Parali iliski sizce aldatma midir?

Esilayagmur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
715
333
103
Merhaba,

Sizce parali iliski yasamak aldatma sayilir mi? Ne yazikki tanidigim bir erkek esi hamileyken parali isilki yasayip, ve sonralarda da yapiyor. Esi bosanmiyor sabretmeye calisiyor fakat isin uzucu tarafi KOCA evi terk ediyor.

Aldatma sayiliyor mu? Bir arkadas ile bu konu uzerine konusmustuk. Sizin yorumlarinizi merak ediyorum.

Paralı ilişki kanıtlanabiliyorsa mahkemede kullanır.
Mahkeme iması hissettim ondan öyle yazdım.
Eş sabretmiş ama adam evi terk etmiş
Tam olarak mevzu ne?

Adam niye evi terk etmiş orayı anlamadım?
Evet aldatma sayılıyor sanırım mahkeme için soruyorsunuz..

niye olmasın, para verince aklanmış mı oluyor? rüşvet mi ki bu
üstelik aldatmasına ek olarak, dünyanın en korkunç sektörü olan fuhuş sektörünü beslediği,
kendisine karşı hiçbir şey hissetmediğini bildiği, az önce yatağından başka erkeğin çıktığını gördüğü bir kadınla yatabilecek kadar midesiz olduğu için de ekstra ekstra suçlu değil mi?

yani aşık oldum aldattım dediğinde bile adamın bir insani yönü oluyor

ya da ne bileyim beğendim, muhabbet ettik gittik yattık dese

ama burada parasını verdim işimi gördüm gibi iğrenç bir zihniyet var adamda

kadın da aman duygusal değil zaten şişme kadın gibi kullanmış deyip kendini kandırıyor galiba

Kadın aldatılıyor ama sabretmeye calısıyor

Ve adam evi terk edıyor aldatmasının uzerıne..

Yanı dusundugum sey bu adam esını ıstemıyor bence ıyı bır avukat tutup bosanmayı baslatsın nafakasını da tazmınatını da alaım

Aldatma olur mu hiç..
Adam kendine parayla 'Cinsel Yaşam Koçu' tutmuş.
Saygı duymalı eşi.
Hatta kadın da mümkünse, parası varsa 'geniş mezhebinden' olabildiğince arsa kapatarak geleceğe yatırım yapmalı, adamın gelecekteki 'Cinsel Yaşam Koçlarına' rahatça gitmesi için maddi imkanlar yaratmalıdır.

paralı ilişki, tecavüzün bir tık üstü değil mi?
ikisinde de kadınla aranda duygusal bağ yok, ikisinde de kadının seni istemediğini biliyorsun, tek farkı birinde para karşılığı midesi de bulansa sana direnmeyecek biriyle oluyorsun.
eğer aldatılacaksam en azından sevmiş, beğenmiş, bende olmayan bişey bulmuş demek isterim, gitmiş para karşılığı kadının biriye yatmış adama, boşandıktan sonra bile güvenip çocuğumu emanet edemem mesela...

duruma göre dün de bi konuda gecnisti.

et ete deymedikden sonra bissssiiii olmaz

Allahim yarabbim

parayla yada bedava diye değişmiyor bu işler
gönül ilişkisi kurmamış olabilir ama cinsel birliktelik yaşamış bunun adı da aldatma tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…