Para karşılığı türban takan kadınlar

Bu çok iyi espriydi
Espri olarak algılamak isterim, zira her çapulcu başörtüsünü çaput olarak görmeyeceği gibi, başı kapalı çapulcularda var.
öyle zaten parkon

benim ayetime inancıma değerime çaput dediği için ironi yaptım

ve hiç biryerde hiç bir mesajımda başı açık kimseye değersiz demem diyemem

üstünlük takvadadır

ve ALLAH ile kul arasındadır

Çaput bez demektir. Başörtüsü de bezdir. namaz kılarken altımıdaki seccade halıdır. böyle gider.

nesnelere tapmak neyin nesi?

hiç bir nesneye tapmadığım için anlayamadım kusura bakma :)
peki nasıl karar verdin inanmamaya okudun mu kuranı
okudun mu incili-tevratı

okuduysan ne anladın

inanmamaya iten sebeb neydi

ben varlığını ispatlarım sen yokluğunu ıspatlar mısın

sonum yokluk mu

sonum yokluksa bu varlık niye

bide sen atılan sibelim2 sin dimi?

8 sorumun cevabını bekliyorum

aksine aklımı sadece allaha ve kurana endeksledim. inancın mezheplere ayrılmayacağını öğrendim. kuran müslümanlığına inandım :)

ben geçmedim.
buyrun mesajım. bu tarz bir mesajım daha var. ama çoklu alıntıyı beceremiyorum bu sistemde. kimden bahsediyorsan isim ver bence. olmuyor böyle. zan altında bırakma milleti

aksine aklımı sadece allaha ve kurana endeksledim. inancın mezheplere ayrılmayacağını öğrendim. kuran müslümanlığına inandım :)
beynim bana oyun mu oynuyor sen herhangi bişeye tapmadığım için demedin mi demin

bugün 100 geçen çocuk vardı okulda hala cıvıldamaları kulağımda

Konulara hep geç kalıyorum yorum yapmak için, ben siteye ne zaman gelmiş olsam konu almış başını gitmiş oluyor, söyleyeceklerim ancak diğer arkadaşların yazdıklarının tekrarı olacak. O yüzden HE CANIM HE deyip geçmek istiyorum tümüne birden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…