- 26 Ağustos 2018
- 6.543
- 20.637
- 268
Varlığı daha büyük dert emin olabilirsiniz....
Yazdiginiz yer cuk oturmus. Hepimiz oturduk size uzuluyoruz simdi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Varlığı daha büyük dert emin olabilirsiniz....
Ya biz öğrenciyiz ondan dolayı hahah evimiz yok..e yok artık
hanı ya arkadasız lafımı olur bır cayın da demek yok
aılenden ıste geleceksın ne demek
bence hıc gorusmesenızde olur
Kendime sadece mont aldım ya donacaktım ya alacaktım donmak pek tarzım değil açıkçası
oyle demeyın oda bır motıvasyon cesıdı demek kı, sey gıbı en azından açlıktan ölmuyoruz sukur demek gıbı :) ya cok paradan kafayı yeseydık allah korusunYazdiginiz yer cuk oturmus. Hepimiz oturduk size uzuluyoruz simdi :)
Çok biliyorlarsa yakında arkadaslarsa gidersin ısmarlarlar ne var yaniAçıkça yok dedim kendileri ailemden isteyebılecegımı söyledi....
Gelmem gerektiğini falan
Mont kısmı doğruOnları almak için indirim peşinde koştum, aldıklarımı geri mi vereyim yazmışsınız. Çoğul ifadeden bir anda kendime sadece mont aldırma geçiş yaptınız. Hangisi doğru?
oyle demeyın oda bır motıvasyon cesıdı demek kı, sey gıbı en azından açlıktan ölmuyoruz sukur demek gıbı :) ya cok paradan kafayı yeseydık allah korusun
Açıkça yok dedim kendileri ailemden isteyebılecegımı söyledi....
Gelmem gerektiğini falan
Mont kısmı doğru
Bugün mont
Ama daha önceden egzama var bende ve her ay belli bir şekilde almam gerekıyor
Yanlış anlaşılmaya mahal vermeyeyim yoksa ihtıyacım yokken asla almam..
bugun kahvede içebilirdim ama yok yanı param o yuzden içmedim Bile
Hah ben de işe girdim ama bu ay alıcam çünkü çalışabılecegım saatleri bana uygun tek yer vardı...Kahve içebilecek kadar kenarda paranız yoksa yarın acil bir durum olsa ne yapacaksınız? İnsanlık hali her an her şey olabilir. Üstte öğrenciyim yazmışsınız ay sonunu getirmekte bu kadar sıkıntı yaşıyorsanız en kısa zamanda işe girmenizi öneririm bu şekilde yaşanmaz çünkü.
ıste oyuzden buna maddı sıkıntı dıyoruz :) acıl bır durum olursa bırsey yapamamak...Kahve içebilecek kadar kenarda paranız yoksa yarın acil bir durum olsa ne yapacaksınız? İnsanlık hali her an her şey olabilir. Üstte öğrenciyim yazmışsınız ay sonunu getirmekte bu kadar sıkıntı yaşıyorsanız en kısa zamanda işe girmenizi öneririm bu şekilde yaşanmaz çünkü.
Hah ben de işe girdim ama bu ay alıcam çünkü çalışabılecegım saatleri bana uygun tek yer vardı...
diğer burslar var ama cidden durumu aşırı derecede kötü olanlara veriliyor ondan dolayı başvurmadım...
ailem istersem verir ama nasıl desem hanı artık bir şekilde kendi kendim yetmelıyım
Varyemez amca ben yeğenin can birazda bize ver acuk da bağa verOkulu bitirdikten sonra ben sanırım varyemez olucam bu gidişle harcamam evde oynarım paralarla...
Ne güzel dert keske benim olsaVarlığı daha büyük dert emin olabilirsiniz....
Yok ya anlamsız değil hani olmadan varlığının dert olduğunu öğrendik deNe güzel dert keske benim olsa
Parasızlıktan dert yanan insana varlığı daha büyük dert demekte ne bileyim, pek anlamsız.
Dert olacak kadar param olmadı bundan sonra da olması çok zor ama parasızlık gibi bir dert olmadığı kesin. O yüzden anlamsız paranın dert olduğunun yazılması.Yok ya anlamsız değil hani olmadan varlığının dert olduğunu öğrendik de
Çok parası varsa bana versin hahah ben değerlendiririm hahaha
Bana yetmiyor hahaha zefilim hahahOlmaz olsun cüzdanımda mlyonlar
Kalbimde sevgin oldukça
Zenginlik, mal, mülk, para neye yarar
Yanımda sen olmayınca
Bazen neşe, bazen keder
Hayat böyle geçip gider
Tatlı günler, acı günler
Bir yastıkta hep beraber
Altın, gümüş, pırlanta
Zümrüt, sedef, yakutla
Kim mutlu olmuş dünyada