Para harcamayı mı bilmiyorum yoksa fakir miyim🤷‍♀️

Çocuk ta yoktu sizin galiba?gene yetmiyorsa bitttiğimizin resmidir

Çocuğumuz yok ama evimiz kira, aylık kredi taksitlerimiz var.
Eşim yeni dükkan açtı onun için daha da borçlanmak zorunda kaldık.
Ayrıca her şey o kadar pahalı ki inan kazandığımız sadece ayı çeviriyor.
Çocuk olsa bittik diyorum 😞

aslında karı koca çalışıyoruz bir fincan takımı bir kahvaltı takımı da alamayacaksam niye çalışıyorum ben diyorum 😞 asgari ücretle de çalışmıyorum devlet memuruyum. Eskiden böyle değildim harcardım.. ah ah dolarla kazanmıyorum ama dolarla harcıyorum 😕
Insan birazda sıkıntıdan kendini mutlu etmek adına da almak istiyor. Bende de oluyor öyle. Madem evdeyiz sofralarimiza ozeneyim gibi vs. Şimdi reklam yapmak gibi olmasin ama eger günlükten ziyade daha şık bi takim istiyorsaniz L.nens baya indirim yapmış kahvaltı takimlarinda. Yani normal fiyatinin 3 te 1 fiyati suan. Yalniz yanlis anlamayin ama geçen sene villa tatili yapabiliyorken bu sene niye kahvaltı takımı almak masraf gibi geldiki,? Yani gelirinizmi degisti?

Feraha çıkarsınız insallah:KK200:

Insan birazda sıkıntıdan kendini mutlu etmek adına da almak istiyor. Bende de oluyor öyle. Madem evdeyiz sofralarimiza ozeneyim gibi vs. Şimdi reklam yapmak gibi olmasin ama eger günlükten ziyade daha şık bi takim istiyorsaniz L.nens baya indirim yapmış kahvaltı takimlarinda. Yani normal fiyatinin 3 te 1 fiyati suan. Yalniz yanlis anlamayin ama geçen sene villa tatili yapabiliyorken bu sene niye kahvaltı takımı almak masraf gibi geldiki,? Yani gelirinizmi degisti?
Pardon simdi okudum işyeri acmissiniz. Giderler artti demişsiniz. Cok beğenmiş olsanız belki alirdiniz. Bence acele etmeyin. Cok begendiginiz bi takim olursa düşünürsünüz:)

Yok est. Geçen sene villa tatili 20 günlüktü ve 3 aile olunca hiç zorlamadı bizi bir haftalık otel tatilinden ucuza geldi ☺️ Bir de tatil yeni yerler görüp gezme söz konusu olunca acımıyorum paraya galiba

Hersey ihtiyac gerek varmi yokmu degilki begendiyseniz alin zaten cok fazla bisey almiyormussunuz boyle ara sira eve kendine biseyler almak insanin moralini duzeltiyor ben aliyorum ya su anda dogumdan sonra deli gibi alisveris yapicam onun hayaliyle yasiyorum 😃

Kahve takımı kesin evde vardır. Kahvaltı takımıda olmasa bile ihtiyac degil 🙂 Demek ki bu dönemde alışveriş alışkanlıkları olumlu yönde degişmiş 👍

bilmiyorum nereye dogru gidiyoruz boyle... kizima yazlik alayim dedim 2 kiyafet aldim oturdum totomun ustune. kendime bir tane elbise alayim diyorum 150 liradan asagi dogru duzgun bi elbise olmaz mi? cok kotu cok
Ben üç tanecik elbise ekledim sepete sepet oldu 1.000 tl sinirlendim hepsini sildim. Dedim bu sene inadına giysi almıcam 😂😂😂 kime inat bilmiyorum sisteme sanırım. Baktım dolabımda herkese yetecek kadar elbise ayakkabı vs var kafamda bitirdim olayı.

Ahaha geçen ben de fincan takımı almak istedim sepete attım. Ama kırık gelir beğenmem diye sildim sonra AVM ye gidince mağazadan baktım aynısını fena değildi aldım ucuzdu 50 ye düşmüş. Şimdi dolaba koydum arada kullanıyorum. Ama olmasaydı da olurdu. Lakin sürekli de aklımdaydı aldım gitti😃

Ben üç tanecik elbise ekledim sepete sepet oldu 1.000 tl sinirlendim hepsini sildim. Dedim bu sene inadına giysi almıcam 😂😂😂 kime inat bilmiyorum sisteme sanırım. Baktım dolabımda herkese yetecek kadar elbise ayakkabı vs var kafamda bitirdim olayı.
İndirimde 3 elbise 500 olur almayın zaten😅

Yok est. Geçen sene villa tatili 20 günlüktü ve 3 aile olunca hiç zorlamadı bizi bir haftalık otel tatilinden ucuza geldi ☺️ Bir de tatil yeni yerler görüp gezme söz konusu olunca acımıyorum paraya galiba
Aaa o zaman cok sanslisiniz. 3 aile olunca dediginiz gibi otelden uyguna gelir. Ben yalniz anneyim ve sadece kizimla gidemiyoruz tabii. Baskasina ait bi yazlikta kizimla birlikte yalniz kalmaya hem korkuyorum hem degmiyor o parayi vermeye ki zaten fiyatlarda cok yüksek tek başıma vermek icin. O yuzdende hep bakarken ic geciririm keşke birlikte gidebilecegimiz arkadaşlarimiz olsada ucreti paylasip şöyle 1 ay kalmak diye 🤭☺. Ne güzel cok sanslisiniz. Dua edin bizede nasip olsun vallahi kafayı siyiricam yakında bu pandemide😏😌.

allah kolaylık versın kendı ısı olanların bırde ekstra gıderı var tabı

esım 1 bucuk senedır cok zorlanıyor acıkcası
ıs yerının kırası, elektrık su dogalgaz ınternet , personel gıderı ,yol gıderı ,yemek gıderı ,cayı ıcme suyu suyu cartı curtu aylık hatırısayılır bı gıder
evınde gıderlerı var malum 3 kısıyız
gelır ne dersenız yasayacak kadar yıyoruz :D

kızımı okula yazdırıyorum bu sene 5 bucuk yasında temmuz ortası kayıtlar baslıyormus ekstra bı gıder daha mecburen.
ne olacak bu durumlar bılmıyorum bırde esımın ısı yazılım-guvenlık sıstemlerı uzerıne bekleyelım kı ınsanlar dunyanın parasını versın yazılım ıstesın- guvenlık sıstemı kurdursun mıllet zengın olsun fabrıka kursun işletmesını olusturalım da bıze ıs cıksın dıye beklıyoruz :D durum o kadar vahım para kazanmamız ıcın ınsanların zengınlesmesı gerek umut fakirin ekmegı :D bızımkısı de bır hayal ıste belkı herkes zengın olur da bızım de yuzumuz guler inş :dua:

Aaa o zaman cok sanslisiniz. 3 aile olunca dediginiz gibi otelden uyguna gelir. Ben yalniz anneyim ve sadece kizimla gidemiyoruz tabii. Yalniz kalmaya hem korkuyorum hem degmiyor o parayi vermeye ki zaten fiyatlarda cok yüksek tek başıma vermek icin. O yuzdende hep bakarken ic geciririm keşke birlikte gidebilecegimiz arkadaşlarimiz olsada ucreti paylasip şöyle 1 ay kalmak diye 🤭☺. Ne güzel cok sanslisiniz. Dua edin bizede nasip olsun vallahi kafayı siyiricam yakında bu pandemide😏😌.
Kesinlikle çok iyi geliyor.. anneniz kardeşlerinizle olursa tavsiye ederim. Bir de villa sahipleri bu yıl çok artırmış fiyatları geçen yıl gittiğimiz villanın fiyatı resmen 2 katı olmuş😳 ay inşallah siz de sevdiğiniz insanlarla gidersiniz tatile 🤲çocuklar çok mutlu oluyorlar

Ahaha geçen ben de fincan takımı almak istedim sepete attım. Ama kırık gelir beğenmem diye sildim sonra AVM ye gidince mağazadan baktım aynısını fena değildi aldım ucuzdu 50 ye düşmüş. Şimdi dolaba koydum arada kullanıyorum. Ama olmasaydı da olurdu. Lakin sürekli de aklımdaydı aldım gitti😃
Aklımda kalacağına mutfağımda kalsın durumları di mi 🤣🤣sizi çok iyi anlıyorum

Back
X