Para isteyen erkek

Bende o fikirdeyim. O kadar gelme dememe ragmen illa gelcem diyor.
Bakın bir de böyle ısrarcı, hayır demenizi kabul etmeyen bir insanmış, bunlar iyi işaretler değil, 'Hayır' her zaman 'Hayır'dır, 'Belki' ya da 'Evet' değil. Gelme diyorsanız gelmeyecek, başınıza musallat etmeyin, yumuşak yüzlü davranarak.

Gelme dememe ragmen gelmek isteyen o oldugu icin. Bir de piskin oldugu icin ne yapmam gerektigini bilmiyorum.

Bosuna gelmis olma beni göremezsin de bence. Bugun otobus parasi isteyen yarin harclikta ister. Bu ne ayol. Erkek dedigin guclu olacak, gerekirse 1 2 gun stantta durur minimum 100 tl veriyorlar yine kazanir gelir.

Benim erkek arkadaşım bir kez para istedi o da istemek değil bütün gün yedirdi içirdi bana nakiti kalmamıştı Çıkardım bişeyi ödedim diye çok mahvup oldu seninki normal değil

Evet ışte bende ogrenciyim cok param yok. Ona gelme dedim ama anlamıyor.

Param yok gönderemem de.Bir de anlamıyor. Yüzsüz de. Bunu anlamayıp ısrar eden sonra neler yapar?
Gelince nerede kalacak? Neyle gezeceksiniz? Ne yiyip içecek?
Ailen seni okutmak için belki kendi temel ihtiyaçlarından kesip sana gönderiyor sen de ona gelsin gezsin diye
para mı yollayacaksın? Hani birkaç senelik bir geçmiş olur geçici bir sıkıntısı olur anlarım.

Peki siz demediniz mi açık açık benden para istemen sence normal mi falan şeklinde?
Açık olun bence konuşun bunları ben sana para falan veremem deyin pişkinlik yapmasına müsade etmeyin.
Bu şekilde şüphelerle bi yola girmeniz ne derece doğru?

Kaç canım kaç yiyecek,yolacak birini arıyor..
Gelme demene rağmen gelicem demeside hiç hoş şeylere işaret dgl..

Ben supelendim.
Amaci belkide bilet almak degil hic.
Ben senin yerinde olsaydim " tam simdi biletlere bakiyodum hemen internetten odeme yapicaktim, hangi gun musait' diye at bakalim. Bakalim telaslanip hayir alma ben alirm frlan diycekmi.
Bu taktik ise yaraya bilir ama "supelendirmiyim" diyip sana gun verip bileti almani isterse o zmn faka bakarsin.
Bosuna para vermis olursun kendi ellerinle.

Gelecek ki daha da söğüşlesin seni. Bir de bilet de istemiyor, parasını elden istiyor. Belki de yaşadığın şehirde??

Babasındna istiyemiyormuş:))))

Şimdi böyleyse ilerde sevgili olsanız heralde telefon faturamı öde, kredi kartı borcum var ödeyemiyorum sen yatır, evin alışverişi yapılacak gelirken marketten hepsini al gel falan da der bu. :KK12:Kendim de bu tarz biriyle uğraştığım için hiç bulaşmadan kaç derim ben.

Back
X