Para yüzünden düştüğümüz haller..

Banka 7 milyar limitte kredi kartı veriyorsa eğer maaşı da o civarda olmalı diye biliyorum. Yani asgari ücret alan birine o kredi kartını veremez banka. Eğer 7 bin maaş alıyorsa ayda bir iki bir şey alabilir aslında. Tabi bu 2 milyarın nereye gittiğini araştırın ve bu kredi kartından size de kıyafet ya da başka bir hediye alıyor mu? Almıyorsa siz isteyin bana da bunu al deyin ki kendine fazla bir şey alamasın benim de annem çok tutumludur babam sigaraya ayda bilmem kaç para verir biz kadınlar kıymet bildikçe erkekler de o yok maalesef

bizde de öyle, babam daha cok harcar, savurgan degil de eli acık diyelim. annem de tam tersi. ben de babam gibiyim, cok keyfine duskunum o yuzden harcadıkca harcıyorum

Evet altın mantıklı

Valla maaşı 3500, kartı ilk aldığımızda 2500 limiti vardı . Otomatik limit artırım talebi varmış kartın limiti 2-3 ayda bir artıyordu . O arttıkça eşim harcıyordu .ya tabi arada bana da alıyor ben de bişeyler alıyorum ama o daha çok abartıyor En sonunda arayıp durdurttuk limit arttırım olayını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…