- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.456
- 83
- Konu Sahibi Visnekralicesi
-
HaklısınızŞu konuyu okuyunca nedense kimseye suç bulamadım sizi ailenizi bu hale düşüren insanlar utansın...
Yok o iş tamamen bitti 4 sene oldu zaten o işten bir umut yok malesefBelki işten çıkarılırsınız vs diye düşündüler. Bu süreci atlatın ve kendinize bir çözüm yolu bakın. Belki babanızın işini düzeltmek gibi. Eski yaptığı işe devam edemez mi?
Para konusunda hep tartışıyoruz saçımı boyatmasamda bir bayan olarak ihtiyaçlarım olur elimdeki tüm parayı istiyor Bn bişey alıcaksam ona söylücekmişim oda bna harçlık vericek öyle istiyorYani sizin paranız tabii ama saç boyatmak acil bir durum değil bence. Ben şunu anlayamıyorum. Evlat zor durumda kalırsa aile evlada bakar, aile zor durumdaysa evlat aileye bakar. Tabii ki Allah muhtaç etmesin ama hayat bu. Anneniz sürekli mi böyle yapıyor bilmiyorum. Sizi kullandığını düşünüyor musunuz? Eğer düşünmüyorsanız yapmayın. Saçınızı boyatmayı erteleyin olmaz mı? Varsın üç ay sonra değil yedi ay sonra boyatın.
Normal zamanlar için evet haklı olabilirsiniz ama şuan pek normal bir dönem değil gibi. Belki bu seferlik alttan alabilirsiniz. Gerçi para sizin paranız karar sizin. Umarım sorunlarınız çözülür..Para konusunda hep tartışıyoruz saçımı boyatmasamda bir bayan olarak ihtiyaçlarım olur elimdeki tüm parayı istiyor Bn bişey alıcaksam ona söylücekmişim oda bna harçlık vericek öyle istiyor
Evet o konuda haklısın sende otur annene açıklama yap neden hepsini veremiyeceğin yönünde, halen sana kızarsa oda kendi bencilliği, fazla kafana takmaDestekliyorum zaten ama bnmde ihtiyaçlarım oluyor tüm parayı veremem elimde kalanıda istiyor
Bişi dicem niye afedersin ama mosursan ailenin bilmesi lazım? O gelecek bin liradan niye annenin falan haberi var. Paragöz evlat olsan şuana kadar maddi yardım yapmazdın.Sürekli düşmek istemediğim durum içerisine düşüyorum para göz evlat oldum duygu sömürüsü yapan bir annem var şuan evde kimse düzenli çalışmıyor bir babam çalışıyor oda günü birlik iş olursa gidiyor her ay bankaya 500 TL ödüyorum kredi cekti ailem 900 TL anneme veriyorum banada 300 TL kalıyor şimdi elime bin TL daha geçicek annem onuda istiyor tamam al 200 TL sini Bn alıyım diyorum yok olmaz virüs var sokağa cıkma yasagı gelirse ne yicez sen kenarına para koymaya çalışıyon diyor saçımı boyatmayı düşünüyordum tabi şimdi olucak iş değil ama elbet bir gün bu virüs olayını da atlatıcaz allahın izniyle annemde biliyor saçımı boyatmak istediğimi Bn boyarım evde diyor nasıl yapıcaksa sarı boyucak hem yakarsın sen saçımı bırak Bn yaptırırım kuaför de dedim başladı bagırmaya allah evlat eline bırakmasın diye beddua ediyor kızdı şimdide almam paranı diye yemin ediyor yengem ve abimede para için ona bagırdığımı söylüyor hayret birşey Bn sadece ona saçım için konuşmuştum sürekli benimle para tartışması yapıyor Bn birşey deyince kızıyor ortalığı birbirine katıyor ben kötü oluyorum, beni kötülüyor insanlara 50 yaşında bu kadın daha çok yaşlı olsa ondan bu kadar huysuz davranıyor dicem ama değil .
Çocuk yardım edecek. Birazda kendini düşünmek istediğinde beddualarla karşılanacak hayırsız evlat damgası yaftalanacak. Ee bu durum da hangi evlat ailesine gönülden gelerek isteye isteye yardım yapar?Annenlerin gelir durumu düşük ve emeklisi yok ise bir evlat olarak tabiki desteklemek zorundasın bu evlenene kadar devam eder
Ben söylemedim telde konuşurken yengem yanımdaydı o söylemiş daha öncede yemin etti alıcaktır.Bişi dicem niye afedersin ama mosursan ailenin bilmesi lazım? O gelecek bin liradan niye annenin falan haberi var. Paragöz evlat olsan şuana kadar maddi yardım yapmazdın.
Madem almayacağına dair yemin etti verme illaki sana tatlı tatlı yanaşacak
Asil siz evlenirken, siz ne yapacaksınız.25 yaşındayım bilmiyorum Bn evlenirsem ne yapıcağını o zaman allah yardımcıları olsun demekten başka birşey gelmiyor elimden
Evlendiğinden beri çalışmamış bu saatten sonra da çalışamam zaten diyor.Anneniz gencmis neden çalışmıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?