- 16 Ocak 2009
- 19.755
- 11.162
- 498
- Konu Sahibi bensibelim2
-
haklısın terbıye ogrenmek ıcın de bır sevıye gerek bunu atladım
herhangı bır ısım belırttımmı ? hayır o zaman msj kendını yobaz hıssedenlere gelsın cicimsimdide seviye dersi
ben kime nasil davrancagimi bilirim,burda ikili oynayan sensin bak sen diyorum gel devam terbiye ögret
kendinin savunmadigi seyi baskalarindan beklemen ikilikdir
zaten senin bir yazin vardi yobaz diye o kimlerydi merak ettim
Çaput bez demektir. Başörtüsü de bezdir. namaz kılarken altımıdaki seccade halıdır. böyle gider.
nesnelere tapmak neyin nesi?
bensibelim2 sana yorum yapmamaya çalışıyorum ama dayanamayacağım.Bugün tüm gün boyunca hangi konuya girsem her şeyi dine ve türbanlılara çekip saçma saçma linkler paylaşıyorsun.Ateist olabilirsin ben de gerçekten inançsız denilebilecek kadar dinle ilgisi olmayan başı açık bir müslümanım.Yani senin görüşlerine göre sizin taraftan sayılırım.Senin inanç yapın nolursa olsun bunu yapmaya hakkın yok.O insanların önem verdiği bir şeye çaput diyorısun adına seccade denen ibadette kullanılan bir nesneye halı işte diyorsun,bu nesnelerin karşılığı olan kavramları bilmene rağmen neden bu kelimeleri kullanıyorsun?SADEECE TAHRİK ETMEK İÇİN.Başka açıklaması yok bence.
ben geçmedim.
buyrun mesajım. bu tarz bir mesajım daha var. ama çoklu alıntıyı beceremiyorum bu sistemde. kimden bahsediyorsan isim ver bence. olmuyor böyle. zan altında bırakma milleti
herhangı bır ısım belırttımmı ? hayır o zaman msj kendını yobaz hıssedenlere gelsın cicim
evet bekliyorum. özele gelo yazını gördüm,daha evvelki konularda da yazılarını gördüm
kim olduğunu anladığına göre söylemeye gerek varmı : )
dilersen özeldende yazarım bazı mesajlarını .
oyy kıyamamaz önce seviye dersi veriyordun ama noldu
ya tamam neyse sen haklısın her yerde belirt bunu aman sakın unutma.sizin taraf ne demek ben de müslümanım namaz kılıyorum neyden bahsediyorsun?
ama ben nesnelere tapmıyorum farkımız orada.
ellı defa dedım -sen degılll -sız dıyeceksınız aılenız hıcmı bırsey ogretmedı
ALLAHa inanıyorsun çok sevindim gayet güzelevet herhangi bir 'NESNE'ye tapmıyorum. :)
ailemi sakin bir daha kalemine alma
terbiyesiz
oyy kıyamam
almak ıstersen hemen verırım sen kafanı yorma boyle seylere kavgaya devam et guzelım
senın aılene yazılmıs bır hakaret goster bana hadı goster ıspatlasende olmayan birseyi nasil vereceksin merak ettim
ve herhangi tartisma olursa olsun karsindakiyle tartis ailesini karistirmadan
bukadarida fazla terbiyesizlik
bensibelim2 sana yorum yapmamaya çalışıyorum ama dayanamayacağım.Bugün tüm gün boyunca hangi konuya girsem her şeyi dine ve türbanlılara çekip saçma saçma linkler paylaşıyorsun.Ateist olabilirsin ben de gerçekten inançsız denilebilecek kadar dinle ilgisi olmayan başı açık bir müslümanım.Yani senin görüşlerine göre sizin taraftan sayılırım.Senin inanç yapın nolursa olsun bunu yapmaya hakkın yok.O insanların önem verdiği bir şeye çaput diyorısun adına seccade denen ibadette kullanılan bir nesneye halı işte diyorsun,bu nesnelerin karşılığı olan kavramları bilmene rağmen neden bu kelimeleri kullanıyorsun?SADEECE TAHRİK ETMEK İÇİN.Başka açıklaması yok bence.
senın aılene yazılmıs bır hakaret goster bana hadı goster ıspatlabeklıyorum
cok uzuldum gıdıyormusun sımdıaileniz hic birsey ögretmedi demek ailelere hakaret demektir
neyse senle tartiscak vaktim yok doldu
hadi güle güle sanada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?