Para harcamayı mı bilmiyorum yoksa fakir miyim🤷‍♀️

Kesinlikle çok iyi geliyor.. anneniz kardeşlerinizle olursa tavsiye ederim. Bir de villa sahipleri bu yıl çok artırmış fiyatları geçen yıl gittiğimiz villanın fiyatı resmen 2 katı olmuş😳 ay inşallah siz de sevdiğiniz insanlarla gidersiniz tatile 🤲çocuklar çok mutlu oluyorlar
Ya evet sormayin aslında anneme 2 sene ust uste soyledim pandemi oncesi. Yok pahali vs dedi ki maddi durumları var cok şükür. Bende kırıldim o sene aldim kızımı bi otele gittik
2 gece 3 gun kaldık Çeşme de ama yinede güzel geçti cok şükür. Fakat ailecek yada kalabalik arkadaşlarla vs bir yazlik ortamini yaşamak apayri. Zaten o atmosfer yeter. O yuzden bosverin Allah agzinizin tadini bozmasin kahvaltı takımı her zaman alınır hep daha güzelleri çıkıyor zaten. Cok istiyorsanizda Alin :)

Kesinlikle çok iyi geliyor.. anneniz kardeşlerinizle olursa tavsiye ederim. Bir de villa sahipleri bu yıl çok artırmış fiyatları geçen yıl gittiğimiz villanın fiyatı resmen 2 katı olmuş😳 ay inşallah siz de sevdiğiniz insanlarla gidersiniz tatile 🤲çocuklar çok mutlu oluyorlar
Amin inşallah.

Dogrudur internette okudum Çeşme de 2,5 katina cikmis villa yazlik kiralari

Yalnız konu sahibi 20 günlük villa tatili yapıp fakir miyim diye konu açmayın beylee çarpılırsınız mazallah 🤪
hahahaa kendimi zengin hissettim moralim yerine geldi 😂 ya gerçekten tatile verilen paraya acımıyorum tabiri caizse eşek gibi çalışıyorum hakkım diyorum hiç kafamda soru işareti kalmıyor. villa tatilinin fiyatı da ilk elediğim kahvaltı takımından birazcık fazlaydı..

hahahaa kendimi zengin hissettim moralim yerine geldi 😂 ya gerçekten tatile verilen paraya acımıyorum tabiri caizse eşek gibi çalışıyorum hakkım diyorum hiç kafamda soru işareti kalmıyor. villa tatilinin fiyatı da ilk elediğim kahvaltı takımından birazcık fazlaydı..
Amannnnnn hepimiz fakiriz işte. Gel sarılalım😅

Başlıkta sorduğunuz sorunun cevabı burada saklı aslında. Sizin için kahvaltı takımı çok öncelikli değildir sepete haftalarca bekler. Bu sizi fakir ya da cimri yapmaz. Tercih meselesi yani. 😌

2 yıldır doğru düzgün alışveriş yapmıyormuşsun bu kadar aklına takılıp içinde kalacağına al gitsin ben bir kereden bir şey olmaz alırsam ölmem deyip çok beğendiklerimi alıyorum 😂

İndirimde 3 elbise 500 olur almayın zaten😅

İndirime girince bedeni kaliyor mu ki? 🙄
Sokaga bakinca herkes balik etli ama ne hikmetse hep 34 beden tukeniyor. 😂

Dün Zarada bir üst begendim cooook begendim ve alamadim taa başka sehirdeki stoklari bile arattim yoktu bedeni YOK indirmsiz haliyle de tukenmiş 🙂 Deliricimmm

Back
X