Para yüzünden düştüğümüz haller..

Evet tablo işi mantıklı ben onu telefona yapıyordum ama gözümüzğn önüne bi kapıda yapıp dolaba asmak daha mantıklı heralde . Bİde Birikim olarak en mantıklısı gram altın mı yoksa cumhuriyet midir

İnternetten alışveriş yapmak hastalık gibi bi başladın mi duramıyon ...ben iki aydır başladım iki ayda bin liraya eşya almışım hesapta eksiye düşünce farkettim ...bağımlılık yapıyo ....öncelikle internetten kurtulun onun dışında kartı yine iptal ettirin onun kartını elinden alın ev araba gibi borca sokun bunlardan birini deneyin

işte herşey kadında bitiyor , eşin senin kıymetini bilmeli bravo sana vala öyle bir adamı yola sokmuşsun kolay değil..

Ayy benim kocamda bunun tam tersi surekli o gereksiz alma bu lazim degil alma

Ben de hiç sevmem borcu , kredi kartını kapatmıştık 2 senedir kart yoktu , ben netten çok uyguna bir laptopu kartım olmadığı için kaçırınca kartı alayım Dursun harcamam diye tekrar açtım , hemen fulledik o kart elin altında açık oldukça harcamamak çok zor. Eşimin de eksi hesabı sinirimi bozuyordu. Benim de eşimin de eksi hesaplarını kapattırdım, işte şimdi kredi kartı var bir tek o da taksitsiz neyse ki. para kalsın biriktirelim derdinde değilim ama borçlu olmak beni de çok rahatsız ediyor. Tek çözüm kredi kartı kullanmamak , eksi hesapları kapatmak. O ay ki zaruri harcamaların dışında kalanı da canın ne istiyorsa onu yapmak.

Sen niyeihtiyaçlarını erteliyosun ?
Sen harcamadığın için senin yerinede harcıyo ama borca ortak oluyosunuz.

Ne alıyo bu adam giyim mi kozmetik mi yoksa elektronik mi ?

Artık sen al yok ben çok almak istemiyorum diyosan git carrefourdan çeyrek al yarım al kartla birikim yap bari ama söyleme

Bir ayda kullandığım nakit taş çatlasın 50 liradır herşeyi kartla alırım . Hiç kredi kartı borcum olmadı çünkü ödeyebileceğim kadar harcadım .

Hem nakit hem kart kullanırsan tabiki borcun olur gelirinden ayırabileceğin harcama limiti binse bin kullanıcaksın ikiyse iki fazlası olursa borç olur.

Aramızda şiddetli çekim gücü var rahat bırakamıyorum kartı diyosan borcu ödeyince kapattır . Uygun bılduğun şeyler için küçük limitli sanal kart açtır hatta kullanınca kapat

Ya eksi hesaplarımız vardı onu kapattık zorla , şimdide bu çıktı bıktık elimizdekini karta yatırıp ordan harcamaktan. Oraya giden faizlerin haddi hesabı yok. Bıktım valla . Dediğin gibi açık oldukça da harcamadan olmuyor

Valla alıcam artık dediğiniz gibi ya bebeğe ya altına yatırım yapcam. Altın olarak en mantıklısı gram mı olur cumhuriyet mi nasıl olur acaba

Valla alıcam artık dediğiniz gibi ya bebeğe ya altına yatırım yapcam. Altın olarak en mantıklısı gram mı olur cumhuriyet mi nasıl olur acaba

Cumhuriyeti her kuyumcu farklı fiyattan bozuyo çeyrek al bence 6 tane olunca bozdurur işçiliksiz 22ayar bilezik alırsın onuda çocuk için saklarsın

Cumhuriyeti her kuyumcu farklı fiyattan bozuyo çeyrek al bence 6 tane olunca bozdurur işçiliksiz 22ayar bilezik alırsın onuda çocuk için saklarsın
Çeyrek heryerden aynı mı bozduruluyor peki ? Ben birwz acemiyim bu altın konusunda . 22 ayar işçiliksiz bilezik nasıl bişey oluyor sade bileziklerden mi taşsız falan . Onlar bozarken zarar olmaz dimi ?
Ay amma soru sordum ama ben de bari bi yandan birikim yapiyim da , napalım bizim adam batarsa işimize yarayacak bişeyler olsun kenarda ..

Havai bi adam yani...ben babadan hep siz giyin siz yiyin ben sonra diye gördüğüm için tuhaf geliyo bana böyle adamlar, yeni bebek geliyo maaşı 10 bin falan değilse harcamaları çok fazla mesleği nedir

Paltoyu geç aletleri yırtılmış silahtan dolayı o bölge aşınıyo sürekli atlet almak gerekiyor, bir de kendin al ne olur, yırtılmış diyorum aman içimde kim görecek diyo, bir gün aldatılırsam ordan anlarım heralde, yeni atlet alırsa bil ki var bi halt

Havai bi adam yani...ben babadan hep siz giyin siz yiyin ben sonra diye gördüğüm için tuhaf geliyo bana böyle adamlar, yeni bebek geliyo maaşı 10 bin falan değilse harcamaları çok fazla mesleği nedir
Bir otomotiv firmasında beyaz yaka çalışıyor . ay Ne 10000i, 3500 maaş alıyor . Ev araba kendimizin işte ordan eline kalanı harcayabildiği kadar harcıyor . Bana da kısmaz Allah var , diyorum ya sen de al falan diyor ben de onun gibi alsam aç kalırız bence

Çeyreği ya 10 lira ya 12 lira altına alıyolar ama cumhuriyet 900 mü 750ye alanda var 800e 840ada zarar çok oluyo.
Yada internet bankacılığındsn gram alabilirsin bozarken 70 kurultan başlıyo enyüksrk bozan 3lira fark alıyo ama buseferde kart dolmadığı için eşin almaya devam eder.

Kendinede bişeyler al bak arkadaşım hamileydi annesinin montu elbiseleriyle doğurdu külot dışında hiçbişey almadı kendine ( 40 kilo 65 kilo doğum yaptı ) ama eşi onun harcamadığınıda kendine harcayıp durdu baştan dolap dizdi. Parasını ödediği spor salonu uzakmış diye başka yerede üye oldu ikisine birden ödedi
Sonuç doğum için kredi çektiler şimdide arabayı satıyolar kredi ve bebeği karşılayamadıkları için.

Sen kendi keyfine bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…