- 8 Nisan 2023
- 5.403
- 47.572
- 478
- Konu Sahibi senvarsindiye
-
İnsanlık hali yahu belki ATM uzaktı ve pos cihazı olmayan bir büfeden bir paket sigara aldı? Abur cuburu nereden biliyorsunuz?Hanımlar, size anlamadığım bir konuyu danıştım. Normal mi diye soruyorum. 150 liranın az bir miktar olduğunun bende farkındayım. Şimdiye kadar o da bende harcama yaptık zaten. Sadece bu şekilde istemesi tuhafıma gitti. Bu yemek ısmarlamak gibi bişey değil ki. Madem isteyecek bu kadar az bir miktar da istenmez diye düşündüğümden.
Hanımlar, size anlamadığım bir konuyu danıştım. Normal mi diye soruyorum. 150 liranın az bir miktar olduğunun bende farkındayım. Şimdiye kadar o da bende harcama yaptık zaten. Sadece bu şekilde istemesi tuhafıma gitti. Bu yemek ısmarlamak gibi bişey değil ki. Madem isteyecek bu kadar az bir miktar da istenmez diye düşündüğümden.
Yardım etme dışında ne harcama yaptınız arkadaş gibi ben de merak ettim. Sizin kelimeniz yardım etmeydi çünkü, 2000 TL hesap gelirse 150 TL atmaya yardım denir, 1000 verseniz bölüşüyoruz derdiniz.Hanımlar, size anlamadığım bir konuyu danıştım. Normal mi diye soruyorum. 150 liranın az bir miktar olduğunun bende farkındayım. Şimdiye kadar o da bende harcama yaptık zaten. Sadece bu şekilde istemesi tuhafıma gitti. Bu yemek ısmarlamak gibi bişey değil ki. Madem isteyecek bu kadar az bir miktar da istenmez diye düşündüğümden.
Kadın erkek eşitsizliğiAbur cubur kırmızı cizgim, kriz geldi parası da yoksa 150 TL de olsa istemiştir sizden ne yapsın
Ben abur cubur aldığını bilsem takılırdım sevgilime herhalde, sizin mideniz bulanmış tuhaf geldi bu kısım bana.
Kadın erkek eşitsizliğikızların canı çektiğinde bir tivit atmaları yetiyor, tanımadıkları erkolar bile ayyy ne tatlııı deyip adrese bir kutu teslim ediyor.
150 liraya abur cubur aldi derkenİyi akşamlar herkese.
Gayet güzel giden bir ilişkim var. Sevildiğimi sevdiğimi, değer gördüğümü hissediyorum. Yalnız geçen gün bir şey yaşadım çok kafama takıldı sizlerden de fikir almak istiyorum. Şimdiye kadar para konusunda hiç sorun yaşamadım. Genelde o ödüyor. Tabi bende hesap çoksa yardım ediyorum. Geçen gün param kalmadı dedi ve benden 150 tl istedi. Maaşı henüz yatmamıştı. Verdim tabi bende. Daha sonra bu parayla abur cubur aldığını anladım. Çok şaşırdım bu duruma. Ne düşünmeliyim kestiremiyorum. Siz ne düşünürdünüz? Benden ilk defa bu şekilde para istedi. Yani benden para istemeye değer bir şey miydi ki bu diye düşünüyorum. Ben olsam bu sebeple para isteyemezdim çünkü. Abartıyor muyum?
Yanlış anlaşılmak istemem. 150 liranın lafını yapmıyorum. Sadece aciliyet olmayan bir şey için istemesi bana tuhaf hissettirdi
Ay o kadınlar da bi tuhaf ya ne bileyim, ortalık it kopuk dolu hiç tanımadıkları adama nasıl adres veriyorlarHer şeyde de eşitlik olmasin ya. Esitlik diye diye adamlari prenses yaptilar sonra şikayet ediliyor. Bir tatlilarinin kapiya gelmesi eksikti.Illa biri prenses olacaksa kadinda daha tatli duruyor.
Hesapları neden ona odetiyorsun? Neden sırayla ödemiyorsunuz? Bir de hesap coksa yardim ediyorum demissin. Baskasinin işine yardim edilir. Hesap odemek ona mi zimmetli onun isi mi? Bakis acin rezaletİyi akşamlar herkese.
Gayet güzel giden bir ilişkim var. Sevildiğimi sevdiğimi, değer gördüğümü hissediyorum. Yalnız geçen gün bir şey yaşadım çok kafama takıldı sizlerden de fikir almak istiyorum. Şimdiye kadar para konusunda hiç sorun yaşamadım. Genelde o ödüyor. Tabi bende hesap çoksa yardım ediyorum. Geçen gün param kalmadı dedi ve benden 150 tl istedi. Maaşı henüz yatmamıştı. Verdim tabi bende. Daha sonra bu parayla abur cubur aldığını anladım. Çok şaşırdım bu duruma. Ne düşünmeliyim kestiremiyorum. Siz ne düşünürdünüz? Benden ilk defa bu şekilde para istedi. Yani benden para istemeye değer bir şey miydi ki bu diye düşünüyorum. Ben olsam bu sebeple para isteyemezdim çünkü. Abartıyor muyum?
Yanlış anlaşılmak istemem. 150 liranın lafını yapmıyorum. Sadece aciliyet olmayan bir şey için istemesi bana tuhaf hissettirdi
Her şeyi o ödüyor demek istemedim aslında ama kelimeleri yanlış seçtim. Ve herkes linçleme gereği duydu.Sevgilim çok mu parayı seviyor bana mı öyle geliyor?
Herkese merhaba. Sevgilim parasal şakalar yapıyor. Henüz bir aylıkken bana para biriktirmemi söylemişti( birikim yap eşya kıyafet fazla alma vs.). Daha sonra bir daha hiç söylemedi ama ben o deyişini unutmadım. Sonra yine sürekli aylık ne kadar kazandığını söylüyor. Sormuyorum. Benden az...www.kadinlarkulubu.com
Konu sahibi eski konundaki sevgili gayet senin paran ve hatta aile malı üzerinden hesap yapan biri.
Bu konuda başta farklı bir profil çizip her şeyi o ödüyor, benden 150 TL isteyince midem bulandı demişsin. Miden bulanacaksa daha önce söylediği şeylere bulansin. Onlardan sonra 150 TL isteyince mi gözüne çok geldi bilmiyorum ama konuyu bu kadarla açarsan haksız olursun.
Allah aşkına yorunları okuyorum insnlar gerçekten bazı şeyleri anlamak istemiyor. Hanımefendi meselenin maadi yönünde değil gururlu, aklı başında bir erkek kadından öyle her durumda para istemez. Abur cubur için istemesi tuhaf diyor ki banada öyle geldi. Ama bence biraz daha gözlemleyin. Devamında neler olacağı önemli.İyi akşamlar herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?