Para isteyen erkek

Merhaba kızlar,
Hayatıma biri girdi, uzaktan bulunduğum şehre geliyor. Daha 5 gün yüz yüze gorustuk . Yine gelecekmiş ve parası olmadığını söyledi. Otobus biletlerinin parasını ona elden vermemi söyledi. Suan o da öğrenci tabi normaldir parasının olmaması. Ama böyle bir şeyi daha önce görmediğim için yadırgadım. Sizce yadirgamam mı normal? Onun benden para istemesi mi normal? Kötü düşünmeli miyim?
Gelemain parasi yoksa sizi sponsormu tutmus kendine

başka bir arkadaştan cimrilikten yakınmış diğer konuda. Yani kendi sevgilime bakınca çok ilginç geliyor bunlar bana :110: benimkinin de işi yok henüz ama tek başına dışarda yemek yediği sayılıdır, üstüne başına bol bol alıp giyinmez ama bana sağolsun bol bol harcar. Eminim kendi harcamıyor, benimleyken harcıyor ve bu konuları çok gurur konusu yapar. yanlış anlamayın durumumu övmek için söylemedim bunları ama kolayca sizden istemesi garip geldi :KK57:

Daha neler göreceğiz:işsiz: adamdaki rahatlığa bak. Kesinlikle uzak durmanı tavsiye ederim.

Merhaba kızlar,
Hayatıma biri girdi, uzaktan bulunduğum şehre geliyor. Daha 5 gün yüz yüze gorustuk . Yine gelecekmiş ve parası olmadığını söyledi. Otobus biletlerinin parasını ona elden vermemi söyledi. Suan o da öğrenci tabi normaldir parasının olmaması. Ama böyle bir şeyi daha önce görmediğim için yadırgadım. Sizce yadirgamam mı normal? Onun benden para istemesi mi normal? Kötü düşünmeli miyim?

Saka mi bu ya? Anasindan babasindan istesin daha 5 gun olmus bu ne yuzsuzluk?

Merhaba kızlar,

Yeni tanıştığın birinin senden para istemesi hiç normal diil. Ayrıca para verme , bak bakalım noluyor. Bugün otobüs param der ,yarı faturam der ,diğer gün kitap der ,ertesi gün harçlık der ,böyle sürer gider sende çok seviyorum modun da fedakarlık yaptığını sanırsın ama işin aslı o diil . Kendini kullandırma.

Param yok maalesef, gelme deyin. Bulup buluşurup gelirsende veremem deyin geçin.
Ne acayip iş,ne gurursuzluk bu anlamak mümkün değil. Parası yoksa gelmek için bu ısrar neden? Bana canı sıkılmış biraz gezmek istemiş gibi geldi,hazır cebinden 5 kuruşta çıkmayacakken gelip gezip gidecek.

Herkes demiş zaten normal değil.
İsterse 100 kere göreyim adamın parası yoksa gelmesin benim paramla bana gelip üstünde masraf yaptıracak.
Ben istemiyorum o da istememeli görüyorum ben eşimden bile istemiyorum.Evin ihtiyacı ortak ama harcamalarımı kendim yaparım heleki sende öğrencisin para ver diye diyerek nedir. Hayır Bende öğrenciyim paran olduğunda gel de geç.Bi arkadaş 150 lira yol parası gönderdi bilet alsın diye bi de 4 yıldır tanıdığoydı hep böyle para söğüçleyip kaçmış hattı değiştirmiş.ben güvenmem

Hayır diyorsam hayır.Kusura bakma Bende öğrenciyim para basmıyorum
Ayrıca daha iliskinin başında bu kadar yüz göz olunup para istemek doğru değil bence de net ol.ben olsam manyak mısın hayırdır sana iş çıkmaz derdim

Bugün kaç liralık bilet parasını yeni bir ilişkide isteyen bu yüzsüz insan, yarın kimbilir neler ister. Aman diyim, yanlışın en barizi bu tarz insandan koruyun kendinizi..

Anormal bi durum bu ..
5 görüşmeyle para istemeye cesaret eden adam 10. Görüşmede daha ileriye gider üzgünüm...
Ayranı yok içmeye tahterevalli ile gidiyo mıçmaya derler adama !
Erkek adam bu ya nasıl isteyebiliyo gururları yüzleri yok böyle insanların demekki !
Ben 10 lu yaşlarımda babamdan 1 lira isterken kızarır kekelerdim utanırdım şimdi eşimden ihtiyaç halinde isterken bile aynı durumu yaşıyorm..
Yeni tanışmışsınız zaten ve 5 . Görüşmede karakterini ortaya koymuş lütfen uzak durun ((sizi kaale almıyor ve ya kullanmak istiyor olabilir))

Erkekler çok kolay para istemez. Bu farklı bir versiyon sanırım.
Arkana bakmadan uzaklaş.

offf utanma kalmamış millette ya. bende de yok de geç sonra da bi bahane ile ayrıl.

Back
X