Param için mi benimle?

Adam gerçekten varlıklı mı. Yoksa size öyle mi gösterdi acaba. İşyerlerinin olması iyi durumda olduklarını göstermez. Malesef birçok kişi borç harç içinde.
ayrıca zenginlere dikkat edin para söz konusu oldu mu sizi şaşırtabilirler . Bir kız vardı pahalı arabası falan var . Bir gün gecenin köründe 50 kuruş daha ucuz diye kek almak için pastaneye yürümüştü. Kantinden almamıştı. ( hastane kantini ) çok şaşırmıştım. Bunlar böyle böyle zengin oluyorlar .

Patavatsızdır diye düşünüyordum ama amacı çok farklı bunun biraz daha konussanız Bi bahaneler bulup para koparmaya çalısır

Merhaba, cevap için teşekkür ederim.. çocuk değil tabii ki.. 28 yaşında.. benimle yaşıt... ama benim de canım sıkıldı.. benden daha deneyimli olanlar yardım eder diye düşündüm...
şakanın yarısı gerçek der büyükler
bende hoşlanmazdım sevgilim böyle bişey dese

Arkadaşım anlatmıştı. Bir arkadaşı bir komiserle evlilik düşünüyor. Komiser bundan yüklü meblağda borç istiyor. Kız da evlenecekleri için güvenip veriyor. Adam bundan ayrılıyor, borcu da ödemiyor, kanıtın yok diyor. Böyle anlattılar, ne kadar doğru bilemem

paraniz icinmi birlikte bilmem ama ben erkek arkadaslarima bir simit dahibismarlatmayi hos bulmayan bir insan olarak bayan yada erkek birinin agzindan boyle bir soz ciksa soğurum

Bu sosyal medya hesaplarını kapatma durumu neden bu kadar önemli kadınlar için? Onları kapatır yenisini açar. Bu kadar iyi yürekli olmayın yahu. Asker parasını neden siz ödeyenisiniz ayrıca. Çok basit biri olabilir dikkat edin.

Bir yerde 28 yaşında ikimizde yaşıtız demişsiniz ama profilinizde 37 yazıyor.Bi de msjınızda benim jigoloya ihtiyacım yok gibi bir cümle kullanmışsınız.Ben tam anlamadım siz kaç yaşındasınız.Tabiki yaşın önemi yok bence ama eğer yaşınız bu beyden büyükse sizi maddi manevi kullanmak isteyebilir.

dogrudue benim bir is arkadasimilada erkek arkadasi nisanlandi imam nikahi kiydi gelinligini bile aldi sonra kiza bana kredi vermiyorlar sen cekte taksitleri ben oderim diyip 6 7 sene once 80.000 kredi cektirip dugune 1 gun kala ortadan kayboldu adam
sonradan arastirdikca cikti adam 2 kez evlenmis cocugu bile varmis anasi bile agzini acip kimseye bisey demedi benim torunum var falan diye

Burda Bi bayan da böyle konu açmıstı görüştüğü adam beyefendi siyasetle ilgileniyor falan filan hrp şık restoranlara götürmüş kahveler yemekler gezmeler şunlar bunlar sonra kadını tavlamış kadından 15 bin TL borc istiyor kredi kartı borcu için maaş alamamıs maaşıda 30 bin lerdeymiş verme etme dedik dediler nasihat verdik agzımın içine düşüyor beni çok seviyor bilmem ne dedi sonra parayı vermiş adam ne aramız ne sormus ne görüşmüş megersem adamın 300 bin TL lik kumar borcu varmış o 15 binde kredi kartının asgari ödemesi ve ailesi artık o adamla görüşmüyormuş o adamın kumar borclar için evlerini satmışlar kapatıp düzelmesi için ama adam aynı tas aynı hamam

daha neler duyacağız.
3 haftalık sevgili
Bedelli parası isteme,
Arabayı benim üstüme al demeler..
Şu adamı bir yerin dibine sokup öyle terk edin derim
Karşısındakini aptal yerine koymamayı öğrenir belki.

Allahım sen bana "kocam param için mi benimle birlikte" sorusunu soracak kadar para ver yarabbim. O ne güzel bir endişe, ne güzel bir sorgulama nedenidir ahshshdj.

Zor tabi paralı olmak da. Yani empati yapamıyorum ama zordur eminim. Düşünsene bir sürü paran var. Bir düşün hani kocaman kocaman paralar. Çok para vuu bir sürü para. Sonra da adam paramı mı seviyor beni mi diye endişe et. Çok zor bir durum Allah düşmanımın değil de benim başıma verebilir ajjssjks. Ben başa çıkabilirim bu dertle.

bu platformda okadar cok sevgılısıne para kaptıran gordum kı
onlardan olmayın
veremıyorsa para gıtsın normal askerlık yapsın bedellı yapmasın ozaman
ne munasebet askerlık parası vereceksınız saka mı ne sıze mı yapıyor askerlıgı tovbe yarabbım

Kalıbımı basarim o sadece o galerinin çalışanı başka birşey değil. Seni keklemeye çalışıyor ne hikmetse babası ile arasida bozuk çok dizi izlemiş bu çocuk
kesınlıkle katılıyorum bedellı parası 2 gunluk eglencede gece yıyecegı para zengın adama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…