Normal değil...
Ailesi,akrabası ,arkadaşı yok mu?
Daha 5 gün gördüğü kız arkadaşından para istemesi hiç hoş değil.
Merhaba kızlar,
Hayatıma biri girdi, uzaktan bulunduğum şehre geliyor. Daha 5 gün yüz yüze gorustuk . Yine gelecekmiş ve parası olmadığını söyledi. Otobus biletlerinin parasını ona elden vermemi söyledi. Suan o da öğrenci tabi normaldir parasının olmaması. Ama böyle bir şeyi daha önce görmediğim için yadırgadım. Sizce yadirgamam mı normal? Onun benden para istemesi mi normal? Kötü düşünmeli miyim?
Hani 1 2 sene beraber olursun neysede daha 5 kere gormussun bende yadirgadim. Otobus parasi ne kadar? E geldiginde yediginiz, içtiğinizde var parasi yoksa bunlar da senin cebinden cikacak.
Parasi yoksa gelmesin.
Parası yok gelicem diye tutturdu bir de para mı istiyor valla çok ilginç seni çok zengin sanıyo galibaEvet ışte bende ogrenciyim cok param yok. Ona gelme dedim ama anlamıyor.
Babasından isteyemedigini söyledi. Arkadaşı vardır sanirim bilemiyorum. Bende yadırgadım ama nasil davranmaliyim bilmiyorum. Gelme dedim illa gelecekmis.
Evet ışte bende ogrenciyim cok param yok. Ona gelme dedim ama anlamıyor.
Yadırgayın tabi ki... Görüşmeyin de.Merhaba kızlar,
Hayatıma biri girdi, uzaktan bulunduğum şehre geliyor. Daha 5 gün yüz yüze gorustuk . Yine gelecekmiş ve parası olmadığını söyledi. Otobus biletlerinin parasını ona elden vermemi söyledi. Suan o da öğrenci tabi normaldir parasının olmaması. Ama böyle bir şeyi daha önce görmediğim için yadırgadım. Sizce yadirgamam mı normal? Onun benden para istemesi mi normal? Kötü düşünmeli miyim?
Anormal adamın sevgilisi olsan anlarız hadi sevgilisi olsan bile 2 3 yıllık bi beraberlik olur anlarız öyle durumda senin paran benim param muhabbeti olmaz ama bu daha 5 günlük biri para yedirecem diyorsan ver parasını gelsin yanına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?