bide yani ne yapmış olablrler ki ?? bu adam harun dilarayı seviyor mu yoksa intikam için mi kullancak orayı anlamadm
cihana kızgn cihan harunun kardeşinn ölmesine sebep olcak bişey mi yaptı acaba ?galiba harun dilarayla aynı okuldaydı dilara cihanla evlendi hayal harunun kardeşiymiş neden öldü acaba
cihana kızgn cihan harunun kardeşinn ölmesine sebep olcak bişey mi yaptı acaba ?
bana da öyle geliyobilmem belki gençlik aşkıydı dilarayla evlenince intihar etti
ayy bende onların sahnesinde kanal değiştiriyorumSu Gulseren ve Cihandan o kadar cok tiksiniyorum ki!!! Ahlaksizlar!!!
ayy bende onların sahnesinde kanal değiştiriyorumhele gülserenin cırlak cırlak konuşmuyormu kadından soğudum
Aynen fragmanlarda hep gururundan bahsediyor ve ben de aynen böyle düşünüyordum:)Sesi de çekilmiyor:)Bi de hep bi gururu var dunya gurur abidesi sanki bi tek onda var gurur baska kimsede yok
Aynen bende valla,kırgın çiçekler daha güzel,paramparça çok saçmaladı hep aynı başka konu bulamıyorlar bir heyecanı kalmadı iyice saçma sapan dizi oldugeçen sezonunu çok çok severek izliyordum da bu dönem artık sıkıcı gelimeye başladı izleyemiyorum
aynı saatte kanal d de kırgın çiçekler var ona bakıyorum
Dün tesafüfen denk geldim. Gülseren işten cıkarılıyordu, patronuna "sen benim namusuma laf edemezsin" diye cemkiriyodu :) Senaristlerin kafa cok güzel gercekten.Severek izliyoruz ailecek.
O gerçek aşk, gerçek sevgiymiş, masumiyetmiş gibi gösterilen Gülseren- Cihan aşkı dışında kınadığım bir şey yok dizide. Gülseren'in gururlu, onurlu kadın ayaklarını yemiyorum, hiç inandırıcı gelmiyor. Sen evli, çoluklu çocuklu adamla alenen ilişki yaşıyorsun işte, ötesi var mı? Bir de tepki verenlere pişkinlik yapıp üste çıkıyor. Cihan da keza öyle, herkese höt zöt, millet suçlu çıkıyor bunların ilişkisine tepki gösterince. Adam gibi boşanın, sonra ne yaparsan yap. Bu ilişkiyi çok normal bir şeymiş gibi göstererek halka da kötü örnek oluyorlar bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?