- 7 Aralık 2018
- 7.198
- 18.514
- 248
- 28
- Konu Sahibi Wallabiktim
-
Patavatsızdır diye düşünüyordum ama amacı çok farklı bunun biraz daha konussanız Bi bahaneler bulup para koparmaya çalısırBunların olduğuna gerçekten inanamıyorum. Erkekler ne zaman bu kadar karaktersiz, bu kadar haysiyetsiz oldu.. ben şu an hatırladım, dikkat etmemistim.. ben araba mi değiştireceğim de, bana arabanı benim adıma alsana dedi.. ben de neden alayim senin adına bilmem kaç milyarlik arabayı dedim.. ayrıca elaleme ne diycem dedim.. kendisi de nerden bilecekler dedi, dedim bunun noteri var, vergisi var masrafı var, satısı vs var ben kime ne açıklayayım falan diye bi Saçma sapan konuşma olmuştu.. ağlamak istiyorum şu an...
şakanın yarısı gerçek der büyüklerMerhaba, cevap için teşekkür ederim.. çocuk değil tabii ki.. 28 yaşında.. benimle yaşıt... ama benim de canım sıkıldı.. benden daha deneyimli olanlar yardım eder diye düşündüm...
dogrudue benim bir is arkadasimilada erkek arkadasi nisanlandi imam nikahi kiydi gelinligini bile aldi sonra kiza bana kredi vermiyorlar sen cekte taksitleri ben oderim diyip 6 7 sene once 80.000 kredi cektirip dugune 1 gun kala ortadan kayboldu adamArkadaşım anlatmıştı. Bir arkadaşı bir komiserle evlilik düşünüyor. Komiser bundan yüklü meblağda borç istiyor. Kız da evlenecekleri için güvenip veriyor. Adam bundan ayrılıyor, borcu da ödemiyor, kanıtın yok diyor. Böyle anlattılar, ne kadar doğru bilemem
kesınlıkle katılıyorum bedellı parası 2 gunluk eglencede gece yıyecegı para zengın adamaKalıbımı basarim o sadece o galerinin çalışanı başka birşey değil. Seni keklemeye çalışıyor ne hikmetse babası ile arasida bozuk çok dizi izlemiş bu çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?