Para harcayınca benim gibi depresyona giren var mı ?

Shanna

Bana yeni düşmanlar lazım , eskileri hayranım oldu
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
5.186
3.410
248
Eskiden hiç takmazken nedense böyleyim bu aralar . Makyaj malzemesi , giyim , ayakkabı , saç boyama vs derken sanki çok fazla para harcıyorum gibi geliyor . Geçende mont aldım 100 tl verdim akşam eve gelince ağlayacaktım boşuna para harcadım diye . :skandal:
Maddi olarak zorlanmıyoruz çok şükür . Ailem de bana çok görmez hiç bir şeyi tek çocuk olduğum için her istediğim yapılır genelde .
Düğünüm var yaza ondan mı acaba kendimi kötü hissediyorum para harcayınca bilmiyorum :( sigara da kullanıyorum . Bu aralar kafamda sürekli hesap yapıyorum aylık sigara masrafımla neler yapılır diye . Düğünde değişiklik olsun diye saçlarımı farklı renge boyatıyorum 300 tl gidecek :(
Abarttığımı düşünenler olabilir ama hesap yaparken kafayı bozucam. Bildiğiniz gözlerim doluyor kendimi berbat hissediyorum :KK35:

önceden değil de şimdi olduysa bunu tetikleyen bir şey olmuştur mesela düğün stresi gibi . Sonuçta orası babanızın evi değil . Bence bir psikolog en kısa yoldan bu işi çözer hem psikolog olduğu için içinizde şüphe kalmaz :)

önceden değil de şimdi olduysa bunu tetikleyen bir şey olmuştur mesela düğün stresi gibi . Sonuçta orası babanızın evi değil . Bence bir psikolog en kısa yoldan bu işi çözer hem psikolog olduğu için içinizde şüphe kalmaz :)
Yaşadığım yerde psikolog olsa giderdim valla . Çünkü bu beni gerçekten zihnen yormaya başladı . Her harcamamın hesabını didik didik ediyorum beynimde . Tabi hala harcamalardan geri kalmıyorum nasıl bi ironi anlamadım :)

Sizin için hayat yeni başlıyor evlilik adimiyla.
Belki de ondan dır bu durum

Eskiden hiç takmazken nedense böyleyim bu aralar . Makyaj malzemesi , giyim , ayakkabı , saç boyama vs derken sanki çok fazla para harcıyorum gibi geliyor . Geçende mont aldım 100 tl verdim akşam eve gelince ağlayacaktım boşuna para harcadım diye . :skandal:
Maddi olarak zorlanmıyoruz çok şükür . Ailem de bana çok görmez hiç bir şeyi tek çocuk olduğum için her istediğim yapılır genelde .
Düğünüm var yaza ondan mı acaba kendimi kötü hissediyorum para harcayınca bilmiyorum :KK43: sigara da kullanıyorum . Bu aralar kafamda sürekli hesap yapıyorum aylık sigara masrafımla neler yapılır diye . Düğünde değişiklik olsun diye saçlarımı farklı renge boyatıyorum 300 tl gidecek :KK43:
Abarttığımı düşünenler olabilir ama hesap yaparken kafayı bozucam. Bildiğiniz gözlerim doluyor kendimi berbat hissediyorum :KK35:
Ben mi tuhafım para harcayinca rahatliyom depresyondan cikiyom

Ben mi tuhafım para harcayinca rahatliyom depresyondan cikiyom
Önceden bende öyleydim asla parayı takmazdım ne bulursam isterdim , alırdım çokta mutlu olurdum . Ama şimdi nerdeyse 24 saat bunları düşünüyorum .

Aksine para harcamak bana terapi gibi geliyor :KK14: harcamadıkça depresyona giriyorum..
Sende çok kafana takmamaya çalış, fazla bi masraf yapmamışsın ki, maddi sıkıntı da yokmuş, para bu harcamak için :):KK48:
Çok şükür zorlanmıyoruz :) Annemle de bu düşüncemi paylaştım o da dedi para harcamak için kendini ne üzüyosun dedi ama işte :)

Ilginc :110:
Senki bulgar kizisin degil mi
Bosver yaaa bi daha mi gelicen dunyaya
Az harca az tut
Gencsin simdi yemicen ne zaman yicen parayi :eğlence:
Evet bulgar göçmeniyiz . Bulgaristanlılar cimri olur derler benim damarım yeni yeni tutmaya başladı sanırım :D
Aslında bu gece sigarayı bırakmak istiyorum ama nasıl olacak bilmem :)

Sigarayı bırak sağlığa zararlı zaten , maddi açıdan da zarar. Evleneceksiniz o yüzden böyle oluyor olabilir. Evlenene kadar devam böyle sonrasında duruma göre ya çok açılır ya da ayagınızı yorganına göre uzatırsın.

Yaşadığım yerde psikolog olsa giderdim valla . Çünkü bu beni gerçekten zihnen yormaya başladı . Her harcamamın hesabını didik didik ediyorum beynimde . Tabi hala harcamalardan geri kalmıyorum nasıl bi ironi anlamadım :)
ilde garanti vardır ya hastanede filan . yada ünin bir bölümünde

Sigarayı bırak sağlığa zararlı zaten , maddi açıdan da zarar. Evleneceksiniz o yüzden böyle oluyor olabilir. Evlenene kadar devam böyle sonrasında duruma göre ya çok açılır ya da ayagınızı yorganına göre uzatırsın.
Sigarayı kesin bırakmam lazım :( Herşeyi bu kadar kafama takarak nasıl bırakacaksam artık..

Back
X