- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.555
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya evet sormayin aslında anneme 2 sene ust uste soyledim pandemi oncesi. Yok pahali vs dedi ki maddi durumları var cok şükür. Bende kırıldim o sene aldim kızımı bi otele gittikKesinlikle çok iyi geliyor.. anneniz kardeşlerinizle olursa tavsiye ederim. Bir de villa sahipleri bu yıl çok artırmış fiyatları geçen yıl gittiğimiz villanın fiyatı resmen 2 katı olmuşay inşallah siz de sevdiğiniz insanlarla gidersiniz tatile
çocuklar çok mutlu oluyorlar
Amin inşallah.Kesinlikle çok iyi geliyor.. anneniz kardeşlerinizle olursa tavsiye ederim. Bir de villa sahipleri bu yıl çok artırmış fiyatları geçen yıl gittiğimiz villanın fiyatı resmen 2 katı olmuşay inşallah siz de sevdiğiniz insanlarla gidersiniz tatile
çocuklar çok mutlu oluyorlar
O neki kilolarca altını dövizi olup mutfak masrafı topiklerinde millete ahkam kesen de var buradaYalnız konu sahibi 20 günlük villa tatili yapıp fakir miyim diye konu açmayın beylee çarpılırsınız mazallah![]()
Aynen öyle olduAklımda kalacağına mutfağımda kalsın durumları di misizi çok iyi anlıyorum
yaninda korona hediyeAmin inşallah.
Dogrudur internette okudum Çeşme de 2,5 katina cikmis villa yazlik kiralari
:)) Allah korusun.yaninda korona hediye![]()
hahahaa kendimi zengin hissettim moralim yerine geldiYalnız konu sahibi 20 günlük villa tatili yapıp fakir miyim diye konu açmayın beylee çarpılırsınız mazallah![]()
Amannnnnn hepimiz fakiriz işte. Gel sarılalımhahahaa kendimi zengin hissettim moralim yerine geldiya gerçekten tatile verilen paraya acımıyorum tabiri caizse eşek gibi çalışıyorum hakkım diyorum hiç kafamda soru işareti kalmıyor. villa tatilinin fiyatı da ilk elediğim kahvaltı takımından birazcık fazlaydı..
Link at ben alayim bari çok guzelseYok o kadarını ben de veremedim sonra veren hatunlara baktım çalışmayan eşlerinin maddi durumunu da bildiğim. Acaba ben yemesini bilmiyorum dedim sonra 400küsura buldum ona da elim gitmedi ee artık ben de mi bi arıza var dedim
Saat alıyordun en son istemeyerekLink at ben alayim bari çok guzelse![]()
Başlıkta sorduğunuz sorunun cevabı burada saklı aslında. Sizin için kahvaltı takımı çok öncelikli değildir sepete haftalarca bekler. Bu sizi fakir ya da cimri yapmaz. Tercih meselesi yani.hahahaa kendimi zengin hissettim moralim yerine geldiya gerçekten tatile verilen paraya acımıyorum tabiri caizse eşek gibi çalışıyorum hakkım diyorum hiç kafamda soru işareti kalmıyor. villa tatilinin fiyatı da ilk elediğim kahvaltı takımından birazcık fazlaydı..
Kiz cok guzel diyo, 400 lira diyo, kahvalti takimina 400 lira iyi fiuat bence hdhdhbdbdbd gaza gelir alir belkiSaat alıyordun en son istemeyerekalma aldırma cısss saat cısss
Özelden gönderdimLink at ben alayim bari çok guzelse![]()
Alsın benceKiz cok guzel diyo, 400 lira diyo, kahvalti takimina 400 lira iyi fiuat bence hdhdhbdbdbd gaza gelir alir belki
Di mi bence de .. en sonunda zamlanacak istesem de alamayacağım bu hikayenin sonunu biliyorum benAlsın bencesabah kahvaltısı var 5 çayı var lazım olur
İndirimde 3 elbise 500 olur almayın zaten![]()
Ben de 2 süpürge aldım valla biri robot 12 takside böldüm ödüyorum. Taksit taksit hayatlar diye kitap yazacağım yakında.Di mi bence de .. en sonunda zamlanacak istesem de alamayacağım bu hikayenin sonunu biliyorum ben![]()
Robottan memnun musunuz acaba o da beynimde yer işgal ediyor daBen de 2 süpürge aldım valla biri robot 12 takside böldüm ödüyorum. Taksit taksit hayatlar diye kitap yazacağım yakında.![]()