Para kavgası

Evlendiğinden beri çalışmamış bu saatten sonra da çalışamam zaten diyor.

Peki gerçekten planı ne? Emekli maaşı, fazladan bir gayrimenkulu var mı?

Hayırlı kısmetlerinize bakıp ilerlemeye bakın derim. Maaş kesilecek diye her gelene de karşı çıkabilirler, buna hazırlanın. Eliniz ekmek tutuyor üstesinden gelirsiniz.

Anne ve çocuklar zor durumlarında birbirlerine yardım eder, ancak bu zorlama/harçlık haline gelirse anlamsızlaşır. Şu noktada paranızı mümkün olduğunca tasarruflu harcayıp ayakta durmanız lazım.

Saç boyasını erteleyin veya evden çözüm bulun. Anneniz dedi diye değil, daha önemli harcamalar için, köşede çok az da olsa bir tasarrufunuz olsun.

Evlendiğinden beri çalışmamış bu saatten sonra da çalışamam zaten diyor.
Evlendiğinden beri çalışmamış olabilir çünkü babanızın işi iyiymiş. Bu saatten sonra neden çalışamazmış?
çocuk bakabilir
Yarım gün temizlik yapabilir
Merdiven silebilir
Birşeyler alıp evden satabilir

Yarın bir gün biriyle tanışıp evlenmeye kalksanız neyle eşya alacaksınız? Neyle nişan düğün yapacaksınız?

Hem çalışmam diyor hem de tüm kazandığını bana ver ben sana harçlık vereyim diyor.
Pardon da alınteri döküp kazandığın parayla istediğin en ufak bir seti yapamayacaksan neden çalışasın ki.
Annen fazla bencil.Ben olsam kafamı bozma hiç para vermem kalakalirsin derdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…