paragözmü sanarlar?

nevertime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2015
1.403
622
53
ev almadan evlenmem kirada olmak istemiyorum demek sizce yanlış mı? Karşı taraf beni paragöz mü sanar?

ev almadan evlenmem kirada olmak istemiyorum demek sizce yanlış mı? Karşı taraf beni paragöz mü sanar?
Şahsen biri bana böyle derse o kişiyle evlenmeyi bir kez daha düşünürüm ev almak kolay mı bu devir de evlenin kiraya çıkın para biriktitin(pesinat) sonra kredi çekip alırsınız.
Ha illede ev diyorsanız o zaman evin yarı parasini sizin vermeniz gerek.

durumları pat diye bi ev alacak kadar yok.uzun zaman alır.ben kirada oturmak istemiyorum hiç

gayet normal bi hakkın bence. aşık olmak, sevmek çözüm değil..

şöyle düşünüyorum evi zaten ancak krediyle alabilirler anca...o krediye ben sevgilim ve ailesi ortak olarak girmek istiyorum..Ama ortada ev olmadan evlilik lafı duymak istemiyorum..

ev istiyorsun iyi güzelde o ev ikinizin evi olacak

sadece istemekle olmaz senin de yardımcı olman gerekmez mi maddi olarak

bende yardımcı olcam birlikte demek istiyorum..tek isteğim kira yerine kredi ödeyeyim de ucunda bişey olsun harcanan para bişeye değsin her ay.

evi senle damat adayı alacaksa paragözlülük olmaz ama yok beklentin kp kv deden ise gayet paragözlülük olur. ve ayrıca tut ki aldılar ömür boyu minnet edeceksin.. hiiiçççç gerek yok
sen çalışıyor musun bu arada? gerçi kirada oturmam ev alsınlar isteğinden çalışmadığın kanaatine vardım ama

Siz çalışacaksınız değil mi? Söyleme şekline göre değişir bu, boşuna kira ödeyeceğimize kredi çekip ev alalım beraber öderiz derseniz gayet mantıklı bir istek bence.

bende yardımcı olcam birlikte demek istiyorum..tek isteğim kira yerine kredi ödeyeyim de ucunda bişey olsun harcanan para bişeye değsin her ay.
iyi o zaman mantıklı ,söyle fikrini ne şekilde karşılayacaklar bakalım

bu konuyu eşinle paylaşmalısın bence
kira değilde ev alalım ortaklaşa gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…