Tekmeyi basacaksın tabiki ne yapacaksınGelme dememe ragmen gelmek isteyen o oldugu icin. Bir de piskin oldugu icin ne yapmam gerektigini bilmiyorum.
Şu ana kadar çoktan soğumuş olman lazımdı böyle biriyle görüşmeye değmez bence bir de paranı yedireceksinGelme dememe ragmen gelmek isteyen o oldugu icin. Bir de piskin oldugu icin ne yapmam gerektigini bilmiyorum.
öğreci ve babasından isteyemedi?Babasından isteyemedigini söyledi. Arkadaşı vardır sanirim bilemiyorum. Bende yadırgadım ama nasil davranmaliyim bilmiyorum. Gelme dedim illa gelecekmis.
Allah allah adama bak,sanki zorla gel diyen var,gelmesin o zaman,yeme içmeyi kim ödüyor peki
Gelme dememe ragmen gelmek isteyen o oldugu icin. Bir de piskin oldugu icin ne yapmam gerektigini bilmiyorum.
Anlamıyor ne demek? Bu daha da işkillendirici.Evet ışte bende ogrenciyim cok param yok. Ona gelme dedim ama anlamıyor.
Merhaba kızlar,
Hayatıma biri girdi, uzaktan bulunduğum şehre geliyor. Daha 5 gün yüz yüze gorustuk . Yine gelecekmiş ve parası olmadığını söyledi. Otobus biletlerinin parasını ona elden vermemi söyledi. Suan o da öğrenci tabi normaldir parasının olmaması. Ama böyle bir şeyi daha önce görmediğim için yadırgadım. Sizce yadirgamam mı normal? Onun benden para istemesi mi normal? Kötü düşünmeli miyim?
Bişey yapmana gerek yok parası yok zaten e sende para göndermesen gelemiyecek
Gelecek parası olmasa elden istemezdi. Biletini aldırırdı. Mutlaka var zaten parası. Gelse ve görüşürlerse çok çirkin durumlar doğabilir bence.Bişey yapmana gerek yok parası yok zaten e sende para göndermesen gelemiyecek
Bu kisi o degil. Onunla konusmuyoruzÖnceki konuna baktım.Öğrenci sandım ama 29 yaşında bir adammış.Uzakta çalışıyor benim için 20 saat yol gelecekmiş beni görmeden aşık olmuş yazmışsın.
Kardeşim karşındaki tam bir sahtekar .Bunu nasıl göremiyorsun ?
ya ne fark eder ki? bu da onun gibi işte.Bu kisi o degil. Onunla konusmuyoruz
Ama sanırım hep bu şekilde insanları çekiyorsunuz bir şekilde kendinize.Bu kisi o degil. Onunla konusmuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?