Parali iliski sizce aldatma midir?

Evet aldatma, ancak kadın zaten affetmiş o yüzden buna dayanarak dava açamaz. Terkten dava açabilir ya da son zamanlarda tekrar aldattığını kanıtlayabilirse mahkemede kullanabilir. Ancak öncekiler işine yaramaz, affetmiş. Bunlar işin yasal boyutları.

Ayrıca paralı ilişkiyi aldatma olarak görmeyen kadının zaten midesi geniştir. Tabiki aldatma.

Ay ne aldatması kız olağan şeyler bunlar. Heee bedava olsa aldatmak ama paralı olunca ticaret tatlım. Alın verin ekonomiye can verin.

Edit: ben şok ben vefat

Paralı ilişki aldatmanın level atlamış en iğrenç, en ahlaksız hali
Üstelik sağlık riski çok çok yüksek, neye sabrediyor kadın, ben olsam o adamın su içtiği bardağı bile eve sokmam

Bana gore tek bir kisiyi sevip onunla aldatmasindan "bile daha beter" ustelik. Bir de bulasici hastalik kapar, al basina belayi.

Yani soru sacma olmus. Esine sadiksindir ya da degilsindir. Sadik olmamak= aldatmak

O adami kulagindan tutup kan vermeye gotursun pis mikrop muamelesi yapsin, nesine sabrediyor?

Yok marketten süt almakla farkı yok,devam etsin....
Vah vah bir de evi mi terk etmiş,parayla hallediyordu işte...tüh

yalnız o adamın da çocuğu olacak bilmem farkında mısınız?
şu boşanma konularında kadınlar neden çocuk sadece kendilerinmiş gibi davranır anlamam.. adam sapıktır filan anlarım ama geneleve gitti diye adama çocuk etmemek çok abartı.. pek çok erkek bunu yapıyor siz farkında olmasanız da ve evet aldatmadır boşanma sebebidir mahkeme durumuna göre ama öyle çocuk emanet etmeyecek kadar büyük bir olay değildir ikisi farklı şeyler.

Aldatmanin paralisi veya parasizi olmaz. Sonucta bir baska kadinla birlikte oluyor. O adam erkekle birlikte olsa. Erkekle birlikte olmus bisi olmazmi diyicez.

Metreslere tutulan evler, alınan mücevherler de parayla mesela
O da aldatma sayılmaz o halde
Ortada para var sonuçta

Bu nasil sorudur yahu.Sonucta baska bir kadin.Duygusal bag olsun olmasin baska bir kadin parali parasiz bosanma sebebidir
Aldatma sayilir

bu çocuğu tek başına sahiplenmekle alakalı değil ki, taraflardan birinin çocuğa zarar verecek davranış ya da eğilimleri varsa diğerinin çocuğu korumak adına titiz davranması gerektiğini düşünüyorum. ben de paralı ilişki, ensest, pedofili, şiddet vb sapkın davranışlarda bulunursam o da beni çocuğumla başbaşa bırakmasın mesela.
katılmayabilirsiniz elbette, hatta normal bile karşılayabilirsiniz, benim çocuk yetiştirme anlayışım bu yönde, "bana göre" gerekirse ebeveynler çocuğu birbirlerinden korumalı, aksi durumda hiç hoş olmayan sonuçlarla karşılaşıp çocukta onarılamaz yaralar açabiliyorlar.

sizce?

benim kocam,birine aşık oldum dese,saygı duyarım sessizce hayatından çıkarım.

boşanırım.

işte; seni seviyorum ama şeytana uydum dese,nesi var nesi yok alırım

boşanırım.

parayla günü birlik ilişkilere girse,yüzüne tükürür.

boşanırım.

hepsi aynı yola çıkar yani.

Aldatma değilse nedir ki bu ?
Paralı yada parasız farketmez ALDATMA ALDATMADIR !

Yok canim para vererek seks yapmak ile para vermeyip seks yapmak ayni olur mu hic.aldatma sayılır mi adam sanki asik olmus.
Alt tarafi sevişmiş.

Arkadasiniz ciddi mi gercekten.neden affediyor kendine yapilan bu hakareti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…