Para isteyen erkek

Yesilortu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2015
655
257
18
33
Merhaba kızlar,
Hayatıma biri girdi, uzaktan bulunduğum şehre geliyor. Daha 5 gün yüz yüze gorustuk . Yine gelecekmiş ve parası olmadığını söyledi. Otobus biletlerinin parasını ona elden vermemi söyledi. Suan o da öğrenci tabi normaldir parasının olmaması. Ama böyle bir şeyi daha önce görmediğim için yadırgadım. Sizce yadirgamam mı normal? Onun benden para istemesi mi normal? Kötü düşünmeli miyim?

Normal değil. Henüz sevgilin değil bir şey değil ya sevgilin olsa parası olmasa çok normal tabi verebilirsin diyecektim. Adamın cebinde parası yoksa gelmeyecek o zaman, parası olunca gelsin. Hem otobüs biletimi karşılasın, hem kızla gezeyim tozayım diyor ohh ne güzel ya

Normal değil...
Ailesi,akrabası ,arkadaşı yok mu?
Daha 5 gün gördüğü kız arkadaşından para istemesi hiç hoş değil.

Babasından isteyemedigini söyledi. Arkadaşı vardır sanirim bilemiyorum. Bende yadırgadım ama nasil davranmaliyim bilmiyorum. Gelme dedim illa gelecekmis.

Parasi yoksa gelmesin.

Hani 1 2 sene beraber olursun neysede daha 5 kere gormussun bende yadirgadim. Otobus parasi ne kadar? E geldiginde yediginiz, içtiğinizde var parasi yoksa bunlar da senin cebinden cikacak.

Evet ışte bende ogrenciyim cok param yok. Ona gelme dedim ama anlamıyor.

Babasından isteyemedigini söyledi. Arkadaşı vardır sanirim bilemiyorum. Bende yadırgadım ama nasil davranmaliyim bilmiyorum. Gelme dedim illa gelecekmis.

Parası yoksa gelmesin o zaman.
Ne demek senden para istemesi ?
Vermeyeceksin
Çok gelmek istiyorsa part time iş bulsun çalışsın gelsin .
Ders versin,anketörlük yapsın gerekirse bulaşık yıkasın kendi alın teriyle kazansın gelsin yanına sana bir demet çiçek alsın yeter.

Evet ışte bende ogrenciyim cok param yok. Ona gelme dedim ama anlamıyor.

Dediğim gibi uzun iliski olsa istersin. 4 senelik iliskim var ogrenciyiz arada para alip veriyoruz ama 5 kere gordugun adamin yol parasini vermek, karnini doyurmak bana normal gelmiyor. Anasi, babasi, arkadasi yok muymus? Paran yoksa acik acik söyle kendini zora sokma.

hayat müşterektir.parası olan, parası olamayana,yardım eder.hele ki,bunlar akrabaysa eşse,sevgiliyse.amma velakin,henüz görüşmeye yeni başlamış birinin ,sevgilisinden,otobüs bilet istemesi,hele hele biletin kendisini değil,parasını istemesi,benim midemi bulandırır.

ve evet kötü düşünmelisiniz.

Yadırgayın tabi ki... Görüşmeyin de.
Ne kadın ne erkek, normal ve dürüst bir insansa, 5 gün yüz yüze görüştüğü kişiden para istemez.
Hele ki erkek! Niyeti sadece sizi görmek olsaydı bulur buluşturur, size de bu durumu kesinlikle belli etmezdi.
İnternetten mi tanıştınız? Öyle ise basbayağı dolandırıcı olması ve tek görüştüğü kişinin siz olmaması mümkün. Başka şehirden geldiğine emin misiniz?
Ayrıca neden elden istiyor parayı? Ortada bir kanıt olmaması için elbette.
Asla görüşmeyin, iletişimi de kesin derim..

Son düzenleme:

Gelme dememe ragmen gelmek isteyen o oldugu icin. Bir de piskin oldugu icin ne yapmam gerektigini bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…