Para Para Para varlıgı guzel yoklugu ise yara

Kişi rahat para kazanıyorsa bunuda harcıyorsa kimseyede hesap verme lüksü yok zaten ...

Oturup ta 3-5 kuruşun hesabını yapmazlar herhalde...

ne anlatmaya çalışıyorsunuz anlayamıyorum:44:

ilk yorumda evde kadın çocuk para istediği için aldatan koca vardı.burada da çalışıp para kazandığı için aldatan kadın var.ne yapılması gerekiyor.evde otursa koca aldatacak.çalışsa da kadın mı aldatacak.bunun ortası nedir sizce

Önceden de vardı kadına şiddet şu an olan bir şey değil ki bu...Boşanmalar neden şimdi bu kadar arttı dediğiniz gibi kadın ekonomik özgürlüğünü eline aldı artık dayağını yediği ya da aldatıldığı kocasına katlanmak zorunda değil...Bunlar sizin açınızdan kötüyse bir şey diyemem...

Benim ananem dedem için ölse mezarına gitmem derdi...Garibim çok çekmiş zamanında ama boşanmadı senelerce kahrını çekti dayağını yedi içkisine katlandı...Ananem çalışıyor olsaydı o evde bir gün durur muydu o eziyetleri çeker miydi? Tabiki hayır...

burada ayda 3-5 bin tl kazanan ailelerden bahsetmiyoruz

kimden bahsediyoz ben hiç anlamadım. sosyal sorunların ( aldatma, kadıerkek eşitliği, şiddet) sebebi bu kadar genel ve basit değildir. genel çerçeve açısından bir birnie benzeyebilir ama içerik bakımından hepsinin farklı yapıları vardır, eğer hepsi tek tip sorunlar olsaydı çözümleri de tek tip olurdu ve hepsi bir formülle düzeltilebilirdi. sizin çevrenizde altadan bir erkek vardır, sebep para gibi görünür benim çevremde de vardır oda para gibi görünür ama içlerinde ne yaşadıklarını ve onlara o sonu hazırlayan şeyin ne olduğunu bilemeyiz. bu tüm sorunlar için böyledir. aslında olay sosyal değil bireyseldir.

Son düzenleme:
Bu devirde artık 3-5 milyarın lafı bile olmuyor ...
Kadın evde para istiyor koca aldatıyor,kadın çalışıyor ekonmik özgürlüğü var kocayı aldatıyor..
Niye bu kadar taktınız bo olaylara anlamadım..
Başkasının hayatları bizleri ilgilendirmez ki...

Kişi rahat para kazanıyorsa bunuda harcıyorsa kimseyede hesap verme lüksü yok zaten ...

Oturup ta 3-5 kuruşun hesabını yapmazlar herhalde...

yani,bir zamanlar bütçemiz kısıtlıydıanca geçinmemize yetiyordu.çocuklarımında kendiminde giysilerini dikiyordum.saç kestirmeyeceksem kesinlikle kuaföre gitmiyordum.gerekirse boyamı alıp saçımı eşime boyatıyordum.aylarca dışarıda birşey yemediğimiz oluyordu.yani ayağımızı yorganımıza göre uzatıyorduk.

allaha şükür şu anda istediğim mağazadan alışverişimi yapabiliyorum.en azından boya vaktim gelince kuaföre de gidiyorum.daha sık dışarıda da yemek yiyebiliyoruz.bunlar imkanlar dahilinde olan şeyler.yeterki allah dermansız dert ve aile sorunu vermesin.ben her iki hayatımdan da şikayetçi değilim.sıkıntılı zamanlarımda da mutluydum

vaktı zamanında eşimin işleri bozuldu , çok sıkıntı çektik, borçlandık, kredi kartları aldı başını gitti.
Eşim beni aldatmadı, ayrıca tipsiz değil, ezik değil, beceriksiz değil.
Sadece birbirimizi sevdik ve omuz omuza o günleri aştık çok şükür.
Erkeğin aidatması için ahlaksız ve karaktersiz olması gerekir yoksa her maddı sıkıntıda % 90 ı aldatsa
Aldatılmamış kadın kalmazdı ortada.

Egem, hakikaten ciddi şekilde yorumlama farkınız var yada az once yazılanı unutuyorsunuz. ben diyorum ki eskiden erkek mutlu olmadıgından karısını aldatırken
bugun guzel olmasada kadında benzer şeyleri yapıyor diyorum. Aldatmak kim yaparsa yapsın hicde hoş değildir. Ama insanlar evde bulamadıgı huzuru baska yerlerde
buluyor. Bunu anca yaşayanlar bilir yada cevresinde görenler ama siz sanırım böyle bir sıkıntı görüp yaşamadınız o yüzden yazılardaki ifadeleri farklı yorumluyorsunuz.

HanimKelesimiGetir , begenmediyseniz konuyu burada işiniz ne sitede konu cok onlara yazın.

DatluCadu, aldatmanın tek sebebi paradır demiyorum, ama sebeplerin temel kaynaklarından diyorum. Cunku bir yuvada bazı temel ihtiyacların olabilmesi icin
paraya gerek vardır. Bu temel ihtiyaclar olmadıgından huzursuzluklar cıkar buda kavgaya kaynak yaratır, kavgalar bunları körükler.

Aynen egemcim katılıyorum sana :13:

konu sahibinin tüm msjlarını okudum anladığım tek şey parasız çiftler birbirini aldatmıyor
asgari ücretlilerin çektiği zorluğu yazmışsınız ee hadi bunların çalışan zengin türlerini örnek verdik ''olmaz onlarında parası var birbirlerini aldatırlar''diyorsunuz
bence konunun içeriğini siz bile anlamadınız

Pardon anlayamadım,buna siz karar veremezsiniz..

Rahatsız olduysanız şikayet edin o zaman ...

nasıl bir sıkıntı,aldatmaysa allaha şükür yaşamadım her halde.herhalde diyorum duymadım görmedim,yakalamadım.gerisini Allah bilir.maddi sıkıntıysa vaktinde çok yaşadım

konu her tarafa cekilecek bir konu ve herkes kendi ölcüsünde yorumluyor. Yarası olan ile olmayan, yaşayan ile yaşamayan farklı acıdan bakıyor
buda cok dogal kimseyi eleştirmiyorum, ama şahsıma atılan sözleri soyleyen arkadaşlar begenmiyorlarsa gidebilirler baska baslıga.

e tamam. bunu biliyoruz, ben , sen ,o . ama her kez için geçerli değil. onuda biliyoruz. çözüm ne . yada çözüm varmı, yada senin çözüm önerin bana , ona , şuna uyacakmı??????

yok yanlış anlamışsın.para olmayınca evde kadınla çocuk para istiyor adam da dışarıda başını omzuna dayayacak başka bir hatun buluyor.yani o zamanda aldatma var

Bence ilk yazdığınız yoruma tezat düşünceler gelince siz başka tarafa çektiniz...Ama nereye çekerseniz çekin elinizde kalıyor

yok yanlış anlamışsın.para olmayınca evde kadınla çocuk para istiyor adam da dışarıda başını omzuna dayayacak başka bir hatun buluyor.yani o zamanda aldatma var

ee o başını dayadığı kadın para istemeyecek mi error errorr
yani özet olarak konu para değil aldatma...

Konu sahibi..

Şahsınıza yönelik kötü bir laf eden oldumu hiç olmadı değilmi..

Kİmseyede gidebilirsiniz deme lüksünüz yok burada..

Düşünceleriniz kendinize göre doğru olabilir ama şahsi gözlemlerinizden çıkardıklarınız genele yayarsanız bakış
açılarında ciddi farklar olması kaçınılmazdır.
Eğer saygı çerçevesinde farklı bakış açılarına da tahammül edemezseniz ,
yaşayacağınız sorunlar paranın yaratmadığı yada çözemeyeceği sorunlar kategorisine girer.
Önce farklı düşüncelere , değişik bakış açılarına saygıyı öğrenmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…