Para isteyen erkek

Valla ben mi çok cin fikirliyim bilmiyorum ama biletleri karttan taksitle alıp sizden nakit koparmaya bile geliyor olabilir.

Erkek gururlu olur gelemezse bile param yok ver dememeli hatta kız bile yapmamalıdır bunu. Uzak dur bence

Normal degil tabiki ya 5 gun gorustugunuz birinden para istemek? Hemde erkek?
Birak hic dusunme bile. Cok pis geldi bana

Merhaba kızlar,
Hayatıma biri girdi, uzaktan bulunduğum şehre geliyor. Daha 5 gün yüz yüze gorustuk . Yine gelecekmiş ve parası olmadığını söyledi. Otobus biletlerinin parasını ona elden vermemi söyledi. Suan o da öğrenci tabi normaldir parasının olmaması. Ama böyle bir şeyi daha önce görmediğim için yadırgadım. Sizce yadirgamam mı normal? Onun benden para istemesi mi normal? Kötü düşünmeli miyim?
Bence de normal değil para falan verme nasıl geri alcam diye konu açarsın sonra yok de

yok artık dha neler sen parayı vereceksin o hopp kaybolack ortadan. ben alayım bileti netten vs dye ayak yap bakalm ne diyecek

Bu gün otobüs parasını isteyen yarın hamam parası ister haberin olsun. Görüşmeyi tamamen kes.

Arkadaşlar ona bu defa ben geleceğim ama param yok dedim. Biletleri de o aldi. Demek ki parası varmış. Bir daha gorusmemeyi düşünüyorum. Hepinize cok teşekkür ederim.

ee nasıl aldı o zaman biletleri? gitmeyeceğim de lütfen. ne ezik adammış ya

Benim kuzenimin boyle bir sevgilisi vardi.
Surekli para ister kendine pahali hediyeler aldirirdi.oglanin sponsoru gibiydi.
Terketti kurtuldu o asalaktan.cok seviyordu ama saygisini kaybetti yuzsuzce para iatemesinden.

Sevgilimle paranin asla sözüolmaz hangimizde varsa kullaniriz birlikte. Lazimsa isteriz de birbirimizden. yani kadinla erkegin birbirinden para iatemesini hic garip bulmuyorum.
Ama bu garip.. iliskiniz hangi boyutta. Siz gelme diyorsunuz hatta. Yok bence var bu durumda bir anormallil.

Back
X