• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Paragözlükle suçlanıyorum ben haksız mıyım

tabularasaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2018
975
721
33
34
Merhaba sevgili bayanlar. Ben annemle yaşıyorum. 28 yaşındayım , babam yok. Bir tane de ablam var o evlendi. Bana kazandığım parayı anneme vermemi söylüyor aksini söylediğimde paragözlükle itham ediyor bana. Annem çalışıyor ev kendinin üstelik nafaka alıyor. Ablamın derdi annemin birikimine benim de katkı sağlamam. Tamam da benim ilerde ne olacağım belli değil evlenmezsem annemin ardından yalnız kendi başıma bir mücadele vereceğim. Artık kendi birikimimi yapmam gerek miyor mu. Üstelik annemde biriken her para ablamla ikimize ortak olarak kalacak. Bir fikir verin ben mi yanlışım ablam mı

Ablanıza, kendisini ilgilendirmeyen meseleler hakkında konuşmaması gerektiğini söyleyin. Para sizin paranız dilediğiniz gibi tasarruf edebilirsiniz. Annenizin ihtiyacı yoksa evin giderleri için bir miktar destek olup gerisini biriktirmenizi öneririm.
Evin bütün giderini alıyorum

Paragoz olan kendisi. Anneniz ac degil acikta degil. Evin giderlerine katkida bulunmaniz bile annenizle sizin aranizda olan bisey. Ona neymis sizin kazandiginiz paradan?

Ben kardesime is icin agladiginda "bosver cok mutsuzsan istifa et ablacim ben sana destek olurum annemler de olur merak etme" diyorum. Ablalik boyle bisey degil.

Yasadiginiz eve katki saglamaniz normal olan ama bundan ablaniza ne?
Tum maasinizi olmasa da, faturalara ortak olabilirsiniz.
Hic evden ayrilmazsani tum masraflarınızı hayatta oldugu surece annenizin karşılamasi da ablaniza haksizlik.
Faturaları herşeyi ödüyorum zaten

Paragoz olan kendisi. Anneniz ac degil acikta degil. Evin giderlerine katkida bulunmaniz bile annenizle sizin aranizda olan bisey. Ona neymis sizin kazandiginiz paradan?

Ben kardesime is icin agladiginda "bosver cok mutsuzsan istifa et ablacim ben sana destek olurum annemler de olur merak etme" diyorum. Ablalik boyle bisey degil.
Evet benim de anlamadığım bu. Annemin açıkta olacak bir durumu yok. Neden benim paramı anneme vermemi istiyor anlamıyorum. Ben ilerde birikimsiz mi kalayım

Ne biçim abla bu ya

Abla dediğin kardeşini her şekilde koruyup kollamaz mı ...

Çok şaşırıyorum. Allah evlerden ırak etsin. Ablanız gölge etmesin bi kenara çekilsin.

Sert durun tavtınızı koyun. Evin ortak giderleri hariç herkes kendi parasını idare etmeyi bilir. Ne ayıp bu yaptığı şey.

Ilk kez böyle bir saçmalık duyuyorum . Cok şaşırdım.

Ablama bu vesile ile teşekkür edeceğim izninizle E evinincicegi

Merhaba sevgili bayanlar. Ben annemle yaşıyorum. 28 yaşındayım , babam yok. Bir tane de ablam var o evlendi. Bana kazandığım parayı anneme vermemi söylüyor aksini söylediğimde paragözlükle itham ediyor bana. Annem çalışıyor ev kendinin üstelik nafaka alıyor. Ablamın derdi annemin birikimine benim de katkı sağlamam. Tamam da benim ilerde ne olacağım belli değil evlenmezsem annemin ardından yalnız kendi başıma bir mücadele vereceğim. Artık kendi birikimimi yapmam gerek miyor mu. Üstelik annemde biriken her para ablamla ikimize ortak olarak kalacak. Bir fikir verin ben mi yanlışım ablam mı
Haklısınız.

Back
X