Paraben ve canım(!) sağlık bakanlığımız

Bilgisine güvendiğim bi doktor paraben mide asidinde yok olur zararsızdır demişti. Ne derece doğru bilmiyorum. Şahsen ben kan değerlerine baktırmadan demire başlamayacağım oğluma. Sabilerin belki ihtiyacı yok dayıyolar ilacı damlayı.

Benim esim Talasemi taşıyıcı oğlum da öyle. Demir kullanmak zorundaydik . Ilk mesajimda söylediğim gibi ilaçların neredeyse hepsinde raf ömrünü uzatmak için birseyler koyuyorlar . Mesela sizler aşı işini ne yapıyorsunuz?

Demir ve d vitamininin icindeki koruyucular guvenilir miktardaymis
Bir dr yazmisti bu konuyu guvenle kullanin demisti
Asi ve otizm gibi bir konu

Bende aynı konudan muzdaribim . Bebeğim 4 aylıkken aldım bende sizn gibi içeriği. Ni okudum sok oldum kullanmadım daha . Eczaneden sefader adında parabensiz bir ilaç aldım dahiliye doktoru önerisiydi .. ama çok pahalı 70tl bitince bi daha. Alma sansim varmı bilmiyroum . Şikayet etmek istiyorum aslinda cunki bu zararlı ilaçların üretici şu olan Avrupa ülkeleri bu ilacalrin kullanımı yasaklamisken biz hangi akla hizmet kulkaniyoruz anlamış değilim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…