paragözmü sanarlar?

herkesin evi olmak zorunda mı...çok yanlış bir düşünce bence...

bende yardımcı olcam birlikte demek istiyorum..tek isteğim kira yerine kredi ödeyeyim de ucunda bişey olsun harcanan para bişeye değsin her ay.
Siz çalışıyor musunuz. Erkek arkadasin/nisanlin çalışıyor mu.
Pesinat var mı. %25.

Birlikte çalıp ödeyeceksiniz neden Olmasın? Peşinat biriktirip evlenirsiniz,sonra kredi ödersiniz. Kuzenim öyle yapacak.

Biraz kirada oturduktan sonra ev sahibi olmak çok daha zevkli inan.
Kiracılığı yaşamak, sonra ev aramak, ev beğenmek, almaya karar vermek, eşinle beraber bir şeyler yapmak, kimseye minnet borcu olmamak...

Kendi evine geçtikten sonra kirada yaşadığın günleri hatırlayıp sürekli gülümsemek, şükretmek...

Siz çalışıyor musunuz. Erkek arkadasin/nisanlin çalışıyor mu.
Pesinat var mı. %25.

ben çalışıyorum çalışmaya devam edicem hep zaten allah izin verirse.erkek arkadaşımda çalışıyo.Ama belki bi 50 milyar peşinat gelicek onların köydeki biryerden oda belki..

Evi eş adayınızla ortaklaşa almayı düşünüyorsanız, altından kalkabiliriz diyorsanız, mantıklı, alın tabi. Hem ortaklaşa alalım diyecekseniz neden size paragöz desinler ki? Bunu demeleri için evi erkek tarafından bekliyor olmanız gerekir.

ben çalışıyorum çalışmaya devam edicem hep zaten allah izin verirse.erkek arkadaşımda çalışıyo.Ama belki bi 50 milyar peşinat gelicek onların köydeki biryerden oda belki..
Pesinat olmadan bu işe girmeyin bankalar peşinat ister zaten. Krediyi de ortak çekin o zaman.

ben çiftlerin evlilikte bir yılı doldurmadan bu kadar büyük borç altına girmelerini desteklemiyorum.
evliliğe zaten ilk aşamada alışması zor oluyor.
bir de borcun stresini eklemeye gerek yok.
hem acele işe şeytan karışırmış ev almak zor bir karar, neden meyhaneden adam kaçırır gibi acele edesiniz ki.

bir kadını çok ama çok seveyim ve hatta aşkımdan öleyim. şu zihniyetle karşıma çıksa Allah yolunu açık etsin eyvallah derim.
kirada oturmaya bayılan kimse yoktur sanırım. herkes evi olsun ister ancak çalışacaksınız kendiniz yapacaksınız.

aslında durum biraz farklı da..bilmiyorum yine de beni mi haksız bulursunuz.

şöyle düşünüyorum evi zaten ancak krediyle alabilirler anca...o krediye ben sevgilim ve ailesi ortak olarak girmek istiyorum..Ama ortada ev olmadan evlilik lafı duymak istemiyorum..
Bence ikiniz yapın
Senin aileni dahil etmiyoken onun ailesini de etmeyin

Evlenmeyi düşündüğün insanın kardeşi var mı? Varsa köyden gelecek para herkese bölündükten sonra mı size elli bin kalacak?

Ev olmadan da evlenilir. Anamızın karnından ev sahibi olarak doğmadık. Önemli olan hayatını birlikte geçireceğin mutlu olacağın insanla evlenmek, hayatı paylaşmak olmalı. Mal mülk gözüyle bakarsan mutsuz olursun.

Kv ve kp olayını çıkar aradan.. O zaman olur bak..

Köyden gelecek 50 bine el açarsan bi zahmet senin ailen de sakal atacak o kadar..

Aksi takdirde evet sanırlar.. Ve haklılar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…