Siz çalışıyor musunuz. Erkek arkadasin/nisanlin çalışıyor mu.bende yardımcı olcam birlikte demek istiyorum..tek isteğim kira yerine kredi ödeyeyim de ucunda bişey olsun harcanan para bişeye değsin her ay.
bende yardımcı olcam birlikte demek istiyorum..tek isteğim kira yerine kredi ödeyeyim de ucunda bişey olsun harcanan para bişeye değsin her ay.
Siz çalışıyor musunuz. Erkek arkadasin/nisanlin çalışıyor mu.
Pesinat var mı. %25.
Pesinat olmadan bu işe girmeyin bankalar peşinat ister zaten. Krediyi de ortak çekin o zaman.ben çalışıyorum çalışmaya devam edicem hep zaten allah izin verirse.erkek arkadaşımda çalışıyo.Ama belki bi 50 milyar peşinat gelicek onların köydeki biryerden oda belki..
Bence ikiniz yapınşöyle düşünüyorum evi zaten ancak krediyle alabilirler anca...o krediye ben sevgilim ve ailesi ortak olarak girmek istiyorum..Ama ortada ev olmadan evlilik lafı duymak istemiyorum..
aslında durum biraz farklı da..bilmiyorum yine de beni mi haksız bulursunuz.
Anlatmadan bilemeyiz ki kimi haksız bulacağımızıaslında durum biraz farklı da..bilmiyorum yine de beni mi haksız bulursunuz.
Bence ikiniz yapın
Senin aileni dahil etmiyoken onun ailesini de etmeyin
Kv ve kp olayını çıkar aradan.. O zaman olur bak..
Köyden gelecek 50 bine el açarsan bi zahmet senin ailen de sakal atacak o kadar..
Aksi takdirde evet sanırlar.. Ve haklılar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?