EVet hala annemin evindeyim. Dünden beri arayıp mesaj atıp duruyor . Kaynana kayınpeder falan da aradı . Fazla uzatmaya niyetim Yok gelip alacak iş çıkışı ama azcık sürünsün istedim :) gerçi bişey değişmeyecek amaAnnenin evindemisin hala onu merak ettimkocanı bi ev borcuna sok. Madem var eviniz yatirimlik bir ev daha alın. Kira katkısı olur. Ev ağır gelirse kendinize araba alın ikinci bir araba olsun evde ne biliyim arsa alın bişey alın borca yatırsın sonrasında maliniz olur
Ay hiç sorma Ne yapacaklarsa o gereksiz şeyleri
Ben hiç öyle görmediğim için bana giyime çok harcayan erkek değişik geliyor
Benim eşimi alış verişe döverek gönderirsin
Mesela pahalı palto alır ama 5 yıl giyer o iyice eskimesen yenisini almaz
Ya da ne bileyim saat bir kere alınır bana göre takarsın koluna bozulana kadar
Hadi kadınlar kıyafetine göre değiştiriyor da erkeğin ya klasik ya spordur kıyafeti iki tane olsa yeter de artar
Ben de çılgınlık yaptım mesela dün kendime sevgililer günü indiriminden kolye ve yüzük aldım
Esasen çok kolye takmam ama bir tane bulunsun dedim
Mesela parfüm 20 yıldır aynı parfümü kullanırım 25 lira ve ben onu yıllarca kullanırım
Bu arada bizim paralar nereye gidiyor söyleyeyim biz paraları yiyoruz yemeğe gidiyor
Öğlen dışarıda akşam bazen dışarıda haftasonu bir öğün dışarıda derken gidiyor
Olur mu öyle hiç damdancım?
Siyah/gri takımla giyilecek kaban, ayakkabı, takılacak saat farklı kahve/lacivert ile farklı. Free friday için yine renklere göre farklı mont, ayakkabı ve saat olacak. Haftasonu kotla giyilecek mont ayrı, eşofmanla giyilecek mont ayrı. Saatler ona keza. Bikaç renk olsun ki çeşit çeşit giyinsin. Yaz parfümü, kış parfümü, hafta sonu parfümü bile ayrı. Parfümün sporu olur mu deme, benim beye göre oluyor.
Ayyy valla beni bozar o Ada'm
Bizimkinin bir siyah paltosu var 7/24 giyer
Mevsim geçişinde hafta sonu mont hafta içi ceket giyer
Yazın da Polo yaka tişört
İşte de aynı hafta sonu da aynı oldu bitti
Üç tane de ayakkabısı var spor bot ve normal
Eskirse alır yenisini
EVet bugün beni almaya gelince onlara yoğunlaşıcam daha eve gitmeden ona Ne masraflar çıkartıcam baksın görsün, ödesin sonraHamileymişsiniz zaten, bence çocuk için yatırım yapın ki çok gerekli, gözünüz bir şeyde kalmasın. Ya da bebeğe bir şeyler almaya başlayın şimdiden. Araba, puset, Bebek odası, kozmetiği, hastahane masrafları, telsizi, ana kucağı, şunu bunu 10 bin lirayı buluyor zaten.
Evet malesef ben böyle kendimi kısarken bu düşünmeden savuruyor. Ben de dediğiniz gibi yapmaya karar verdim bugün başlıcam almaya Bebek için masraf bol bolsende onun gibi savurgan ol kendi isteklerinden ödün verme canın ne istiyosa al kendi ne kadar harcıyosa sende o kadar harcamaya çalış
seninde zoruna gidiyodur kendine almalarından sıra sana gelmiyodur kendini düşün önce
Aynen valla artık oraya yoğunlaşmaya başlıcam napalımBenim esimi de silah zoruyla gotururuz alisverise, universite yillarindan kalan sweatshirt'i falan var hala giydigi ki yasi olmus 33esiniz alisverislerini bebege kanalize etsin; puset alsin, mobilya baksin, kiyafet vs. Hem alisveris zevki de tatmin olur boylece
Bugün onu öyle çağırdım zaten , dedim bebeğe herşeyi herşeyi alıcam hiç kısmıycam dedim artıkArkadaşlar yazmış ama bide bem yazim. .bu ay sizde pusetti, bebeğe oda takımıydı, telsiz falan bir sürü eşya alın. Hem zaten alınması gereken şeyler içiniz sızlamaz hemde o da görsün ikinizde sınırsız alışveriş yapınca nolıyor?? Bu şekilde Bebek doğana kadar devam
EVet hala annemin evindeyim. Dünden beri arayıp mesaj atıp duruyor . Kaynana kayınpeder falan da aradı . Fazla uzatmaya niyetim Yok gelip alacak iş çıkışı ama azcık sürünsün istedim :) gerçi bişey değişmeyecek ama
maşallah kız senden her eve lazım :)Kartı elinden alacaksın başka yolu yok, ben öyle yaptım ve eşime 500 TL limitli bir banka bıraktım sadece, istediği zaman oradan harcıyor ve bunun üzerine çıkamıyor. Ayrıca banka hesapları benim elimde, maaşı yattığı zaman otomatik olarak 2 gr altın alınıyor, bir de bireysel emeklilik yaptırdım ona ayda 300 TL o alınıyor kartından, 500 lira limiti ile ne yaparsa yapsın =)) Bu sayede üç yılda tüm borcu harcı bitti, hesaplarına bir düzen geldi ama elinde olunca şaşıyor dengesi artık o da kabul etti durumu ve sesi çıkmıyor, bir de biriktirmek hoşuna gitti =)) Allah razı olsun diyor her zaman, bu tip şeyler yapabilirsin bence
Valla benimkinin de bütün hesaplarına internetten takip ederim maaş yatınca borç harç ödemekten Zaten pek bişey kalmıyor . Kalanı da artık yeme içmeye azcık da Gezmeye harcıyoruz , kredi kartını alsam da benimkinin gizli işleri var yani . Zaten o huyunu sevmiyorum . Yani internet bankacılığından para aktarıyor kendi elindeki karta sonra ben onu farkedince yine kavga kavga .. sinir oluyorum ya . Artık ben de ne istersem almaya karar verdim . Evimiz arabamız var fazlasını alamayacağımız belli bu gidişle . Ben de harcıycam ödesin dursun tek başına .. gün gelip ihtiyaçlarını ödeyemeyince kafasına dank eder inşallahKartı elinden alacaksın başka yolu yok, ben öyle yaptım ve eşime 500 TL limitli bir banka bıraktım sadece, istediği zaman oradan harcıyor ve bunun üzerine çıkamıyor. Ayrıca banka hesapları benim elimde, maaşı yattığı zaman otomatik olarak 2 gr altın alınıyor, bir de bireysel emeklilik yaptırdım ona ayda 300 TL o alınıyor kartından, 500 lira limiti ile ne yaparsa yapsın =)) Bu sayede üç yılda tüm borcu harcı bitti, hesaplarına bir düzen geldi ama elinde olunca şaşıyor dengesi artık o da kabul etti durumu ve sesi çıkmıyor, bir de biriktirmek hoşuna gitti =)) Allah razı olsun diyor her zaman, bu tip şeyler yapabilirsin bence
Yok yok yalandan değil gerçekten yapcam canım . Valla bu sefer çok sinirlendim . Gerçekten harcıycam bu ay 1,5 -2 bin TL. Ödesin sonra ya hiç düşünmüycem de borç mu var Ne var o çalışıyor o ödesin madem napim 3 senedir başa çıkamadım ben .sen kıstıgın için , onu dibe batmaktan koruduğun için nasılsa ödenir bi şekilde rahatlıgında . hiç o beş kurussuz kalma moduna girmemiş belliki . tamam böyle kadınlarda var erkeklerde gereksiz yere bisürü harcama yapan , bence bir ay göznü korkut yalandan aşkım 2 bin lirayA şunu aldım internetten öderiz nasılsa bu ay faturası gelcek falan yap bakalım ne tepki vercek , o korkuyu birazda ona yaşat ..
maşallah kız senden her eve lazım :)
Valla benimkinin de bütün hesaplarına internetten takip ederim maaş yatınca borç harç ödemekten Zaten pek bişey kalmıyor . Kalanı da artık yeme içmeye azcık da Gezmeye harcıyoruz , kredi kartını alsam da benimkinin gizli işleri var yani . Zaten o huyunu sevmiyorum . Yani internet bankacılığından para aktarıyor kendi elindeki karta sonra ben onu farkedince yine kavga kavga .. sinir oluyorum ya . Artık ben de ne istersem almaya karar verdim . Evimiz arabamız var fazlasını alamayacağımız belli bu gidişle . Ben de harcıycam ödesin dursun tek başına .. gün gelip ihtiyaçlarını ödeyemeyince kafasına dank eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?