Şu şartlar altında normal değil. Para vermeyin.Merhaba arkadaşkar,
Ben ailemle yurt dışında yaşıyorum ve 27 yaşındayım. Bir senedir tek yaşıyorum ve masraflarımı kendim karşılıyorum. Onlarla yaşadığım dönem her ay belli miktar para veriyordum (benim giderlerimi karşılıyor hemde üzerine biraz para kalıyordu). O dönem zaten ek olara faturaların bir kısmınıda ödüyordum. Şimdi ayrı evim var ve benden para istiyorlar. Beni zorlayacak bir miktar olmadığında veriyorum. Ama geçen benden maaşımın 3'te birini istediler. Vermedim. Kredileri yok, kira ödemiyorlar, kardeşim okuyor onun hiçbir okul masrafını karşılamıyorlar (kardeşim onlarla yaşıyor). Her ay belli bir miktar kardeşime benzin parası yolluyorum.
Benim universite masraflarım için'de hiçbirşey ödemediler, devlet bursum yetiyordu (zaten sosyal hayatı olan veya takıp takıştıran biri değildim o dönem).
Şimdi ne için para istiyorlar anlamıyorum.
Sizce bu normal mî? Kendimi bildim bileli, babam tembel birisi, seneni yarısı çalışır diğer yarısı evde yatar.
Sürekli para istemeleri normal mi?
Sen altin al canim. Kucuk kucuk koy kenara onlara nereye gittigini bilmeden gonderecegine kendin birikim yap. Ileride olur camasir makineleri bozulur o zaman cikartir alirsin. Olur kendi ihtiyacın olur oradan harcarsin. Boyle nereye gittigini bilmeden car cur olmasin paran.Merhaba arkadaşkar,
Ben ailemle yurt dışında yaşıyorum ve 27 yaşındayım. Bir senedir tek yaşıyorum ve masraflarımı kendim karşılıyorum. Onlarla yaşadığım dönem her ay belli miktar para veriyordum (benim giderlerimi karşılıyor hemde üzerine biraz para kalıyordu). O dönem zaten ek olara faturaların bir kısmınıda ödüyordum. Şimdi ayrı evim var ve benden para istiyorlar. Beni zorlayacak bir miktar olmadığında veriyorum. Ama geçen benden maaşımın 3'te birini istediler. Vermedim. Kredileri yok, kira ödemiyorlar, kardeşim okuyor onun hiçbir okul masrafını karşılamıyorlar (kardeşim onlarla yaşıyor). Her ay belli bir miktar kardeşime benzin parası yolluyorum.
Benim universite masraflarım için'de hiçbirşey ödemediler, devlet bursum yetiyordu (zaten sosyal hayatı olan veya takıp takıştıran biri değildim o dönem).
Sizce bu normal mî? Kendimi bildim bileli, babam tembel birisi, seneni yarısı çalışır diğer yarısı evde yatar.
Ailemde yurt dışında yaşıyorYolunacak tavuk misali
Ya yurtdışında yaşıyorsun çalışıyorsun iyi para alıyorsun
Ne yapacak onca parayı bize el atsın bizimde hayat standartlarımız yükselsin diyorlardır
Standart bizim ülke insanımız normal geldi bana
Ama tabii normal değil
Türk insanından daha muhteşem bir güruh varsa o da gurbetçilerimizdirAilemde yurt dışında yaşıyor
İhtiyaçları bile olsa her ay her ay mecburmuşum gbi utanmadan para istenirse benim sinirim gelıyo, sürünsünler deyıp iyiliği bırakıyorum valla.Merhaba arkadaşkar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?