Parali iliski sizce aldatma midir?

Aldatma sayiliyor mu?
Şaka heralde bu soru Aldatma sayıldığı gibi bikaç şey daha sayılıyo.. daha doğrusu ben sayıyorum Mesela parayla ilişki yaşayacak kadar çirkin ve yüzüne bakılmayacak tipte sayıyorum.. parayla ilişki yaşayacak kadar acınası ve zavallı bi durumda sayıyorum.. kronun, abazanın, magandanın önde gideni olarak sayıyorum.. Ha zaten karaktersiz kişiliksiz sayıyorum aldatma sayarken onları otomatik olarak saymıştım o yüzden dile getirmeye bile gerek duymuyorum.. Bi de arkalarından ağzıma ne gelirse sayıyorum burda saymıyım şimdi

Nasıl yani
Gerçekten bu soruyu sormanız fazlasıyla ilginç! Arkadaşınız ve siz beyninizi daha çok çalıştırmalısınız kanımca

çocuğu korumak zaten ebeveynlik görevi hatta içsel bir güdü ama ensest, pedofili ile paralı ilişki bir değil ki. siz elmayla armutu karıştırıyorsunuz. bir erkek bir gün geneleve gitti diye çocuk emanet edilmeyecekse ülke erkeklerinin en az yarısının çocuğunu görememesi lazım. çünkü oraya giden tonla erkek birilerinin kocası, abisi vs.

bedava olunca mı aldatmak olacak? bu nasıl bir soru ya..

ciddi olarak soruyorsanız da evet hem aldatma hem de yüz kızartıcı mide bulandırıcı bir davranış üstüne üstelik.

Niye göz göre göre cocuguma bir hastalik bulaşma riskini göze alayim ki?Mesela..

Aldatma değil diyenin aklına sasayim.

Parayi veren taraf aldatmis sayilir
Parayi alan tarafin meslegi bu,o kimseyi aldatmis olmuyor bana gore

Aldatmanin en igrenc sekillerinden biridir bu.Ha parayi basip yatmis ha bedava ne fark eder?Bu nasil bir soru böyle?
Ayrica yeri gelmişken genelevlerin kapatilmasini o kadar isterdim ki anlatamam.
Hem oradaki kadınların mağduruyeti açısından hem kadinlari seks objesi olarak goren o tip abazalara tahammul edemedigim icin,hem bunu bunu ticarete döküp ustune vergi alindigi icin..saysam daha da cok neden bulurum..
Neyse sonuc olarak her kadın degerlidir ve bu dünyaya erkekleri memnun etmek icin gelmemistir.

tabı
tabıkıde aldatma

buna burda aldatma değildir diyecek çıkar mı merak ettim, yani kk burası

Reactions: H M
Duygusuz sex, sexsiz duygu bi ise yaramaz bana gore... ama.. erkekler her daim farkli dusunuyolar..

paralı veya parasız.. ucunda ilişki var. paralısı daha da sakat her türlü hastalığa da açık.. koca kısmışını bir başka kadınla yazışmalı konuşmalı aldatmasını affedenleri hadi bir derece anlarım da cinsel ilişki girdi mi işin içine o evliliğin devamı mide bulandırıcı artık.

Zaten kadında aldatma olduğunu biliyor ama çocuğu için sabretmiş ama başka sorunlarda varmış adamda birşeyler zaten bitmiş ki bitsin de zaten iğrenç birşey bence valla birini sevip de aldatsa hiç olmazsa sevmiş olur ama evliyken parayla ilişki yaşamak daha da beter zaten kocası evi de terketmiş bu saatten sonra mecbur o evlilik bitecek evi terkeden adamı kabul edecek değil sanırım ve bu aşamada aldatma mı değil mi bu sorunun bir hükmü kalmıyor.

Tabii ki aldatmadır, ama kadını hamile bırakıp sonra başka kadınlara gidip bi de üstüne terk etmek baya ş.lilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…