Para Para Para varlıgı guzel yoklugu ise yara

Aldatmaya niyeti olan insan aldatır bu kadar basit. Sonra yaptığı bu basitliği kılıfa uydurmak, üzerindeki suçu hafifletmek için bir neden arar.İşte erkeğin neden aldattığına dair yazdığın nedenler,erkeklerin suçu hafifletme çabalarından başka birşey değil. Bir aile varsa ortada, bir kadın elbet kendi için de çocuğu için de para isteyecek eşinden.

Benim üzüldüğüm nokta, bir kadın olarak hala erkeklerin aldatmasına neden bulmaya çalışmanız. Aldatmanın nedeni yoktur, kılıfına uydurulması vardır.

adamın içinde aldatmak varsa mutlaka bir neden bulacaktır..
derlekii adam parayı bulur, zengin olur evdeki eşini beğenmez,gözü dışardadır,o yüzden adam paralı olmasın.. birde bu tarz düşünenler vardır.
e,birde siz adam parasız olunca dıurumu sıkışınca dışarda mutluluğu arıyor diyorsunuz..
paralıda aldatıyor parasızda erkek demektir bu. eğer bu genellemelere bakarsak..
yani bunlar kıstas değil işte.
kıstas,karakterden geçer. nokta.

Para -> Sıkıntı -> Kadın dırdır eder -> Ezik görünmemek icin Kredi Karti cikartirlar -> Borc/Harc -> Erkek aldatır -> Kadin özgürlesir -> Sebep: TV/Internet -> Kuaför/Alisveris masraflari artar -> "Hergün" disarda yemek yerler -> Cocuklar/Biz obez oluruz

Son düzenleme:

kesinlikle katilmiyorum,eskiden aldatmlar siddetler daha coktu bayanlarin ekonomik özgürlügü gidecegi yerleri olmadigindan susmak zorunda kaliyorlardi
aldatan siddet kullanan erkekler herzaman olacak ama artik kadinlarimizin gözü acildi kendini ezdirmiyorlar
ben cok gurur duyuyorum okuyan kizlarimizla calisan yükselen bayanlarimizla,helal olsun

sen bizim topice gelip net basinda durmaktan kokuyorsunuz diyen bayan degilmiydin
yeni nesil kokuyor diyordun

erkekleri cok koruyorsun heryerde hayirlisi bakalim

İnanamıyorum, bu arkadaş daha önce açtığı bir konuda, "ben bir lisede öğretmenim" demiş. Yani öğretmensiniz ve kadınların çalışarak erkeklerin bam teline bastığını, onları şiddete ittiğini söylüyorsunuz öyle mi? Diyecek bir şey bulamıyorum...

Konu açmışsınız bu konudaki fikirlerinizi paylaşmışsınız. Bizlere düşüncelerimizi sormuşsunuz.

Bizde düşüncelerimizi paylaşıyoruz ama beğenmediyseniz gidin diyorsunuz...

İlla aynı fikirde olmak zorunda mıyız?

Totosunu sıkıp karısını çocuklarını geçindirememiş bir erkeğin kadın sitesinde kendini aklama dramı.
Hangi kadın çıkıp da para yetmiyor adam da sizi aldatıyor der Allah aşkına.

Su konuya alinti yaparak cevap vernce ne geciyor elinize yahu.telden giriyoruz asagi hersefernde indir indir valla sinirlerim hopladi sayenizde

Son düzenleyen: Moderatör:
Alıntı yaparak cevap vermek yasak mı?

Hangi yoruma cevap yazıyorsak alıntı yapacağız tabi ki...

Son düzenleme:
Konunun sonuna kadar okuyamadım bile yahu..

Para kadına, kadın kuaföre, erkek traşa, traş paraya, para dışarıda yemeğe, dışarıda yemek aldatmaya, aldatmak 3-5 kuruşa, sonra hepsi adama.
Üf karıştı.

Alıntı yaparak cevap vermek yasak mı?

Hangi yoruma cevap yazıyorsak alıntı yapacağız tabi ki...

Konu sahibinin konusundan bahsediyorum yorumlardan değil..zaten uzun,okuyoruz aşağı ınıyorum 5 kişiden 2 si konuyu alıntı yaparak cevaplıyor tekrar aşağı in in..hayır birde direk cevap ver deseler olmuyormu. dertliyim bu konuda konu bile açabilirim

genellemeleriniz çok yanlış geliyor bana.

birşeylere hep neden bulmaya çalışıyor, ama en temel nedenleri bırakıp, küçük detayları fazlasıyla genellediğinizi düşünüyorum. bu kadar tepki almanızın en büyük nedeni bu bence...
sadece kendi bakışınız olan düşünceleri, herkes(ya da büyük bir çoğunluk) öyle düşünüyormuş, gibi ifade ediyorsunuz. hemen teşhisi koymuş gibi yazıyorsunuz. oysa ne büyük araştırmalar yapılıyor bu konularda, uzman araştırmacılar bile bu kadar kesin yargılarla konuşmuyorlar.

'gençlik nerede gidiyor' konunuzda da aynı şeyi düşünmüştüm, burada da aynı düşünceye vardım.

Ekonomik sorunlardan dolayi catirdayan evlilikler var doğru. Ama ekonomik sorunlardan dolayi esini aldatma; çalınmış minarenin kılıfıdiır.

Ve kadin daha guclendikce erkegin aldatma oranı azalır. Çünkü kaybetme korkusu girer devreye, kaybetme olasılığı yükselir.

Ama tüm bunlar işin matematiksel yanları, hayat o kadar düz mantıkla yaşansaydı hepimiz bir sonraki adımda başımıza ne gelebileceğini bilir, önlem alırdik.

Tüketim toplumundayız ve kapitalist düzenle yaşıyoruz. Kredi kartları, krediler, alışveriş ve tüketim. Biz ülke olarak üretmeyi sevmiyoruz ki. İtalyan mutfakla övünür, Alman parkesini sever, fransız parfümü kullanirız. Çünkü bizim kendimize ait dünya çapında markalarımız yok. Bizim ülkede lobicilik yok daha da önemlisi :))

Yani bu durum kadın erkek iliskilerinden öte bir durum. Parayla doğru orantılı değildir iliskiler. Duygu ile orantıdır ve dolayisiyla kendine güvenle. Para yüzünden ilişki yıpranır ama altinda karakter yatar herzaman.

Parayi nasil kullanicagimizi bilmeliyiz. Paranin bizi kullanmasi icin izin vermemeliyiz.

Birde bir soz vardir ya eskiden insanlara değer verilip esyalar kullanilirdi, simdi esyalara deger verilip insanlar kullaniliyor. Bu da kisiden kisiye degisir gene bireylerin deger yargilari ile ilgili:))

Valla sulu bey mi desem sevgi hanım mı desem kestiremedim. Bu yazıyı bir kadın yazmamış gibi geldi bana. Ama kim yazdıysa yazmış pek gereksiz bir yazı olmuş; hiç bir amaca hizmet etmiyor.

konuyu okudum,benim dünyamla yakından ilgisi yok,bizde de durum şöyle,ben ileride başımızı sokacak bir evimiz olsun,çocuklarımızı evlendiricez,çok masraf olacak ele nasıl karışıcaz derdini düşünürken,benim eşim sadece ve sadece kendine harcar,iyi bir maaşımız var,ama ben hiç göremedim bu zamana kadar,bu yıl kv oğlumu kendi mamaşıyla okutuyor,ehliyetine teline netine kadar herşeyini aldı o bakıyor,bizede siz evin birazını yapmaya uğraşın dedi.ama benim eşim bunu duyar duymaz,hemen gitti hemde başkasının kredi kartıyla 4000 tl atv motor aldı,sırf kendi eğlensin diye,geçen yıl kahroldum 22 yıl oldu yatak odamı değiştirelim diye,ama nerde,onu aldığını bile komşudan öğrendim,ne acı,şimdiyse her ay 300 tl onu ödüyoruz,oysa o parayla evimin sıvasını yapardım,ama tek taraflı olmuyor 3000 tl yakın maaş alıyor,hala o 170 mk evi yapamayız diye vahlanıyor.bense onu destekliyorum sürekli insanlar asgari ücretle ev alıp ödüyorlar sense bu kadar parayla hala korkuyorsun,kredi kartına karşı olan sözde dini bütün benim eşim,o kartıda sırf o motoru almak için çıkarmış,haberim yok,tv çok eskidi çok cızırtı yapıyor,yalvarıyorum bir led alalım diye bütün kış ama zalim işte vicdansız yanaşmıyor,geçen hafta ağır grip oldu başında bekledim ne isterse yaptım,ama yarandınmı hayır,her gün başka kavga çıkardı,kızmla bana siz benim düşmanlarımsınız,ölmemi istiyorsunuz ben ölünce rahatlıyacaksınız diyor hasta ruhlu bir adam telim bozuldu,ben evimiz olsun diye gerek onun eskisi var o yeter diyorum oysa bana yeni alırız sana benimkini veriyim diyor ben olmaz ev yapıyoruz dedikçe o şimdiden telefon bakmaya başladı,ve daha neler neler kuafor bilmem saten dertten saç kalmadı başımda,şimdi sana sorarım en başta saydığın hangi katogoriye giriyorum ben,bazen diyorum ,keşke az param olsaydı en azından yok alamıyorum derdim,ama şimdi çok param var ama eşim bizim bütün hakkımızı sadece kendi zevklerine ve eğlencesine kullanıyor,bense ev olalım diyorum,ama adam zaten bizide istemiyor,evden gitmemiz için her türlü eziyeti yapıyor,boşa kürek çekiyorum......

sulusevgi..... gel bir de bunu yorumla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…