Para kavgası

Yani sizin paranız tabii ama saç boyatmak acil bir durum değil bence. Ben şunu anlayamıyorum. Evlat zor durumda kalırsa aile evlada bakar, aile zor durumdaysa evlat aileye bakar. Tabii ki Allah muhtaç etmesin ama hayat bu. Anneniz sürekli mi böyle yapıyor bilmiyorum. Sizi kullandığını düşünüyor musunuz? Eğer düşünmüyorsanız yapmayın. Saçınızı boyatmayı erteleyin olmaz mı? Varsın üç ay sonra değil yedi ay sonra boyatın.

Belki işten çıkarılırsınız vs diye düşündüler. Bu süreci atlatın ve kendinize bir çözüm yolu bakın. Belki babanızın işini düzeltmek gibi. Eski yaptığı işe devam edemez mi?
Yok o iş tamamen bitti 4 sene oldu zaten o işten bir umut yok malesef

Para konusunda hep tartışıyoruz saçımı boyatmasamda bir bayan olarak ihtiyaçlarım olur elimdeki tüm parayı istiyor Bn bişey alıcaksam ona söylücekmişim oda bna harçlık vericek öyle istiyor

Para konusunda hep tartışıyoruz saçımı boyatmasamda bir bayan olarak ihtiyaçlarım olur elimdeki tüm parayı istiyor Bn bişey alıcaksam ona söylücekmişim oda bna harçlık vericek öyle istiyor
Normal zamanlar için evet haklı olabilirsiniz ama şuan pek normal bir dönem değil gibi. Belki bu seferlik alttan alabilirsiniz. Gerçi para sizin paranız karar sizin. Umarım sorunlarınız çözülür..

Bişi dicem niye afedersin ama mosursan ailenin bilmesi lazım? O gelecek bin liradan niye annenin falan haberi var. Paragöz evlat olsan şuana kadar maddi yardım yapmazdın.
Madem almayacağına dair yemin etti verme illaki sana tatlı tatlı yanaşacak

Bişi dicem niye afedersin ama mosursan ailenin bilmesi lazım? O gelecek bin liradan niye annenin falan haberi var. Paragöz evlat olsan şuana kadar maddi yardım yapmazdın.
Madem almayacağına dair yemin etti verme illaki sana tatlı tatlı yanaşacak
[/QUOTE]
Ben söylemedim telde konuşurken yengem yanımdaydı o söylemiş daha öncede yemin etti alıcaktır.

Annenlerin gelir durumu düşük ve emeklisi yok ise bir evlat olarak tabiki desteklemek zorundasın bu evlenene kadar devam eder
Çocuk yardım edecek. Birazda kendini düşünmek istediğinde beddualarla karşılanacak hayırsız evlat damgası yaftalanacak. Ee bu durum da hangi evlat ailesine gönülden gelerek isteye isteye yardım yapar?

Denk geliyorum konularda bazı kadınlar evlendikten sonra ailelerinden çeşitli konularda yardım beklentileri oluyor. Aşağıda ki yorumlara baktığımda linç girişimleri var yardım etmek zorunda değiller vs diye :) demekki keser sap her zaman dönüyormuş

Ben söylemedim telde konuşurken yengem yanımdaydı o söylemiş daha öncede yemin etti alıcaktır.
[/QUOTE]
Yenge de aileden sayılır. Belkide yengen bi sorun olduğunda onlardan para istenileceğini düşünüp anneni fiştekliyordur. Son yazdıklarını okudum elimde ki tüm paraları istiyorlar yazmışsın

Zaten kuş kadar kazanciniz var gelirinizin %60ini ailenize veriyormussunuz daha ne yapacaksiniz. Evlat olarak anne babaniza bakiyorsunuz tamam cok güzel ama abartmamaniz lazim. Yani annenizinde eli ayagi tutuyordur neden cocuk bakiciligi temizlik isi vs.. yapmıyor ? Kendinizi kullandirmayin. Hatta ekonomik sıkıntıdan kücültmwye gittiler maasimi düsürdüler deyin 900 yerin 600 verin

25 yaşındayım bilmiyorum Bn evlenirsem ne yapıcağını o zaman allah yardımcıları olsun demekten başka birşey gelmiyor elimden
Asil siz evlenirken, siz ne yapacaksınız.
Kenarda paranız var mı.
Benim eşimin ailesi de aynıydı, ama daha beteri, onlar emekli maaşları, evleri varken, alkol sigara paralari icin, yada evi esyalari yenilemek için istiyorlardı.
Evlenirken de hiçbirşey yapmadılar.

Tabi ki anneye babaya yardım edilir, ama kendinize de ayirin derim.

Merak ettim ailenizin yani babanizin bu günlük isler disinda geliri var mi eger yoksa yardim etmeniz gayer dogal zaten. Annenizin beddua etmesi tabii hos degil ama onuda icinden gelerek soylemiyordur zaten. Konuşun uyarın istemiyorum böyle konuşmanı sonrada. Pisman olacağımız seyler yapmayalim deyin. Ne bileyim babanın sabit geliri yoksa cok üzüldüm bu devirde cok cok zor

Kendi emeğinizle kazandıgınız paranın her kuruşunu bildirmeyin. Zaten hem kredi borçlarını ödüyorsunuz hem de kalanın çogunu annenize veriyorsunuz.Fazladan elinize geçen vs. onlari da bilmesinler. Bu kadar da hak tanıyin kendinize. Birikiminiz de olmalı.Yarın evlenirken belli ki yardımları olmayacak. O zaman daha çok üzülürsünüz. Her zaman özel bir paranız olmalı.

hadi alışveriş,aidat,elektrik,su anlarım da bu aileye para verme mevzusunu bir türlü anlamış değilim mecbur değilsin ki niye veriyorsun hem çalışıyorsun hemde saçını boyatmak isteyip boyatamıyorsun yapma Allah aşkına gece gündüz çalışıyorsan istediğini yeyip içip gezip yapacaksın bu böyle olmalı

Çalışıp kazanıyorsan harcamasını da bilirsiniz bu şartlarda hiç çalışmam daha iyi insan elbise saç yaptırmak falan ister gezmek tozmak bunların hiçbiri yoksa çalışma daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…