para meselesi

öncelikle allah bağışlasın, huzurunuz daim olsun:nazar:

hayır sabote edebilirsin valla :)) kim kime çıkarıp da 20 lira veriyor şu devirde. insan tabiki yarınını düşünmeli. hele ki aile olmuşsa çocuğu varsa üç kere daha düşünmeli.ya bak ben çevremden gözlüyorum. durumu gayet iyi akrabalarım var, emekli olmuş mesela, ikinci işi yapıyor. millet bütçesini düşünüyor. bak cimri insan nasıl olur sana söyleyeyim:))) geçmiş yıllarda bir akrabamız bizi evine davet etti günübirlik. sayfiye yeri gibi bir yer. durumları da yerinde. neyse dediler ki akşam sahile inelim yürüyüş yapalım. çıktık. annemle ben varız. onlar da anne baba bir de abi dediğim oğulları var. yürüdüğümüz yer sıra sıra dondurmacı. herkesin elinde dondurma. sonra az oturalım denize bakalım dediler. bank gibi biryere oturduk. bankta oturan herkes dondurma yiyor. çünkü tam arkamızda bir dondurmacı daha vardı. o kadar insanın arasında öyle kuru kuru oturup döndük biliyor musun. o kadar yadırgadım ki. 2 liralık dondurma almadılar. oysa biz giderken elimiz dolu gittik onlara. işte cimrilik budur.

çok teşekkür ederim amin herkesin huzuru daim olsun inşallah..
o akrabanız cidden cimriymiş ya :) biz de boşverip geçelim geçmeye çalışalım napalım.. iki gün önce de aynı arkadaş dert yandı bize herkes herşeye karışıyormuş.. herkesin hayatında söz sahibi olmak istiyormuş da bilmem ne.. ee bi durup düşün bakalım sen yapmıyo musun diyecektim de dedim gene bozmıyım :)

Back