maaş ödemesi yapmayan bir işyerinden kesinlikle telefonla işini halledemezsin..bizzat gitmelisin..
sende onları bezdirene kadar git..verene kadar iki gün arayla ziyaret et..
bencede peşini bırakmaa 250 lira az bi para değill
onlar sanıyorlar ki böyle yaparak unutturabiliriizz ama sakın peşini bırakmaa
tuttuğunu kopaar arada cadılık işe yarıyorr aklinialirimsmile
ne münasebet sen o kadar çalışmışsınn hele ki maaşın 300 tlyken nerdeyse bi maaşın içerde kalmışşş
git ve isteee bunda utanılıcak bişey yokk tatlımm o senin kazandığın para.. :Saruboceq:
heee bir de veliler görüşmeye gelirler.. onların içinde de bu konuyu dile getirirsen daha etkili olur canımm
velilerin önünde bu konu konuşulmasından rahatsız olur öğretmenler ve işini halledebilirlerr..
ama sakın pes etmee pabuç bırakma onlara kaydirigubbakcemile5
off ya bi de gittim bu ayın başında dediler ki 'Korkma paran bizde kalmaz!' orda çalışan birini aradım, ben de alamadım dedi.. :1no2:
Haklısın canım. ben haftaiçi okula , ödevlere hafta sonu dersaneye koşturdum. saatlerce yollarda süründüm resmen.
Ben çalışırken bana 8 tane sınıf vermişlerdi. onların ingilizce dersine giriyordum + etüt yapıyordum. Diğer ing. hocası bıraktı işi 2 ay sadece ben 12 derse giriyordum günde!
o kadar emek verdim uğraştım. yemek yiyecek zamanım da param da olmadı kimi zaman. maaşımı vermeyince bırakacaktım ama acıdım çocuklara. sınava gireceklerdi, öğretmenleri zaten 3 kere değişmiş, konularda geri kalmışlardı. ama olan bana oldu mafoldumben
yarın sabah erkenden kalkıp gidicem bakalım. ama diyecekler ki bugün haftasonu, ödeme yapamıyoruz. ayın 25 inden sonra yapabilicez. :sinifsinif:
tatlımm yaaa senin iyi niyetini böyle suistimal etmişleeerr bence daha fazlasını da yapsann hiç göze batmazz..alsanaalsanasmile
terbiyesizleer.. o kadar emek ver o kadar çaba harcaa ama yaptıklarınaa bakk :1rolleyes:
bilirim dersane hocalarını gerçekten o kadar çalışmalarına rağmen karşılığını vermiyorlar onlaraa. çok üzülüyorummm:sinifsinif:,
dediğimi unutmaa velilerin içinde konuşursan etkili oluuuurr Çok üzgünüm çoook
evet canım, hadi ben bi şekilde idare edebiliyorum
ama o maaşla ev geçindirenler var. 15 öğretmen falan çalışıyordu. ama 1 tanesinin bile sigortası yoktu! hatta bi öğretmenin üstüne dolap düştü öğretmenler odasında. Ama doktora bile götürmediler. ohaoldumsmile
benim arkadaşımın başına da aynı durum geldi. en son gitti dersaneye cüzdanını göstermiş yol param dahi kalmadı dönmek için müdür maaşımı elime verene kadar burda oturucam demiş ve tam 3 saat oturmuş. öyle olunca müdürü çağırmışlar ödenmiş parası. arkadaşım da hiç istemezdim böyle bişey yapmak ama mecbur bıraktılar dedi. sen de bi dene istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?