Elden istemese sıkıntı yok. Sorsana bi kredi kartına taksit yapıyor mu
Bu asiri itici adam hakkında kafa yordugunuza göre büyük yokluktasiniz demektir. Allah yardimciniz olsun.
Merhaba kızlar,
Hayatıma biri girdi, uzaktan bulunduğum şehre geliyor. Daha 5 gün yüz yüze gorustuk . Yine gelecekmiş ve parası olmadığını söyledi. Otobus biletlerinin parasını ona elden vermemi söyledi. Suan o da öğrenci tabi normaldir parasının olmaması. Ama böyle bir şeyi daha önce görmediğim için yadırgadım. Sizce yadirgamam mı normal? Onun benden para istemesi mi normal? Kötü düşünmeli miyim?
Arkadaşlar ona bu defa ben geleceğim ama param yok dedim. Biletleri de o aldi. Demek ki parası varmış. Bir daha gorusmemeyi düşünüyorum. Hepinize cok teşekkür ederim.
Elden istemese sıkıntı yok. Sorsana bi kredi kartına taksit yapıyor mu
Bu asiri itici adam hakkında kafa yordugunuza göre büyük yokluktasiniz demektir. Allah yardimciniz olsun.
Benim kuzenimin boyle bir sevgilisi vardi.
Surekli para ister kendine pahali hediyeler aldirirdi.oglanin sponsoru gibiydi.
Terketti kurtuldu o asalaktan.cok seviyordu ama saygisini kaybetti yuzsuzce para iatemesinden.
Sevgilimle paranin asla sözüolmaz hangimizde varsa kullaniriz birlikte. Lazimsa isteriz de birbirimizden. yani kadinla erkegin birbirinden para iatemesini hic garip bulmuyorum.
Ama bu garip.. iliskiniz hangi boyutta. Siz gelme diyorsunuz hatta. Yok bence var bu durumda bir anormallil.