aynen komşusuyla zerafet ne güzel sohbet etti buarada hazal o kazadan nasıl yara almadan kurtuldu anlamadım
Bende anlamadım birde ayağı saatlerce arabanın altında kaldı. Ayağını kaybedebiliriz dedi. Doktor heemn iyileşti Hiç sevmiyorum o kızı
aynen çok çabuk iyleştı yüzünde bile iz yoktu
kazadan sonraki sahneyi 1 ay sonraya atlattılar. altta öyle yazdı.
cihanın annesi 20 yaşında mı ölmüş
bu arada ambulansta rahmiye takılan oksijen maskesi tam takılmamış
annesi degil kardesi...
cihanın kardeşimi varmış mezar taşında deniz gürpınar yazıyodu
hadi yaaa o zaman az bile yapıyor cihan babasınaevet varmis, 20 yasinda kendini balkondan atarak intihar etmis. Rahmi kizini kumar borcu oldugu bi adama satmis, kizda dayananamis kendini öldürmüs. Cihan bu yüzden babasini sucluyor
evet varmis, 20 yasinda kendini balkondan atarak intihar etmis. Rahmi kizini kumar borcu oldugu bi adama satmis, kizda dayananamis kendini öldürmüs. Cihan bu yüzden babasini sucluyor
ya tam zam anında bitirdiler bomba kimin arabasındaydı dilara bindimi acaba arabaya hazal zaten uyuzdu felç olunca iyi uyuz oldu
evet kötü bitirdiler ama hiçbirine birşey olacağını sanmıyorum bişekilde kurtulurlar bizide merak içinde bırakırlararaba dilaranındı sanırım alperin tuzağı hazal denize uçtu dilarnın araba patlaı özkan vuruldu ozan gözaltna alında nasıl sezon finali
orası cok sacma olmus bomba patlıyo dilara bir kafede gösteriliyor kafeye giderken bile azıck uzaklaşsan bile bombanın sesini duyarsn sanki o evden yarm saat önce cıkmısta bomba sonra patlamş gbydidün izleyemedim tekrarını izliyom bomba patladığında dilara orda değil miydi nasıl yara almadı
orası cok sacma olmus bomba patlıyo dilara bir kafede gösteriliyor kafeye giderken bile azıck uzaklaşsan bile bombanın sesini duyarsn sanki o evden yarm saat önce cıkmısta bomba sonra patlamş gbydi
Cihann kardesnn adi deniz degl miydi adam hayal erguvan diye brinn mezarina gidiyoraynen solmazla ne ara barıştılar bide candan mı cananmı neyse onun evgilisi yanılmıyosam cihanın kardeşinin eşi galiba
Cihann kardesnn adi deniz degl miydi adam hayal erguvan diye brinn mezarina gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?