- 28 Ocak 2017
- 727
- 577
- 53
Haklısın eger eksikse de nutrigene baslarım bunu asla göz göre göre verememSen bilirsin canım ama bence bir dr a daha danış. İçine sineni yap.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın eger eksikse de nutrigene baslarım bunu asla göz göre göre verememSen bilirsin canım ama bence bir dr a daha danış. İçine sineni yap.
Cok tesekkür ederim seviyorum böyle alternatifi olan insanları cansınız :)Demir damlası kullanmak zorunda değilsiniz.
Ben 9 ayı bekleyip kan tahlili yaptırmıştım.
Eksik çıksaydı kullanacaktım. Çıkmadığı hiç kullanmadım.
Sağlık ocağından verilen d vitamini yerine de alternatif ürün kullanmanızı tavsiye ederim.
Carlson , wellcare gibi sadece d vitamini ve yağ içeren damlalar var.
Bir bakın derim :)
Yani en mantıklısı.şimdi hatırladım 6 aya kadar Nurse Harweys acd idi eskiden adı şimdi dac olmuş. Ondada paraben yok,onu vermiştim ben. Bizim çocuk doktorumuz 15 günlükken başlatmıştı.Evet yukarıda arkadaslarda yazmıs ben 6. Aya kadar bekleyip kan sayımı yaptırıp eksiskse nutrigene baslayayım en iyisi
Bunu kullanmayacagım kesin de acaba hic mi kullanmasam
Sırf kendi bakanlıgını korumak adına gercekci olmadıgını düsünmeye basladım..Onu çocuk doktorunuzla bi istişare edin önce derim.
Ailede kansızlık, buna yatkınlık yoksa, yeterli de besleniyorsa bebek; takviye demire ihtiyacınız yok diyebilir doktorunuz.
Kullanmazsınız.
Evet ya görüntü zaten asırı itici..Yani en mantıklısı.şimdi hatırladım 6 aya kadar Nurse Harweys acd idi eskiden adı şimdi dac olmuş. Ondada paraben yok,onu vermiştim ben. Bizim çocuk doktorumuz 15 günlükken başlatmıştı.
O verilen simsiyah leş damlaları hiç kullanmadım kızıma.
Bebegime de yine Nurse Harweys ve nutrigen kullanırım diye düşünüyorum
Rica ederim. Ikisini de kullandım ben,memnundum. İkisinide kullanabilirsiniz.Evet ya görüntü zaten asırı itici..
Gerek olursa nutrigine alıcam ben de tesekkürler öğrendigim cok iyi oldu..
Tesekkür ederim iyi ki varsınız :)Rica ederim. Ikisini de kullandım ben,memnundum. İkisinide kullanabilirsiniz.
Ben de öyle yapmayı dusunuyorum valla aksatmamaya calstımİki çocuğumda da yaşına doğru kan tahlili yaptırıp eğer eksiklik varsa kullandım. Demir eksikliği yoksa fazladan aldığı demir vücuda zarar verir. D vitaminini aksatmayın ama.
Göz göre göre neden yaniBenim bebeğimde 4 aylık bizede aynı ilacı verdi aile hekimi ve içinde paraben olduğunu görünce bende kullanmadım hatta tahlil yapmadan verdiler direk. Kendi çocuk doktoruma danıştım şuan vermeyeceğiz dedi. D vitamini olarakta wellcare öneririm ana sağlığın verdiğinde yine paraben var. Devlet bu işe neden çözüm bulmuyor bende anlayamıyorum.
eczanelerde var.İnternette alabilir miyim peki
ben dört aylıkken yoğurt veriyordum onun içine döküyordum ya da muhallebi yapar döker sıkıntı olmaz bence.Ben nutrigen kullandım. Onda paraben yoktu diye hatırlıyorum. Çok araştırmıstım hatta o dönem,birtek nutrigen ferromixinde yoktu. Ama şase bu ürün,4 aylık bebeğe nasıl içirebilirsiniz bilemedim. Ben 6 aylıkken başlamıştım.
Erken ya ek gıda için ondan dedim. Genelde bende yoğurtla veriyordum nutrigeni zaten.ben dört aylıkken yoğurt veriyordum onun içine döküyordum ya da muhallebi yapar döker sıkıntı olmaz bence.
merhaba;Kızlar merhaba..
Lütfen yönetim bi süre konum tasınmasın belki bi bilen vardır..
Bugün kızımın 4. Ay kontrolünde vegaferon demir damlası verildi..Adetimdir agrı kesici de olsa prospektüs okumadan içmem de içirmem de..
Okudum okumaz olaydım..Paraben içerir yazıyo..Şok oldum..Netten baktım evet bi sürü sey yazılmıs cizilmis..Hemsiremizi aradım..Nasıl yani dedim biz parabenli ıslak mendil bile kullanmıyoken saglık bakanlığının kendi verdigi damlada nasıl paraben bulunabilir..
Pek bi cevap veremedi eczaneye gidin parabensiz olanını bulun alın dedi bu konuda cok sikayet var ama bi sey yapamam dedi..Bi nevi haklı..
Gittim eczaneye malesef hepsinde var dedi..Saka gibi..İcerisinde paraben olan bi seyi günde dört damla nasıl bebegime verebilirim..
Siz ne yaptınız kızlar demir damlası konusunda ya cok canım sıkıldı..Alternatifi olan var mı?
Tekrar ediyorum bi fikir icin bdv yazdım kusura bakmayın lütfen.