- Konu Sahibi senvarsindiye
-
Onuda yaparlar yakında emin ol sonra erkekler neden böyle diye aglaşiyorlar erkeklere o yüzü veren sizsiniz zaten .Her şeyde de eşitlik olmasin ya. Esitlik diye diye adamlari prenses yaptilar sonra şikayet ediliyor. Bir tatlilarinin kapiya gelmesi eksikti.Illa biri prenses olacaksa kadinda daha tatli duruyor.
Onuda yaparlar yakında emin ol sonra erkekler neden böyle diye aglaşiyorlar erkeklere o yüzü veren sizsiniz zaten .
Mantıklı bir insandı o böyle ufak tefek şeyler birikti ayrıldı yani soğuma sebebi başlangıcı oldu bu olay sonra devamı geldi hayat şartları zor elbette evlilikte ilişkilerde eşitlik taraftarıyım ama bütçe yonetemeyen insanlar hayatın çoğu alanında plansız oluyor ....Nolacak denip gecilenler ilerde can sıkabiliyor....evlilik bir deNe yaptı sonra kız arkadaşınız?
valla o kadar para harcayacağım, yedireceğim, içireceğim sonra o bana 150 liranın lafını yapacakBence de. Belki adamın yanında nakit yoktu, eve gidene kadar kan şekeri yükselsin diye aldı. Sonuçta 150 liraya ne yiyebilirdi ki?
İyi akşamlar herkese.
Gayet güzel giden bir ilişkim var. Sevildiğimi sevdiğimi, değer gördüğümü hissediyorum. Yalnız geçen gün bir şey yaşadım çok kafama takıldı sizlerden de fikir almak istiyorum. Şimdiye kadar para konusunda hiç sorun yaşamadım. Genelde o ödüyor. Tabi bende hesap çoksa yardım ediyorum. Geçen gün param kalmadı dedi ve benden 150 tl istedi. Maaşı henüz yatmamıştı. Verdim tabi bende. Daha sonra bu parayla abur cubur aldığını anladım. Çok şaşırdım bu duruma. Ne düşünmeliyim kestiremiyorum. Siz ne düşünürdünüz? Benden ilk defa bu şekilde para istedi. Yani benden para istemeye değer bir şey miydi ki bu diye düşünüyorum. Ben olsam bu sebeple para isteyemezdim çünkü. Abartıyor muyum?
Yanlış anlaşılmak istemem. 150 liranın lafını yapmıyorum. Sadece aciliyet olmayan bir şey için istemesi bana tuhaf hissettirdi.
Hanımlar öyle yorumlar yapıyorsunuz ki kendimi hiç olmadığım kadar kötü hissediyorum.
Hesaplar konusunda benimde ödeme yaptığım tabiki oluyor. Sadece bu kişiye yüklenmiyorum.
Ona aldığım hediyeler bu 150 tl nin 10 katı hatta fazlası. Bunu söylerken bile utanıyorum.
Sorun para değil. Sorun benden direkt istemesi
Valla benim de sizden midem bulandı. Alt tarafı 150 lira yahu. Ne aldıysa aldı ne önemi var. Ayriyeten abur cubur da bir ihtiyaç. Bazen canım aşırı şekilde kola noodle cips vs. çeker. Hemen markete koşarım. Size abur cuburun bir ihtiyaç olmadığını düşündüren ne ?Hayır önemli olan miktar değil. Ben o miktarı çok harcadım yine harcarım hiçbişey değil. Ama benden aciliyeti olmayan bir şey için para istemesi midemi bulandırdı
Para verip onunla ne yaptığını takip etmek miiiiii??İyi akşamlar herkese.
Gayet güzel giden bir ilişkim var. Sevildiğimi sevdiğimi, değer gördüğümü hissediyorum. Yalnız geçen gün bir şey yaşadım çok kafama takıldı sizlerden de fikir almak istiyorum. Şimdiye kadar para konusunda hiç sorun yaşamadım. Genelde o ödüyor. Tabi bende hesap çoksa yardım ediyorum. Geçen gün param kalmadı dedi ve benden 150 tl istedi. Maaşı henüz yatmamıştı. Verdim tabi bende. Daha sonra bu parayla abur cubur aldığını anladım. Çok şaşırdım bu duruma. Ne düşünmeliyim kestiremiyorum. Siz ne düşünürdünüz? Benden ilk defa bu şekilde para istedi. Yani benden para istemeye değer bir şey miydi ki bu diye düşünüyorum. Ben olsam bu sebeple para isteyemezdim çünkü. Abartıyor muyum?
Yanlış anlaşılmak istemem. 150 liranın lafını yapmıyorum. Sadece aciliyet olmayan bir şey için istemesi bana tuhaf hissettirdi.
Hanımlar öyle yorumlar yapıyorsunuz ki kendimi hiç olmadığım kadar kötü hissediyorum.
Hesaplar konusunda benimde ödeme yaptığım tabiki oluyor. Sadece bu kişiye yüklenmiyorum.
Ona aldığım hediyeler bu 150 tl nin 10 katı hatta fazlası. Bunu söylerken bile utanıyorum.
kız arkadaşısın canım, canı çekmiş direk istemiş erkekler kem küm etmezler direk söylerler verirsin vermezsin o sana kalmış birde ne aldığına neden bu kadar takıldınız ? para sizden çıkmış sonuçtaİyi akşamlar herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?