Para isteyen erkek

Ayyy bu sevgilisinden para isteyen erkekler bana inanılmaz itici geliyor. Sebebi ne olursa olsun !
Yahu ben iki senelik evliyim yemin ederim eşimden para isteyemem, faturamı yatır bile diyemem. Söz konusu para olunca annemden bile utanıyorum, mahcup oluyorum isteyemiyorum. Üniversitede de böyleydim, para isteyemiyorum diye, gündüz okula akşam işe giderdim, bir kafede kasiyerlik yapardım. Ahhh rahatlık...

Babasından istemeye utanıyor da daha bikaç kez görüştüğü kızdan utanmıyor mu? Tamam vericem de çağır buluşmaya da gitme sap gibi kalsın :) ya da bir restorana gidin ye iç sonra lavaboya gidicem de kaç :) ya da yanıma para almamışım de kullandırma kendini

Merhaba kızlar,
Hayatıma biri girdi, uzaktan bulunduğum şehre geliyor. Daha 5 gün yüz yüze gorustuk . Yine gelecekmiş ve parası olmadığını söyledi. Otobus biletlerinin parasını ona elden vermemi söyledi. Suan o da öğrenci tabi normaldir parasının olmaması. Ama böyle bir şeyi daha önce görmediğim için yadırgadım. Sizce yadirgamam mı normal? Onun benden para istemesi mi normal? Kötü düşünmeli miyim?
Sence normal mi gerçekten?
Hayatının neresine girdi.5 gün yüzyüze görüştüğün insan senden utanmadan para istiyor.

Arkadas son zamanlarda ne cok acilir oldu boyle konular.
Sevgilin olsa da normal degil olmasa da normal degil senden para istemesi. Ne munasebet ya. Bi de elden verecekmissin, hoduge bak!
Kac kizim bu adamdan sakin sakin gorusmeye kalkma. Saglam pabuc degil bu herif!

Babasından istemeye utanıyor da daha bikaç kez görüştüğü kızdan utanmıyor mu? Tamam vericem de çağır buluşmaya da gitme sap gibi kalsın :) ya da bir restorana gidin ye iç sonra lavaboya gidicem de kaç :) ya da yanıma para almamışım de kullandırma kendini
Ahaha bu fikir iyiymis bi de ben oduycem diyip en pahali restorana gotursun adami:dondurma:

Merhaba kızlar,
Hayatıma biri girdi, uzaktan bulunduğum şehre geliyor. Daha 5 gün yüz yüze gorustuk . Yine gelecekmiş ve parası olmadığını söyledi. Otobus biletlerinin parasını ona elden vermemi söyledi. Suan o da öğrenci tabi normaldir parasının olmaması. Ama böyle bir şeyi daha önce görmediğim için yadırgadım. Sizce yadirgamam mı normal? Onun benden para istemesi mi normal? Kötü düşünmeli miyim?

Bence kotu dusunmelisin. Hemde elden istemesi garip degilmi.

Merhaba kızlar,

Bence kotu dusunmelisin. Hemde elden istemesi garip degilmi.

Merhaba kızlar,
normal değilm daha gorusme.

Ayaklarinizi yere bassaniz artik biraz. Lutfen. Bu gidis iyi gorunmedi bana. Interneti dersiniz, isiniz, faydali seyler icin kullanin. Partner bulmak icin dogru yer degil internet. Fazla iyi niyetlisiniz sanirim insanlarin sizi suistimal etmesine izin vermeyin.

Yok artik daha neler ,sende ciddi ciddi seni gormesi icin ona para vericekmisin cidden?

Back
X