- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
- Konu Sahibi Esilayagmur
-
Ay ne aldatması kız olağan şeyler bunlar. Heee bedava olsa aldatmak ama paralı olunca ticaret tatlım. Alın verin ekonomiye can verin.Merhaba,
Sizce parali iliski yasamak aldatma sayilir mi? Ne yazikki tanidigim bir erkek esi hamileyken parali isilki yasayip, ve sonralarda da yapiyor. Esi bosanmiyor sabretmeye calisiyor fakat isin uzucu tarafi KOCA evi terk ediyor.
Aldatma sayiliyor mu? Bir arkadas ile bu konu uzerine konusmustuk. Sizin yorumlarinizi merak ediyorum.
Merhaba,
Sizce parali iliski yasamak aldatma sayilir mi? Ne yazikki tanidigim bir erkek esi hamileyken parali isilki yasayip, ve sonralarda da yapiyor. Esi bosanmiyor sabretmeye calisiyor fakat isin uzucu tarafi KOCA evi terk ediyor.
Aldatma sayiliyor mu? Bir arkadas ile bu konu uzerine konusmustuk. Sizin yorumlarinizi merak ediyorum.
paralı ilişki, tecavüzün bir tık üstü değil mi?
ikisinde de kadınla aranda duygusal bağ yok, ikisinde de kadının seni istemediğini biliyorsun, tek farkı birinde para karşılığı midesi de bulansa sana direnmeyecek biriyle oluyorsun.
eğer aldatılacaksam en azından sevmiş, beğenmiş, bende olmayan bişey bulmuş demek isterim, gitmiş para karşılığı kadının biriye yatmış adama, boşandıktan sonra bile güvenip çocuğumu emanet edemem mesela...
Aldatmanin paralisi veya parasizi olmaz. Sonucta bir baska kadinla birlikte oluyor. O adam erkekle birlikte olsa. Erkekle birlikte olmus bisi olmazmi diyicez.Merhaba,
yalnız o adamın da çocuğu olacak bilmem farkında mısınız?
şu boşanma konularında kadınlar neden çocuk sadece kendilerinmiş gibi davranır anlamam.. adam sapıktır filan anlarım ama geneleve gitti diye adama çocuk etmemek çok abartı.. pek çok erkek bunu yapıyor siz farkında olmasanız da ve evet aldatmadır boşanma sebebidir mahkeme durumuna göre ama öyle çocuk emanet etmeyecek kadar büyük bir olay değildir ikisi farklı şeyler.
Merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?