Kusura bakmayin ama ikinizi de cok laubali buldum ister kizin ister hak verin. Erkek arkadasiniz sende para var mi diye soruyor hemen hesabina gönderiyorsunuz. Benim kartta limit var sana telefon alalim diyorsunuz. Bir arkadasindan 600 tl aliyor, sizden de üstünü tamamlamanizi istiyor hatta bu 600 TL' yi de size yikacaginin sinyalini veriyor. Niye bir notebook'u olsun diye.
Herseyden önce, bir erkek icin kiz arkadasindan para istemek en son secenek olmali. Hayati mesele, saglik sorunu veya insanlik hali bir durumu olur, siz teklif edersiniz ama o ezile büzüle kabul eder. En kisa zamanda da geri öder. Ayni sey kizlar icin de gecerli bana göre. Hic utanma yok erkek arkadasinizda. Siz kabul etmeyince agzini bozmus. Siz gelecegi düsünüp söz, nisan birsey olur diye para biriktirme düsüncesindesiniz ama erkek arkadasinizin hic niyeti yok. Bu tip bir erkekle evlenilmeyecegini düsünüyorum. Daha dogru soylemek gerekirse olgunlasmasi ve sorumluluk bilincinin yerlesmesi gerek önce. Kizabilirsiniz,size ne diyebilirsiniz ama biz de hayat tecrübelerimize istinaden yorumlar yapiyoruz. En azindan kendi adima konusayim. Benim de 20'li yaslarimda aklim bir karis havadaydi.
Genc kizsiniz cüzdaninizda para bulunmasi lazim. 650 TL birikmisiniz var ve 500 TL hemen gönderiyorsunuz. Ameliyat mi olacak, hastanelerde muhtac mi kalmis? Hayir laptop alacakmis. Ya sizin ilk hayir demenizde utancindan kizarmasi gerekirken bir de cemkiriyor. İliskinizi gözden gecirin, biraz baska pencerelerden bakin. Sanki yillardir evliymis gibi para muhabbetiniz.