• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Para Mevzusu

Sanırım biri hakkında sitem etmek onun kötü niyetli olduğunu veya haksız olduğunu göstermez. Bundan olabilir mi fikirlerin zamanla değişmesi?

Bence bu işler hep şu şekilde: biri gelir bir şeyden dert yanar insanlar tamamen farklı boyuta taşır kişi bunu kastetmediğini asıl problemin farklı olduğunu anlatmaya çalışırken sıkılır. KK kadınları da 3'e ayrılır.
1:Saygısını koruyarak kişiyi uyarmaya çalışanlar, bunlar tatlı dille akıl verirler.
2-Saygısız bir dille eleştirip ağzına geleni sayanlar ve kişiye, sevgiliye yüklenenler ve "hemen ayrıl"cılar.(ki bunlar en çok beğeniyi alır)
3-Bir de tamamen ayrı telden çalanlar var.

Benim konumda da 3. maddedekiler çoğunlukta oldu, genelde benim akıl istemediğim konular üzerine yoğunlaşıldı. Onun rahatça para istemesi mesele değil, bizim konuşma tarzımız böyle, benim bu konudaki sıkıntım bundan kaynaklı değil dememe rağmen hala bu konulara yoğunlaşıldı.
Şu anda da gereksiz yere 5 ay sonra hortlamış durumda. Bu meselenin üstüne neler neler yaşandı, iyi kötü kararlar alındı ve bir şekilde konular kapandı:) Tıpkı bu konuda olduğu gibi...

canim demek ki okuyucular senin laptop alinmali mi alinmamali mi diye dert yapacagina farkinda olmadigin ya da kabul etmedigin daha onemli bir sorununun oldugunu gostermeye calistilar...
velhasil merak edip de gecmisine bakinca simdi daha buyuk sorunlarin oldugu anlasiliyor...Allah yardimcin olsun, herseyin caresi var su hayatta, yeter ki sagliga bisey olmasin...

Bende galaksi 3 var.sprint ile 2 yil sozlesme imzaladigim icin telefonu 100 $ vergisi algisi ivir zivir derken 200 $ e mal oldu. Gelelim telefona... 1500 ytl olsa hayatta almam.burda da kimse almaz.arkadaslarimin cogunda var bu telefon maalesef hepimizinkinin ekrani kirik catlak...hic saglam degil yere bir kez dustumu hasar aliyor. Turkiye de fiyatlar sisirme zaten bence fiyati incektir o zaman alsin.

Ekmeklerde bozuldu erkeklerde yazmıştı birisi bu forumda ne kadar doğru. Sevgîliniz nasılda pervasızca sanki babanız gibi para istiyor alıyor sizden hiç yüzü kızarmıyor kendini kötü hissetmiyor vallahi hayret ettim evlerden Irak yani.... Çok değil on yıl evvel bende çalışıyordum eşimle sevgiliydik bir defa hesap ödemek istedim sanki küfretmişim gibi nasıl sinirlenmişti anlatamam demek şimdi bu hale geldi erkekler korktum kızlarım için Rabbim karşılaştırmasın size de allahım yardım etsin

Valla bir bayan olarak bile sizden etkilendim. Sizin gibi eli açık birde üstüne böyle konuştuğumda bana tekmeyi basmayacak sevgili bulsam bu yaşta evlenirdim heralde. Sevgiliniz çok şımartılmış sizin tarafınızdan. Benim abimin eşiyle de evlenmeden önce böyle muhabbetleri vardı. Hatta abim hala sömürgeci olarak bütün maaşını kendi çekiyor. Abimin gözünde değeri var mı? Yok. Biraz paradan dolayı alttan alıyor ama genelde sürekli tipine laf edip kendisini beğenmediğini ima eder.

Valla bir bayan olarak bile sizden etkilendim. Sizin gibi eli açık birde üstüne böyle konuştuğumda bana tekmeyi basmayacak sevgili bulsam bu yaşta evlenirdim heralde. Sevgiliniz çok şımartılmış sizin tarafınızdan. Benim abimin eşiyle de evlenmeden önce böyle muhabbetleri vardı. Hatta abim hala sömürgeci olarak bütün maaşını kendi çekiyor. Abimin gözünde değeri var mı? Yok. Biraz paradan dolayı alttan alıyor ama genelde sürekli tipine laf edip kendisini beğenmediğini ima eder.

Sevgilimle para konularının böyle rahat konuşulabilmesinin sebebi benim ama kendisi asla sömürgeci birisi değildir. Hatta tam tersi benden daha eli açıktır. Benim kızdığım konu gereksiz harcamalarıydı ama görüldüğü üzere ortada nişan yok hala, boşuna para biriktirme telaşına girmişim:9:

Back
X