Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
madem pişkin. her yerden engelle. bağını bir anda kopar.Gelme dememe ragmen gelmek isteyen o oldugu icin. Bir de piskin oldugu icin ne yapmam gerektigini bilmiyorum.
Sence normal mi gerçekten?Merhaba kızlar,
Hayatıma biri girdi, uzaktan bulunduğum şehre geliyor. Daha 5 gün yüz yüze gorustuk . Yine gelecekmiş ve parası olmadığını söyledi. Otobus biletlerinin parasını ona elden vermemi söyledi. Suan o da öğrenci tabi normaldir parasının olmaması. Ama böyle bir şeyi daha önce görmediğim için yadırgadım. Sizce yadirgamam mı normal? Onun benden para istemesi mi normal? Kötü düşünmeli miyim?
Neyi anlamıyor güzelim.Ya yüz vermeyin Allah aşkına genç kızlar böylelerine..Evde mi kaldın.Anlamıyor ne demek.Bi terslerim öyle bir anlar ki.Görüşme bu kadar basit.Evet ışte bende ogrenciyim cok param yok. Ona gelme dedim ama anlamıyor.
Ahaha bu fikir iyiymis bi de ben oduycem diyip en pahali restorana gotursun adamiBabasından istemeye utanıyor da daha bikaç kez görüştüğü kızdan utanmıyor mu? Tamam vericem de çağır buluşmaya da gitme sap gibi kalsın :) ya da bir restorana gidin ye iç sonra lavaboya gidicem de kaç :) ya da yanıma para almamışım de kullandırma kendini
Ee öyle adama böyle kapak napcan hahaAhaha bu fikir iyiymis bi de ben oduycem diyip en pahali restorana gotursun adami![]()
Merhaba kızlar,
Hayatıma biri girdi, uzaktan bulunduğum şehre geliyor. Daha 5 gün yüz yüze gorustuk . Yine gelecekmiş ve parası olmadığını söyledi. Otobus biletlerinin parasını ona elden vermemi söyledi. Suan o da öğrenci tabi normaldir parasının olmaması. Ama böyle bir şeyi daha önce görmediğim için yadırgadım. Sizce yadirgamam mı normal? Onun benden para istemesi mi normal? Kötü düşünmeli miyim?
Merhaba kızlar,
iyi de o senden para istemeye utanmıyorBende o fikirdeyim. O kadar gelme dememe ragmen illa gelcem diyor.
normal değilm daha gorusme.Merhaba kızlar,