Para para para yokluğu büyük dert

Vander

Guru
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2018
8.285
22.012
348
parasızlıktan bıktım diyebilirim...
Daha yeni kavga ettik bu yüzden
Dışarı çıkmak para arkadaşına gitmek para...

ben de dışarı çıkamayacağımı söyledim yok yani kendime harcadım bu ay...
Her ay mutlaka bir şey yapardık...
Yok efendim baştan gelicem diyip neden gelmiyormuşum...
Kırmışım onları...

ay çıldırıcam ne yapayım ihtiyacım olup aldıklarımı geri mi vereyim..
Ki onları almak için deli gibi indirim peşinde koştum...

anlayışsız insanlardan nefret ediyorum
Ben de biraz sert çıktım...

içimi dökmek istedim bunaldım çünkü...

siyaset için asla yazmadım sadece anlayışsızlığa gelemiyorum ve de gezmek için borç almak aptalca geliyor...

Son düzenleyen: Moderatör:
parasızlıktan bıktım diyebilirim...
Daha yeni kavga ettik bu yüzden
Dışarı çıkmak para arkadaşına gitmek para...

ben de dışarı çıkamayacağımı söyledim yok yani kendime harcadım bu ay...
Her ay mutlaka bir şey yapardık...
Yok efendim baştan gelicem diyip neden gelmiyormuşum...
Kırmışım onları...

ay çıldırıcam ne yapayım ihtiyacım olup aldıklarımı geri mi vereyim..
Ki onları almak için deli gibi indirim peşinde koştum...

anlayışsız insanlardan nefret ediyorum
Ben de biraz sert çıktım...

içimi dökmek istedim bunaldım çünkü...
karsı tarafında anlayıslı olması lazım evet soz vermıssınız sonucta gıtmenız gerektı ama gelemeyecegım maalesef dedıkten sonra dunyanın sonu degıl ogun olmazsa baska zaman gorusuruz canın sagolsun dıyebılırlerdı. sonucta tam bulusma gunu ekmedınız degıl mı . oncesınde yapılan bır planı bulusma oncesı ıptal etmek zorunda kaldınız degıl mı

parasızlık zor gercekten bu sene hepımızı daha da bır zorladı kısda geldı dogalgaz sebebıyle herkes bu kış ac kalır bence . ya yıyecegız ya ısınacagız bu kıs ıkısını bırden nasıl yapacagız bılmıyorum

karsı tarafında anlayıslı olması lazım evet soz vermıssınız sonucta gıtmenız gerektı ama gelemeyecegım maalesef dedıkten sonra dunyanın sonu degıl ogun olmazsa baska zaman gorusuruz canın sagolsun dıyebılırlerdı. sonucta tam bulusma gunu ekmedınız degıl mı . oncesınde yapılan bır planı bulusma oncesı ıptal etmek zorunda kaldınız degıl mı

parasızlık zor gercekten bu sene hepımızı daha da bır zorladı kısda geldı dogalgaz sebebıyle herkes bu kış ac kalır bence . ya yıyecegız ya ısınacagız bu kıs ıkısını bırden nasıl yapacagız bılmıyorum
yok canım gününe daha 4 5 gun var
Açıkçası beklemediğim bir indirimle karşılaştım...
İhtiyacımı zaten bundan dolayı 3 ay erteledim hazır görmüşken çökeyim dedim indirime

Anlayış lazım biraz da. Bu ay paranız kalmamış olabilir karşınızdaki insanlar bunu düşünemiyor demek ki.

Anlayış lazım biraz da. Bu ay paranız kalmamış olabilir karşınızdaki insanlar bunu düşünemiyor demek ki.
Şöyle diyeyim kalan paranın gideceği yerler belli ondan dolayı 0 sayıyorum kendimi...
Ha ailemden isteyebilirim ama her ay belli bir miktara anlaştık yüzümü kızartıp isteyemem...

yok canım gününe daha 4 5 gun var
Açıkçası beklemediğim bir indirimle karşılaştım...
İhtiyacımı zaten bundan dolayı 3 ay erteledim hazır görmüşken çökeyim dedim indirime
cok anlayıssız davranmıslar yakın arkadaslar ustelık bu durumu anlar benım var mesela yakın arkadasım ya hastadır ya bu ay sıkısıktır ondan ertelemek ıster ben anlarım ya ozaman bana gel cay ıcelım ya da sana bır kahve ısmarlayayım havan degısır derım anlarım yanı. demek kı yakın arkadas degılmıssınız.

sıkmayın canınızı onlarda tam anlayamadıgı ıcın hem soz verdın hem vazgectın cocuk oyunumu bu demek ıstemısler onlarda kendıne gore haklı . uzatmayın en ıyısı boyle seyler ıcın ıkı taraf bırbırının kalbını kırmasın . su maddı sorunlar da cozulur ınsallah 3 tl nın hesabını yapıyoruz cıdden oyle durumdayız haklısınız degıl dısarda arkadaslarla bulusmak eve kagıt havlu deterjan alıyorsak oo bugun zengınız dıyorum . ıhtıyacı da gectım yanı... alabılmek basarı oldu

cok anlayıssız davranmıslar yakın arkadaslar ustelık bu durumu anlar benım var mesela yakın arkadasım ya hastadır ya bu ay sıkısıktır ondan ertelemek ıster ben anlarım ya ozaman bana gel cay ıcelım ya da sana bır kahve ısmarlayayım havan degısır derım anlarım yanı. demek kı yakın arkadas degılmıssınız.

sıkmayın canınızı onlarda tam anlayamadıgı ıcın hem soz verdın hem vaz gectın cocuk oyunumu bu demek ıstemısler onlarda kendıne gore haklı . uzatmayın en ıyısı boyle seyler ıcın ıkı taraf bırbırının kalbını kırmasın . su maddı sorunlar da cozulur ınsallah 3 tl nın hesabını yapıyoruz cıdden oyle durumdayız haklısınız degıl dısarda arkadaslarla bulusmak eve kagıt havlu deterjan alıyorsak oo bugun zengınız dıyorum . ıhtıyacı da gectım yanı... alabılmek basarı oldu
Ya zaten uzatmadım ben ve arkadaşlarım farklı hayatları yaşıyoruz zaten sert çıktım derken net bir şekilde tavrımı ortaya koydum demek istedim

Az biraz öyle bir derdim olsaydı fena olmazdı hani parasızlık zor :110:
valla ya :KK70: keske cok paramız olsa da ay nereye harcayacagım bılemıyorum havaya saçayım en ıyısı dıyebılsem rahatlık falan batsa keske :KK70:

Ben sizi çokta haklı bulamadım. Birine şu tarihte görüşelim diye söz verdiyseniz bu bir sorumluluktur onu gerçekleştirmeniz gerekir. Önemli bir durum olur anlarım ama kendinize indirimden kıyafet almanız önemli bir durum değil.
Eğer gerçekten yakın arkadaşsanız bu durumu sorun yapmayıp açıkça benim param yok diyebilmelisiniz. Siz veya onlar teklif eder birisi sizin ödemenizi yapardı. Benim yakın arkadaşlarımla aramda para konusu dönmez mesele eğer biri bunun lafını yaparsa demek ki beni arkadaşı görmüyormuş derdim.

Ben sizi çokta haklı bulamadım. Birine şu tarihte görüşelim diye söz verdiyseniz bu bir sorumluluktur onu gerçekleştirmeniz gerekir. Önemli bir durum olur anlarım ama kendinize indirimden kıyafet almanız önemli bir durum değil.
Eğer gerçekten yakın arkadaşsanız bu durumu sorun yapmayıp açıkça benim param yok diyebilmelisiniz. Siz veya onlar teklif eder birisi sizin ödemenizi yapardı. Benim yakın arkadaşlarımla aramda para konusu dönmez mesele eğer biri bunun lafını yaparsa demek ki beni arkadaşı görmüyormuş derdim.
Kendime sadece mont aldım ya donacaktım ya alacaktım donmak pek tarzım değil açıkçası

Şöyle diyeyim kalan paranın gideceği yerler belli ondan dolayı 0 sayıyorum kendimi...
Ha ailemden isteyebilirim ama her ay belli bir miktara anlaştık yüzümü kızartıp isteyemem...

Vala size helal olsun. Sizin gibi hesabını kitabını bilen insan sayısı o kadar az ki. Kalan paranın gidecek yeri var diye dokunmamak, kendini bilmektir. Gerisinide boş verin kimse kimsenin halinden anlamaz pek.

Açıkça yok dedim kendileri ailemden isteyebılecegımı söyledi....
Gelmem gerektiğini falan
e yok artık
hanı ya arkadasız lafımı olur bır cayın da demek yok
aılenden ıste geleceksın ne demek
bence hıc gorusmesenızde olur

Back
X