Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelemain parasi yoksa sizi sponsormu tutmus kendineMerhaba kızlar,
Hayatıma biri girdi, uzaktan bulunduğum şehre geliyor. Daha 5 gün yüz yüze gorustuk . Yine gelecekmiş ve parası olmadığını söyledi. Otobus biletlerinin parasını ona elden vermemi söyledi. Suan o da öğrenci tabi normaldir parasının olmaması. Ama böyle bir şeyi daha önce görmediğim için yadırgadım. Sizce yadirgamam mı normal? Onun benden para istemesi mi normal? Kötü düşünmeli miyim?
babamdan isteyemem ama kızarkadaşımdan isterim matığı ne gereksiz bir bahane... yiyici takımı bence..Babasından isteyemedigini söyledi. Arkadaşı vardır sanirim bilemiyorum. Bende yadırgadım ama nasil davranmaliyim bilmiyorum. Gelme dedim illa gelecekmis.
Merhaba kızlar,
Hayatıma biri girdi, uzaktan bulunduğum şehre geliyor. Daha 5 gün yüz yüze gorustuk . Yine gelecekmiş ve parası olmadığını söyledi. Otobus biletlerinin parasını ona elden vermemi söyledi. Suan o da öğrenci tabi normaldir parasının olmaması. Ama böyle bir şeyi daha önce görmediğim için yadırgadım. Sizce yadirgamam mı normal? Onun benden para istemesi mi normal? Kötü düşünmeli miyim?
Merhaba kızlar,
Gelme dememe ragmen gelmek isteyen o oldugu icin. Bir de piskin oldugu icin ne yapmam gerektigini bilmiyorum.