- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 133
- 44
- Konu Sahibi mermaid2608
Eşimin abisinin ticarethanesi var. Çok istikrarlı bir çalışma hayatı yok. Eşi muhasebeci ama ücret beğenmediği için çalışmıyor. Lise 1 e giden çocukları var. Her ikisi de sigara kullanıyor. Günde toplamda 3 paket içiliyordur. Ayrıca hergün 3-4 şişe bira içiyor. İşi stresli ve yorucu başka türlü gevşeyemiyormuş. Çocuğa iphone6s telefon almış. Ayrıca 1500 TL ye bisiklet . Çünkü baba çocuk arası gergin. Baba da bu şekilde arabulmaya çalışıyor. Evde 5 kuruş para yok. Herkese borcu var. Kredi kartlar bile vermiyor bankalar. Her iki tarafında babası yakın zamanda para göndermiş. çocuğun okul kıyafeti vs için. Şimdi de okuldan para istemişler . Evde 5 kuruş yokmuş..eşimin ablası da bize söyledi m para gönderir misiniz diye. Her iki bayramda da yüklü harçlık verdik . Geçen yıl kırtasiye malzemesini, çantasını karşıladık. Ben de eşim de öğretmeniz. Ben kendime 1500 TL telefonu zor alırken, üç beş kuruş hasabını yaparken para göndermek istemiyorum. Sokakta beslediğim sokak kedilerim var. Onlara yarım maaş harcıyorum, hiç gözümde değil ama bu şekilde para göndermek enayi gibi oluyor