Para karşılığı türban takan kadınlar

Ben diğer konuda sürekli başörtülüleri savundum ki başörtülü değilim. Ama böyle bir konuda neden başörtülüler başörtüsüzleri savunmuyor gerçekten anlamıyorum? Sadece eleştiri ya da hakaret artık her neyse size yöneltilince konusuyorsunuz ama başkasının hakkını savunmuyorsunuz?

Böylesi bana hiç samimi gelmiyor.

bu soyledıgınız sey dupeduz ayrımcılık ıste hanı hak hukuk herkese saygı duyulurdu
okye yazdığım mesajı okursan düşüncelerimi anlarsın
ben çaput diyene ithafen yazdım

zira benim örtüm yakut benim örtüm en değerli libas

saçlarımda öyle

ben örtmeyi tercih ediyorum emrolunduğu için

siz ise örtmemeyi saygı duyarım sadece

Allahın rızasını almak için inancı gereği başın örtülmesi eylemidir kutsal olan.
Baş örtüsü niye kutsal olsun ki?

neden tartısmadınız pekı bası acık olanlara degersız denıldı bıraz once ?

peki siz kapalilara laf söylenmediginde niye tarismadin
basi aciklara laf edilince hemen geldin,celisme kendinle
ben nerde neyi savunacagimi sizlere sorcak degilim,burdaki haksizlik kapalilara

bunu bile bile niye başörtülüleri savunuyorsun ki seni değersiz gören bir zihniyetten bahsediyoruz :)

Benim için başım açık,onun istediği gibi müslüman değilim diye değersiz diyen arkadaş da,dindar insanların önemsediği türbana bez parçası,çaput deyip sonra TDK ya dönüşen arkadaş da aynıdır.Ayrıştırırlar ayrıştırırlar,sonra ay bana saygı duy,benim görüşüm bu derler.Aynı devletin insanları arasındaki bu savaşı da siz yaratıyorsunuz

iyi ki bi çaput dedik millet ayaklandı halbuki aynı şey ha çaput ha örtü :)

soruma ndn soruyla cevap verıyorsunuz ?
ayrıca -siz diye hıtap edersen sevınırım !!! terbıyesızlıgın luzumu yok

neresi yakut vakkodan alsan bile fabrikasında kaç kez yerlere düşüp kirleniyor :)

ayrıca emrolmadığını hatırlatırım.

neden tartısmadınız pekı bası acık olanlara degersız denıldı bıraz once ?

Sabahtan beri şu ahlaksiz şahıs ki banlanirsam da banlanayim kalkmis basortululere demedigini birakmadi siz hala ilk sayfadaki hakarete takilmissiniz. Insallah en yakin zamanda Allahindan bulur ha eğer bir Allah inanci varsa. Bu derece sinirlendim.
Ha sana da lafim var. Bir daha arkamdan orda burda laf etme. Benim gözüm her yerde emin ol. Motor diyim sen anla.
Siz benim namusuma laf attiniz bir yerde kalkmis ne diyorsunuz. Orda da insanlik edip de konussaydin. Namuslu bir bayana laf atmak kadar onursuz bir sey yok bu hayatta. Tabi siz sadece arkadan konusursunuz dimi?

dışlamayın beni noolar söz bi daha çaput dersem aslında paçavra desem daha iyiymiş en azından tam hakaret olurmuş :)

böyle imali konusulunca sevmiyorum
ben su an baskasiyla tartisiyorum onun derdindeyim yeri geldiginde basi aciklara laf atanlarlada cok güzel tartisirim
bu konu basi kapalilara yönelik demi

kapalılara laf söylendiği zaman pek sesleri çıkmaz der etme : )
açık olunca iş değişir,sizde eşit mesafede gösterin tepkinizide samimiyetinizi bilelim değilmi
ılımlı dediklerim bile böyle konularda acımasız çıktı
dahada güvenmem bu tiplere
değersiz lafına takmışlar,hadi o hataydı
çaput lafını niye es geçtiniz işinizemi gelmedi
yanardöner olmayın yetti artık!
başörtülülerle arkadaşlık kurmayacakmış
gülüyorum ve acıyorum yazık ki ne yazık
içler acısı halin var,açık arkadaşlarımla çok mutluyum
mutsuzluk senin içinde.

neresi yakut vakkodan alsan bile fabrikasında kaç kez yerlere düşüp kirleniyor :)

ayrıca emrolmadığını hatırlatırım.
bugüne kadar verdiğim en fazla para 25 lira sibel bi eşarba

manevi değerini kast ettim bunu anlayacak kapasitedesindir herhalde

emir olup olmadığını anlamışşan bunuda anlaman gerekirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…