Paketli mama alıp her gün kendi ellerinizle de besleyebilirsiniz .Hatta inanın bu davranış sizde alışkanlık bile yapabilir . Her gün evden iki paket kedi maması ile çıkıyorum :)Tuzla taraflarında yol kenarlarında ormanlık alanlarda bırakılmış, terkedilmişbir sürü köpek var, onlara mama alıp bıraktırabilirim aslında
Birkaç yere daha sorayım...
Söylediğinizin pratikte yeri olduğunu düşünmüyorum fatih gibi bir yerde her türlü insanın olduğu yerde onlarca apartman neredeyse yüzlerce daireyi dolaşmam söz konusu değil, kapılarda gördüğüm 5 kişiye sordum şimdilikBen olsam çevreye bu çekyatı kim attı diye sorarım. Sahibi çok yakınlardadır o paranın. Bulmasının da çok zor olacağını sanmıyorum. Sonuçta koskoca koltuk uzaklardan gelmiş olamaz. Elbet çöpün çevresindeki evlerden biridir. Bir gören olmuştur.
Parayla bir şey yapacaksanız asla camiymiş, kurummuş, nakit vermeyin. Harcayacak olsam sokak hayvanlarına mama alıp dağıtırdım. Yardıma en çok onların ihyacı var.
Kendi için harcayacagı için burda soruyor demi .Kendiniz için harcamayin da naparsaniz yapın. .
Eşim camiye bırakıyor biyerlerde para bulursa.
6 sayfada 60 kişi yorum yazmış bi ben sahibini bulamazsam harcarım demişim yaçok fena hissettim şimdi.
Ya çok dürüstüm ya da çok kötüyüm.
Neyse iyi ki ben bulmuyorum kaybolan paraları
Bu arada ben kaybedersem de bulana helali hoş olsun, benden yana hakkım helaldir güle güle harcasın.
Yorumumu değiştireyim bari
Konu sahibi arkadaşım bence de en mantıklısı sokak hayvanlarına mama almak gibi. Ya da bir okula kırtasiye yardımı yapmak.
Ne yapılıyolarmış birde kurbanlar da dahil mi?Ben de Lösev'e gönderilen bağışlarla ne yapıldığını Lösev'de bir ara çalışan arkadaşımdan dinledikten sonra Lösev'e asla güvenip bağış yapmamaya karar verdim. Kime güveneceğiz bilmem. Dalavere dönmeyen kurum kaldı mı acaba...
Kurbanlarını bilemem ama paraları çalışanlar aralarında kırıştırıyormuş işte. Tabii ki 100 lösev çalışanının 100ü de böyle hırsız değil. Şimdi şerefiyle çalışan Lösev çalışanlarını tabii ki hariç tutuyorum. Ama oturup kırıştıran, ceba atanlar varmış. Bir de utanmadan "benim de falanca tür tencerem yok, bununla alırım" falan diye sohbet dönüyormuş. Rezilliğe bak... Bu çalışanlar hiç mi denetlenmiyor, bağış paraları hiç mi takip edilmiyor, bu insanlar hangi cesaretle aleni hırsızlık yapabiliyor derken, Lösev gibi bir kuruma bile güvenim kalmadı. İnsanlar da çocuklar yararlansın diye tüm iyi niyetiyle bağış yapıyorlar. Yazık.Ne yapılıyolarmış birde kurbanlar da dahil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?