Para mevzusu hep var :(

kb. de amma pintiymiş de sende birden görgüsüzsün demeseydin iyiymiş :)
bi daha fiyat söylerlerse -ayy size de çok yük olduk galiba,böyle fiayatşlarını söyleyip duruyosunuz..çok sağolun cinconlarım -tarzı konuş :)

Bişey olmaz, hamileliğin stresi derler.. İyi de yapmışsın.. Bence bu onları tarzı, sana karşı yapmıyorlar sadece. Üzerlerine yapışmış bu hareketleri. İnşallah eşin de böyle değildir :)

Bu konuya verebileceğim cevap bu sanırım.Aynı mevzu bendede var.Düğünde yapılan masrafların bir çoğunu eşim karsılamasına rağmen kayınpederim 5 6 milyarın lafını edip durmustur çoğu zaman.Borcunu ödüyorum,borcunu ödüyorum diye..
Kendileri yardım etmeyi sevmezler her seferinde para yok derler bişey demem gıkım çıkmaz.Ama ailem yardım edince tabi edecekler yanındasınız,tabi edecekler ilk torunları demeyi bilirler..Yüzüme deseler yaptığının aynısını yapardım iyi ki demişsin sustukça tepene çıkıyorlar onu iyi biliyorum..Ama benim yüzüme demiyorlar eşime söylüuorlar..
Arkamdann bu durumda ben ne yapmam lazım sizce :)

Okuyunca güldüm inan , kusura bakma. Fazla destek olmadıklarından üste çıkmaya çalışıyorlar belki de farkında olmadan.
Aldıklarını sürekli göze sokup , fiyat söylemeleri de çok komik olmuş .
Kv yi geçtim de , eşinizin kardeşinin yaşı ufak heralde.

Kizimi dunya ya getirdigimde esimin cok iyi olan isi bozulmustu.sutumde gelmedi mama ya alisti.kv.kp dere aldiriyordu bezini mamasini.hep saglik ocagina gotururdum bir kere gorumcemin calistigi hastaneye goturdum farki halasi odedi.allah razi olsun dedim.kv bigun oglum cocuk baktim demesin masraflarini biz yaptik sen baktin bezini mamasi biz aldik halasi hastane parasini verdi dedi sesim cikmadi.Bir yere gidelim emzik yada biberon alsinlar memleketi aratip 10 liraya meme aldik toruna en kalitelisinden denirdi.yine susardim.biberon aldilar cam aman ha sakin kirma bak 10 lira az para mi dedi kv.yine yuttum.en son ki kizimi sevme seklini soylurum kv.kizim bu hafta iki kutu mama,3 kutu cicibebe 2 kavanoz meyve yedin.bana da donup 2 kavanoz mama yedi dimi deyince bilmem saymadim dedim.o aldiya saymis.o gece cok agladim cok dua ettim sukur ki esim cok cok iyi kazanan isine dondu.ustelikte onlardan uzaga sehir disina geldim.en son eltimin cocugu oldu herkesin ortasinda biz kiza kac ay mama aldik dedi.ona gore onada alicaklarmis haksizlik olmasinmis.esim hic sesini cikarmaz soylesin ne var bunda der.ama benim zoruma gidecegini hic hesaba katmaz.

yılın görgüsüzü ödülü yaptır amcaya bi tane
al buda sana benden de

Son düzenleme:
çokdaha görgüsüzlerini gördüm

erken doğumla bebeklerimi kaybettiğimde kayanana hastaneden çıkar çıkmaz ölü doğuma bıle bukadar alıyorlarşukadar alıyolar dıye hesaba başlamıştı kendı canları olmadığın için sana verılen 50 lıra 50 mılyon gibi geliyor onlara sende ona göre davranırsın olur bıter

Lafa bak yaa 50 tl vermiş kapı süsüne..Etiketini çıkarmayıp boynuna asıp gezdirin onu daha iyi reklamı olur..Töbe töbee daha neler duyucaz..Boşuna demiyorlar elinde olmayanın dilinde olur diye..Hem yaptığı birşey yok hem ağzında laf çok..İnşallah söylediğin laftan alınırda yapmaz bir daha..

Kayınvalide o laftan üstüne düşeni almayıp hala sorarsa annenler ne aldı ne kadar tuttu diye,sende dersin o kadar çok şey aldılarki hesaplaması zor Allah'tan sizinki kolay oluyor diye..

Bak attırdılar yine sinirimi..Sen bebeişini düşün cnm benim bırak konuşsun onlar,onların hesabıda lafıda bitmez..

işte ben bunlarla uğraşıyorum ama artık gayri ihtiyari susamıyorum ne yapim umrumda da değil

seninkiler de epey görgüsüzmüş canım ya insan torununun öldüğüne üzülür para düşünemez ya yuh diyorum

sende epey sabırlıymışsın canım ben olsam dayanamam ee ne demişler sabreden derviş muradına erermiş sende sonunda kurtulmuşsun onlarda şükretmelisin

ya söyleyince herhalde biz size kıymet veriyorz demek mi oluyo anlamıyorum ki ay yere batsın kıymetin. Küçük değil benden 1 yaş küçük alt tarafı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…