- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.566
- 498
- Konu Sahibi bensibelim2
Tartışmayı bile bilmiyoruz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baş örtüsü takınca tanga giymek yasaklanıyor direk olarak
Böyle bir kural var sanırım
Ha bir de yanlışlıkla açılamaz onların hiçbir tarafı !! Çünkü hepsi her şeyiyle muntazam olmak zorunda![]()
su baskı kelımesınden vazgecsenız emınım kı sızde buna ınanmıyorsunuz ama sırf savunma amaçlı kullanıyosununz baskı goren sız dıılsınız yaklasık yuzyıldır başörtüsü baskı göruyo bu ulkede maalesef bunun bılıncınde oldunuzdan emınım ama hala baskı da baskı bu yalanın arkasına sıgınmayın artıkbaskı yapılan dayatılan şeyin değeri olmaz eğer bugün örtüye bu denli kin varsa bunu dayatanlarda suçu arayacaksınız neden dayatıyorsunuz neden siyasette kullanıyorsunuz diye tepki göstereceksiniz ama başbakan başörtülü bacılarım dediğinde mest oluyorsanız o zaman bu tepkilere de hazır olmanız lazım.
baskı yapılan dayatılan şeyin değeri olmaz eğer bugün örtüye bu denli kin varsa bunu dayatanlarda suçu arayacaksınız neden dayatıyorsunuz neden siyasette kullanıyorsunuz diye tepki göstereceksiniz ama başbakan başörtülü bacılarım dediğinde mest oluyorsanız o zaman bu tepkilere de hazır olmanız lazım.
su baskı kelımesınden vazgecsenız emınım kı sızde buna ınanmıyorsunuz ama sırf savunma amaçlı kullanıyosununz baskı goren sız dıılsınız yaklasık yuzyıldır başörtüsü baskı göruyo bu ulkede maalesef bunun bılıncınde oldunuzdan emınım ama hala baskı da baskı bu yalanın arkasına sıgınmayın artık
tangaya gelene dek dar kot ve badi ile baş kapanmaz islamda bu yok dikkat çekmek yok ! bu zaten rezilzaten bi ben göremedim o tangalıları maşallah herkesde bi tanga merakı ha tanga diyorsanız buyrun.
![]()
bu kin herkesde yok sizin gibileride cikmiyor degil,neyseki azinliktasiniz
o örtü dedigin ALLAHIN emri siyasette kullaniliyor diye öfke duyuyorsan bu senin sorunun,he dersinki ben müslüman degilim saygi duyarim ama karsi tarafa saygisizlik yaptinda bizlerdende saygi bekleme
Valla benimki altın bile değil çok döküldü son aylarda. Beş para etmez.sızın saclarınız altın degerınde anlaşılan benımkıler paha bıçilmez![]()
Valla benimki altın bile değil çok döküldü son aylarda. Beş para etmez.
benimki mesala 10 reşat altını eder en az![]()
allahın emri falan olmadığını söyledim oruç kullanılsın namaz kullanılsın madem emir kullanmak serbest örtünün emrolunduğu falan yok.!!
bukadar emin nasil konusuyorsunuz![]()
ilk cümlene katılıyordum da gerisinde kala kaldım. Saçını sakınan totosuna sahip çıksın bi zahmet. Sonra pamucumun müslümanı deme hakkımız saklı kalır hem.Baş örtüsü takınca tanga giymek yasaklanıyor direk olarak
Böyle bir kural var sanırım
Ha bir de yanlışlıkla açılamaz onların hiçbir tarafı !! Çünkü hepsi her şeyiyle muntazam olmak zorunda![]()
Bizim problemimiz nedir biliyormusunuz işte bu kadar kolay provoke olmak.
Birileri tarafından kukla olmak..Birisi çıkıyor dünya yuvarlakmıs diyor diğeri çıkıyor düzmüş...
Yahu ne zaman saygı duymayı öğreneceksiniz..Her insan birbirinden farklıdır.Düşünceler yaşam biçimleri herşey.
Sizin doğrunuzla onun doğrusu bir olmak zorunda değil ki.
Kime neyi ispat etmeye çalışıyorsunuz ? Neyin mücadelesindesiniz ?
Burada tartışan arkadasların samimiyetine inanmıyorum..Ne ben dini bütünüm baş örtüme karışma diyen arkadaşa ne de çağdaşım o baş örtüsü olmamalı diyen arkadaşa ikinizde şuanda ucuz bir edebiyatın parçasısınız..
Artık yaşınıza yakışanı yapın..Hoşgörülü olun..Fikrinizi uygun dille anlatın..Çemkirerek değil..
Kadın olduğum için utandım..Bizler bu kadar yelloz olmaya ne zaman başladık ? Ne oldu bize ? Nerde Hoşgörü dinimiz ?
kuran müslümanlığına inanıyorum ve kuran'dan başka bir yol gösterici kabul etmiyorum. kalbimi ve aklımı kurana endeksledim.