para evliliği ne kadar etkiler

mutsuz123

Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2012
37
0
16
Antalya
kızlar forumu uzun zamandır takip ediyorum bugün konu acmak için üye oldum.8 yıldır düzenli giden ilişkim var su zamanlar evlilik düşünüyoruz ancak maas olarak sevgilimden daha yüksek bi miktar kazanıyorum.bnm için sorun değil ama o bunu gurur meselesi yaptı.kendi meslegini küçük görmeye basladı herseyden alınıyor kavga cıkartıyor.evlenince ben kendimi erkek gibi hissedemicem diyor sizce bu durumu nasıl asabilirim

bir erkek bu kadar da takıntılı olmamalı bence

eee,,sen ne yapabilirsin
işinden ayrılıp daha az bir maaşla bir işe mi girecek missin?

8 yıldır çıkıyorsunuz, şimdi mi bunu sorun etmek gelmiş içinden?
para evliliği çok fazla etkıler
ama erkek işsiz ise.

sizin mesleklerınız falan var ve çalışıyorsunuz
bence burada para değil erkek arkadaşının takıntıları evliliği etkiler.

bir erkek bu kadar da takıntılı olmamalı bence

eee,,sen ne yapabilirsin
işinden ayrılıp daha az bir maaşla bir işe mi girecek missin?

8 yıldır çıkıyorsunuz, şimdi mi bunu sorun etmek gelmiş içinden?
para evliliği çok fazla etkıler
ama erkek işsiz ise.

sizin mesleklerınız falan var ve çalışıyorsunuz
bence burada para değil erkek arkadaşının takıntıları evliliği etkiler.
canım bayadır bunu sorun yapıodu ama benm işimde bu kadar yükselme sebebmde onun desteğidir bu sorun hep vardı bi ara bu yüzden ayrılık yasamıştık.ama şimdi nişan alışverişi falan derken cok huysuz oldu.onun bunu takıntı yapmaması asmasını saglamak istiyorum

Daha fazla kazanınca, dahamı erkek hissedecekmiş kendini. Allah allah.:ssz:
Evlenince senin paran benim param diye bir şey mi kalıyormuş sanki. Sen fazla kazanırsın. Kendi giyimine, alışverişine harcarsın o fazlalığı.
Kalanı da evin için harcarsın eşinle birlikte. Bir konuşma yapmalısın bence bu durumla ilgili.

ayy sükür boyle erkekler tükenmemıs :9:

son zamanlarda erkekler daha cok para yıyıcı

olmayı tercıh edıyorlarda ,neyse kı sızın sevgılınız

gibileri hala varmıs :)

cnm aslında cıftlerın ben de bırbırlerının dengı

olmasından yanayım ,cunku ılerıde ıllakı sorunlar

doguyor :/ bırden mı boyle komplekse gırdı

yoksa 8 yıldır varmıydı ?

Daha fazla kazanınca, dahamı erkek hissedecekmiş kendini. Allah allah.:ssz:
Evlenince senin paran benim param diye bir şey mi kalıyormuş sanki. Sen fazla kazanırsın. Kendi giyimine, alışverişine harcarsın o fazlalığı.
Kalanı da evin için harcarsın eşinle birlikte. Bir konuşma yapmalısın bence bu durumla ilgili.

ne konuşmalar yaptım yok olmuyor istedigim begendiğim seyleri söylemez duruma geldim.bi ortama girdik diyelim ben meslegimi sölüorum insanlar tamamen ii niyetten hep bana soru soruyor o da mutsuz oluyor toplumun bakış acısıyla da ilgili.ailesi de öle düşünüyormuş annesi özellikle

ayy sükür boyle erkekler tükenmemıs :9:

son zamanlarda erkekler daha cok para yıyıcı

olmayı tercıh edıyorlarda ,neyse kı sızın sevgılınız

gibileri hala varmıs :)

cnm aslında cıftlerın ben de bırbırlerının dengı

olmasından yanayım ,cunku ılerıde ıllakı sorunlar

doguyor :/ bırden mı boyle komplekse gırdı

yoksa 8 yıldır varmıydı ?
hep vardı canım sadece para değil ona göre statü farkı da var .taktıkca takıyor önceden bu kadar rahatsız edici değildi şimdi nişan alısveriş derken para konuları daha cok ortada dönüyor haliyle

canım bayadır bunu sorun yapıodu ama benm işimde bu kadar yükselme sebebmde onun desteğidir bu sorun hep vardı bi ara bu yüzden ayrılık yasamıştık.ama şimdi nişan alışverişi falan derken cok huysuz oldu.onun bunu takıntı yapmaması asmasını saglamak istiyorum

bunun egosuyla ilgili sorunları var bence
kendıne yedıremıyor
senın daha fazla maaş almanı.
kendısını senden daha üstün görüyor

yedırememesının sebebı bu işte.

insan rahatsız olur anladık
ama bunun ki fazla
bu yüzden zamanında ayrılmışsınız bile
adam nasıl bir ego yaşıyorsa artık.

Resmen Aşağılık Kompleksi İçerisine Girmiş..
Erkeklere Hiç Yakıştıramıyorum Bu Halleri.. :ssz:

bunun egosuyla ilgili sorunları var bence
kendıne yedıremıyor
senın daha fazla maaş almanı.
kendısını senden daha üstün görüyor

yedırememesının sebebı bu işte.

insan rahatsız olur anladık
ama bunun ki fazla
bu yüzden zamanında ayrılmışsınız bile
adam nasıl bir ego yaşıyorsa artık.

herkes onun bi para yiyici oldugunu düşünürmüş ki bu adam lisede üniversitede benim bulundugum yere gelmem için deli gibi ugrasan birisi.zaten ilk insanlara liseden beri birlikte oldugumuzu sölüoruz :S

hep vardı canım sadece para değil ona göre statü farkı da var .taktıkca takıyor önceden bu kadar rahatsız edici değildi şimdi nişan alısveriş derken para konuları daha cok ortada dönüyor haliyle

canım yeni olusan bır durum olsa aşılabılır ama

hep varmıs bu kompleks , asılacaga pek benzemıyor

evlılık ıcın ıyı dusun tatlım ,acık acık konus ;

"bu takıntılarından vazgecmezsen bızım ılerımız olamaz "de .

kendıne cekı duzen versın yahuu bıraksınnn su kompleksı :)

canım yeni olusan bır durum olsa aşılabılır ama

hep varmıs bu kompleks , asılacaga pek benzemıyor

evlılık ıcın ıyı dusun tatlım ,acık acık konus ;

"bu takıntılarından vazgecmezsen bızım ılerımız olamaz "de .

kendıne cekı duzen versın yahuu bıraksınnn su kompleksı :)
ah bi assa dünyalar benim olcak o kadar cok seviorum ki kıyamıorum da konuştum kac defa ama bi defa sansımı deneyelim bakalım evlilik olmaz desem beni ciddiye alır sanırım sizce baska yapılcak bişi varmı hareketlerimle falan

herkes onun bi para yiyici oldugunu düşünürmüş ki bu adam lisede üniversitede benim bulundugum yere gelmem için deli gibi ugrasan birisi.zaten ilk insanlara liseden beri birlikte oldugumuzu sölüoruz :S

niye ki? herkese aldığın maaştan bahsedecek galıba :27:
kim neyi bilecek onu anlamıyorum?

niye ki? herkese aldığın maaştan bahsedecek galıba :27:
kim neyi bilecek onu anlamıyorum?

yok canım mesela yeni insanlarla tanıştık bn mesleğimi söyleyince tüm konuşmalar bana geliyor sizin meslek de zor aylık ne kadar alıyorsun bizim bi tanıdık vardı gibi ...o da artık huzursuz olmaya basladı

yok canım mesela yeni insanlarla tanıştık bn mesleğimi söyleyince tüm konuşmalar bana geliyor sizin meslek de zor aylık ne kadar alıyorsun bizim bi tanıdık vardı gibi ...o da artık huzursuz olmaya basladı

pardon ama, yeni tanıştığınız insanlara maaşınızı söylemenize gerek yok. işinizden de ayrıntılı bahsetmeyin, yüzeysel konuşun. detaylara girmeden... işinizi tam bilemediğim için, önerilerim ne derece uygun bilemem ama;

siz tevazu göstermeye bakın, ona pahalı hediyeler almayın, para konularına çok girmeyin, sevgilinizle konuşurken bile. belki farkında olmadan, mesleğinizden bahsetmek hoşunuza gidiyordur, heyecanla bahsederken sevgiliniz de kendini yetersiz görüyordur. onun da gurur duyması gerekir, zamanla bu duruma gelebilirsiniz de...

evlilikte, hesaplarınızın çok üstünde giderleriniz oluyor genelde. eve ne kadar para girse, o kadar iyi. kimin kazandığının çok da önemi olmamalı...
başarınızda hele onun da payı varsa, bu sıkıntısını gidermek için uğraşın biraz daha... eğer aşırı şekilde rahatsızlık duyuyorsa, bu yüzden sizi incitiyorsa sıkıntılar olabilir ilerde. ancak biraz dikkat ederek çözülmeyecek bir sorun değil bence...

Son düzenleme:

pardon ama, yeni tanıştığınız insanlara maaşınızı söylemenize gerek yok. işinizden de ayrıntılı bahsetmeyin, yüzeysel konuşun. detaylara girmeden... işinizi tam bilemediğim için, önerilerim ne derece uygun bilemem ama;

siz tevazu göstermeye bakın, ona pahalı hediyeler almayın, para konularına çok girmeyin, sevgilinizle konuşurken bile. belki farkında olmadan, mesleğinizden bahsetmek hoşunuza gidiyordur, heyecanla bahsederken sevgiliniz de kendini yetersiz görüyordur. onun da gurur duyması gerekir, zamanla bu duruma gelebilirsiniz de...

evlilikte, hesaplarınızın çok üstünde giderleriniz oluyor genelde. eve ne kadar para girse, o kadar iyi. kimin kazandığının çok da önemi olmamalı...
başarınızda hele onun da payı varsa, bu sıkıntısını gidermek için uğraşın biraz daha... eğer aşırı şekilde rahatsızlık duyuyorsa, bu yüzden sizi incitiyorsa sıkıntılar olabilir ilerde. ancak biraz dikkat ederek çözülmeyecek bir sorun değil bence...
insanlarda kalkıp da maasımı söylemem ki meslegimi bile soran olunca söylüorum.mesela işten cıkıyorum cok heyecanlı oluyorum hastalarımı anlatıyorum bi anda konu garipleşiyor o kadar emeği var ki üstümde anlatamam bn 6 yıl ne yasadıysam lisede sınava hazırlarken ne cektiysem hep o yardım etti.

Back
X