para için bozulan dostluk :/

hurremland

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2011
4.341
15
0
Diğer
Selam Arkadaslar ,

Size bir şey danışmak ıstıyorum,çok vaktım yok 1 saat kadar forumda kalacagım.
Gelelım konuya..

Benım bır donem yedıgım ıctıgım ayrı gıtmeyen bır kız arkadasım vardı çok zor zamanlar yasadı butun zor zamanlarında yanında oldum sonra farklı sehırlere dağıldık, ama mutlaka her hafta telefonda konusurduk uzun uzun...
Geçen sene ben çalısıyordum o işsiz kalmıştı ve benden borç para istemişti bende maaşımı alır almaz yolladım çok bir meblağ değildi, dedım kı ben bunu sana geri almak koşuluyla vermıyorum ödemek ıcın zorlama dedım.Gel zaman git zaman ben işsiz kaldım o iyi bir maaşla güzel bir işe girdi ama benım paramı istemek gibi bir fikir yoktu aklımda yanlıs anlasılmasın, ama bundan iki üç ay once bır yere ödeme yapmam gerekıyordu ve param çıkışmadı bende samımıyetımıze guvenerek arkadasımı aradım; 'canım paramı geri istiyormuş gıbı olmasın ama ben bıraz sıkıstım sende varsa gönderır mısın ama uygun değilse senın durumunda hiç yollama ' dedım. O da tamam canım yollarım ben sana dedı. O gün bugundur kendısı benı hiç aramıyor sorun parayı gondermemesı değil zaten cok buyuk bır para değildi ama konu bu sebepten arkadaslıgımızın bıtmesı.
Acaba para istemekle hata mı yaptım dıye dusunuyorum:44:

Aylar geçti hiç haber selam yok o aramayınca bende aramadım.
Siz olsaydınız arar mıydınız yarın öbür gun evlencek olsanız düğününüze çağırır mıydınız?

Çok ayıp etmiş bence. Ben olsam arkadaşlık beklentisi içine girmezdim o arkadaşla arayıp düğüne filan da çağırmazdım ama arayıp laf sokardım. Neler yapıyorsun, aylardır arayıp sorduğun yok, en son seni aradığımdan beri hiç sesin soluğun çıkmadı diye. - Ya da daha başarılı bir şekilde- hiç laf sokma konuşması yazmayı beceremedim şu saatta

aranızda başka hiçbişey olmadığına emin misin? o kadar sağlam bi dostluk bence bu kdr basit bozulamaz.

ayrıca ben olsam aramaz sormazdım düğünüme fln da çağırmazdım

sımdı bazıları dıyecekkı belkı bır derdı sorunu vardı anlamadan dınlemeden bısey demeyın falan fılan.kac aydır hıcmı vaktı olmadı pekı.boyle ınsandan ne dost ne post hıcbırsey olmaz.aklınızı basınıza toplayın uzak durun daha ıyı gule gule gıtsın.tabı karar sızın yınede ama bıdaha guvenemıceksınız o kesın.

Siz zamaninda hic dusunmeden yardimina yetisiyorsunuz da o sizin dar vaktinizde nasil olur da yardim etmiyor?hem de tamam deyip aramayarak. Bu resmen aptal yerine koymak, cok ayip etmis bence. Insan en azindan parasi yoksa arar bu durumu aciklar ve ya bir kismini gonderir. Borcuna sadik olmayan yuzsuz insanlardan hic hoslanmiyorm, dostluk boyle olmaz.

Bence arayıp ufaktan bi dokundur bakalım hayrola en son bi ricamdan beri arayıp sormadın nerelerdesin vs de ne diyecek verdiği cvplara göre hareket edersın :) ne kadar oldu bu olay olalı cnm ?

ilginç bi durum.ben olsam arar sorardım arkadşlıgımıza ne oldu bittimi diye.hemde para yüzünden? içinizde kalmasın sor yani. olay parada degil bitirilen arkadaşlık.

sizin durum yine iyi dicem.yaşadıklarıma bakarak.bende cook sevdigim arkadaşımı hiç bişey yokken kaybettim.can ciger derler ya öyleydik.ama ne ben kötü bi söz söyledim ne ondan böyle bişi duydum.ama ben aramsam aramayan teklif etmesem görüşmeyen biri oldu cıktı.ki cagırsam gelmiyodu ztn.hala merak içindeim neden böyle oldu diye.insanlar bi garip ya

benım bozuldugum nokta da enayı yerıne konmak canım (
iyi niyetlerimin karsılıgı bu olmamalı yanı.ben sevdıgım ınsanlara karsı fazla fedakarım ve bunun karsılıgını goremeyınce hayal kırıklıgı yasıyorum

kesinlikle katılıyorum..zaten başımıza ne geliyosa hep fedakarlık yaptığımız kötü zamanlarında yanında olduğumuz insanlardan geliyo..

Bence arayıp ufaktan bi dokundur bakalım hayrola en son bi ricamdan beri arayıp sormadın nerelerdesin vs de ne diyecek verdiği cvplara göre hareket edersın:) ne kadar oldu bu olay olalı cnm ?
nerden baksan 3 ay olmustur hiç ses yok o gun bugundur

aynen ınsanlar garıp valla ama bızde salak olmayalım ortama ayak uyduralım barı

Canım ya ne kadar iyi niyetlisin düğünüze çağırır mıydınız diyorsun ne diyim ki bu olay o kadar çok geldi ki başıma gene akıllanmadım gene akıllanmadım

gerçek dostluk böyle zamanlarda anlaşılır
gayet anlaşılmış arkadaşın.

iyi gün dostu.
ayrıca istiyorsunda onun parasını mı istiyorsun,kendı paranı istiyorsun.
''hayırdır sıkıştın mı'' diye sorabılırdı
hiçbir şey sormadan etmeden konuşmanız sonlanmış.şanslısın.
millet kendıne gelır ,olsun ister; ama verılen parayı bıle gerı verırken trıbe gırerler, isterken öyle değildi ama.
bundan sonra ne konuş, ne görüş.

Senin yerinde olsam, son bir kez arar ne oldu sesin soluğun çıkmıyor falan derim. Lafımı sokarım bir daha da muhattap olmam
Böyle arkadaş mı olurmuş

evet iyi gün dostu o donemlerde de kullanılmısım demek kı yalnız kaldıgı ıcın zaten bıraz değişik bi kızdı görmüş oldum yuzunu burdakı yorumlardan da yola cıkarak kafamda bı fıkır olustu bende aramam sormam artık

Zaten gerçek dost kara günde belli olurmuş. Çok ayıp etmiş o konuşmadan sonra aylarca aramaması.. Bence de arayın yoklayın tekrar arkadaşınızı sonrada kendi yolunuza bakın..Çünkü o rengini belli etmiş malesef :/

sanmıyorum oyle olsa bıle benı aramasına engel değildir diye dusunuyorum
Senin yerini dolduracak bir sevgili , arkadaşlık olmasa bu şekilde davranmazdı.(Bu kötü bir şey değildir.)Hayatın akışı bu şekilde.
Araya mesafeler de girmiş.
Ne kadar ciddiye alırsın bilmem ama benim hayat görüşlerimden biri asla kimse ile kötü olmamak ,açık kapın her zaman olsun .
Sonuçta kanlı bıçaklı değilsiniz.
Borcunu istediğin de mahçup olmuş olabilir , ezilmiş olabilir.
Herkes dostluk dostluk diyor ama tek taraflı değildir hiç bir şey demek ki o kadar samimi değildiniz ki arayıp açık açık soramıyorsun .Oda bunu hissediyor belki ?
Yahu yeri geliyor ablamla günlerce konuşmuyoruz öz kardeş olduğumuz halde.
Tabi ki düğününe de çağır .

Son düzenleme:
Seni daha fazla söğüşlemediğine şükret, ucuz kurtarmışsın :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…