Paramparça Star TV

bide yani ne yapmış olablrler ki ?? bu adam harun dilarayı seviyor mu yoksa intikam için mi kullancak orayı anlamadm

galiba harun dilarayla aynı okuldaydı dilara cihanla evlendi hayal harunun kardeşiymiş neden öldü acaba
cihana kızgn cihan harunun kardeşinn ölmesine sebep olcak bişey mi yaptı acaba ?

ayy bende onların sahnesinde kanal değiştiriyorum hele gülserenin cırlak cırlak konuşmuyormu kadından soğudum

Bazen boyle meyül meyül bakıyoya xcihana dogru ellerinde eriyorum tarzi bi bakisi var sinir oluyrm zaten ben netten bakiyrm atlaya atlaya gidiyrm

Gülseren karakteri yeminlen sinir bozucu masum kadın ayakları ile tavladı adamı güya masum bir anne o dar elbiseler giyinince dilaranın dediği gibi mahalle karıları gibi oluyor gerçekten tam bir rezalet böyle bir şey olamaz . Bir de dilara ya laf atıyorlar onun yetiştirdiği kızla o diğerinin yetiştirdiği kız arasında dağlar kadar fark var.

Bi de hep bi gururu var dunya gurur abidesi sanki bi tek onda var gurur baska kimsede yok

geçen sezonunu çok çok severek izliyordum da bu dönem artık sıkıcı gelimeye başladı izleyemiyorum
aynı saatte kanal d de kırgın çiçekler var ona bakıyorum
Aynen bende valla,kırgın çiçekler daha güzel,paramparça çok saçmaladı hep aynı başka konu bulamıyorlar bir heyecanı kalmadı iyice saçma sapan dizi oldu

dilara sonuna kadar hakli. annene el acacaksin adami hapisten cikaracaksin adam kadinla surtecek. gulserende adam evli barkli demiyor bide mektup yaziyor. uyuzlar.

birde bu kadin neden beyin kanamasi gecirdi?

Severek izliyoruz ailecek.
O gerçek aşk, gerçek sevgiymiş, masumiyetmiş gibi gösterilen Gülseren- Cihan aşkı dışında kınadığım bir şey yok dizide. Gülseren'in gururlu, onurlu kadın ayaklarını yemiyorum, hiç inandırıcı gelmiyor. Sen evli, çoluklu çocuklu adamla alenen ilişki yaşıyorsun işte, ötesi var mı? Bir de tepki verenlere pişkinlik yapıp üste çıkıyor. Cihan da keza öyle, herkese höt zöt, millet suçlu çıkıyor bunların ilişkisine tepki gösterince. Adam gibi boşanın, sonra ne yaparsan yap. Bu ilişkiyi çok normal bir şeymiş gibi göstererek halka da kötü örnek oluyorlar bence.

Dün tesafüfen denk geldim. Gülseren işten cıkarılıyordu, patronuna "sen benim namusuma laf edemezsin" diye cemkiriyodu :) Senaristlerin kafa cok güzel gercekten.

Arkadaşlar bu dizileri sevdiğinizi söylüyorsunuz da... bu diziler paramparça, kaderin yazıldığı gün birde eşkiya dünyaya hükümdar olmaz ... bu dizilerde işlenen aldatma evlilik dışı ilişkiler meşru gösteriliyor.. bence hiç bir kadının bu dizileri desteklememesi ve hatta yayından kaldırılmasını talep etmeli.... bu dizileri izlerken eminim paramparça da aldatılan eş dilara yı değil de gülseren i tutuyorsunuz... yani aldatmayı destekliyorsunuz... o halde yarın öbür gün eşiniz sizi aldatsa bunu çok normal karşılayacaksınız .- napim kocam büyük aşk yaşıyor deyip kendi ellerinizle kocanızı karşı tarafa mı teslim edeceksiniz.....!!!
biraz gerçekçi olalım lütfen ve toplumumuza aile yapımıza ters gelen ve dejenere eden bu dizileri yayından kaldıralım.....

bu konuyla ilgili de sitemde yayınladığım yazı

** her dönem olduğu gibi televizyon dizileri yine revaşta !!!

kültür seviyemize bağlı olarak her türlü dizi mevcut, dizilere de o kadar bağlanmışız ki o gün oynayanyan diziler twitter de birinci sıra yer alıyor bravo bize !!! gelir seviyemiz çok düzgün olduğundan dert sıkıntı olmadığından konuşulacak başka önemli konular kalmadığından özellikle yarınlarımızı teslim alacak gençlik laylomlay pardon dizi seyretme peşinde….

Dizilerin konularına bakınca da, entrika, biribirinin kuyusunu kazma, yanlış aşklar ,dolaplar dalavereler vs vs vs…

Hepsi bir yana dikkatimi çeken esas mesele başka !!! son zamanda dizilerde eşlerin birbirini aldatmaları, başka ilişkilere yelken açma ve bunu çevresine ve ailesine kabullendirme çabaları çok revaçta..

Bildiğim kadarı ile özellikle “ eşkıya dünyaya hükümdar olmaz, paramparça, kaderimin yazıldığı gün…

Bu diziler çarpık ilişkileri, aldatma ve aldatılma yı topluma normal bir olaymış gibi meşru kılıyor…

Bu olaylar bilinaçaltına intikal ediyor, sonrasında reel hayatta karşımıza çıkıyor..

Topluma yansıması ise ; aldatan eşler, zengin olmak için onuru ayaklar altına alma, kadın cinayetleri, uyuşturucuya, silaha alışan gençlik mafyaya özenme…….

İşin en ilginç tarafı da, bu dizileri seyreden çoğunlukla kadın lar olmasına rağmen farkında olmadan

Aldatılan kadının değil de, diğer kadının tarafında yer alıyorlar !!! dilara yerine Gülseren , Defne yerine Elif vs. adlı karekterleri destekliyorlar, yanı bu şu demek oluyor; bu kadınların eşleri kendilerini aldatsa, gidip karşı tarafa teşekkür edecekler ve elinden gelen yardımı esirgemiyecekler demekJ))

sırf para için bu dizilerde oynayan sanatçıları da kınıyorum…

Diğer yandan , Feminizim i destekleyenler, kadınları koruma dernekleri, kadın kolları vs gibi dernek ve kendini bilen kadın bireyler.. neden bu dizilere karşı gelmiyorlar, neden ayaklanmıyorlar, neden kadını kadına vurduran toplumu ahlaksızlığa süren bu yapımlara dur demiyorlar…

neden aile ve sosyal bakanlığı neden RTÜK bu yapımlara ses çıkarmıyor, neden kadın gazeteciler, yazarlar, aydınlar susuyor !! Bu diziler de kadınlar ayak altında çiğneniyor, kadınlar aşağlanıyor toplum sürükleniyor çocuklar mafyacılık peşinde, silah peşinde uyuşturucu peşinde…. Dizi yapımcıları reyting peşinde, para peşinde, bilmiyorlar ki yarında kendi çocukları kendi eşleri bu yola düşecekler diye..

--artık yeter olsun… daha kaliteli topluma aydınlık fikirlik kazandıracak diziler istiyoruz.. toplum seviyesiz dizilere alet olmasın…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…