- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
- Konu Sahibi Esilayagmur
-
Şaka heralde bu soruAldatma sayiliyor mu?
bu çocuğu tek başına sahiplenmekle alakalı değil ki, taraflardan birinin çocuğa zarar verecek davranış ya da eğilimleri varsa diğerinin çocuğu korumak adına titiz davranması gerektiğini düşünüyorum. ben de paralı ilişki, ensest, pedofili, şiddet vb sapkın davranışlarda bulunursam o da beni çocuğumla başbaşa bırakmasın mesela.
katılmayabilirsiniz elbette, hatta normal bile karşılayabilirsiniz, benim çocuk yetiştirme anlayışım bu yönde, "bana göre" gerekirse ebeveynler çocuğu birbirlerinden korumalı, aksi durumda hiç hoş olmayan sonuçlarla karşılaşıp çocukta onarılamaz yaralar açabiliyorlar.
Niye göz göre göre cocuguma bir hastalik bulaşma riskini göze alayim ki?Mesela..çocuğu korumak zaten ebeveynlik görevi hatta içsel bir güdü ama ensest, pedofili ile paralı ilişki bir değil ki. siz elmayla armutu karıştırıyorsunuz. bir erkek bir gün geneleve gitti diye çocuk emanet edilmeyecekse ülke erkeklerinin en az yarısının çocuğunu görememesi lazım. çünkü oraya giden tonla erkek birilerinin kocası, abisi vs.
tabıkıde aldatmaMerhaba,
Sizce parali iliski yasamak aldatma sayilir mi? Ne yazikki tanidigim bir erkek esi hamileyken parali isilki yasayip, ve sonralarda da yapiyor. Esi bosanmiyor sabretmeye calisiyor fakat isin uzucu tarafi KOCA evi terk ediyor.
Aldatma sayiliyor mu? Bir arkadas ile bu konu uzerine konusmustuk. Sizin yorumlarinizi merak ediyorum.
Şaka mi buAldatma sayılıyor mu mu??
Aldatma değil de ne bu sence?
Eşi ne diye sabretmeye çalışıyor kocası evi terk edip gitmişken?
Anlamadım!Şaka mi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?