Paramparça Star TV

aynen komşusuyla zerafet ne güzel sohbet etti buarada hazal o kazadan nasıl yara almadan kurtuldu anlamadım

Bende anlamadım birde ayağı saatlerce arabanın altında kaldı. Ayağını kaybedebiliriz dedi. Doktor heemn iyileşti Hiç sevmiyorum o kızı

aynen çok çabuk iyleştı yüzünde bile iz yoktu

kazadan sonraki sahneyi 1 ay sonraya atlattılar. altta öyle yazdı.

Candan gibi bi avukatı olmalı insanın. Yıldırım ağzı açık kaldı keriMan. Yine çok iyiydi

cihanın annesi 20 yaşında mı ölmüş

bu arada ambulansta rahmiye takılan oksijen maskesi tam takılmamış

cihanın kardeşimi varmış mezar taşında deniz gürpınar yazıyodu

evet varmis, 20 yasinda kendini balkondan atarak intihar etmis. Rahmi kizini kumar borcu oldugu bi adama satmis, kizda dayananamis kendini öldürmüs. Cihan bu yüzden babasini sucluyor

evet varmis, 20 yasinda kendini balkondan atarak intihar etmis. Rahmi kizini kumar borcu oldugu bi adama satmis, kizda dayananamis kendini öldürmüs. Cihan bu yüzden babasini sucluyor

geçmişe dönüp görüntü canlandırma şeklinde yapsalarmış

ya tam zam anında bitirdiler bomba kimin arabasındaydı dilara bindimi acaba arabaya hazal zaten uyuzdu felç olunca iyi uyuz oldu

ya tam zam anında bitirdiler bomba kimin arabasındaydı dilara bindimi acaba arabaya hazal zaten uyuzdu felç olunca iyi uyuz oldu

araba dilaranındı sanırım alperin tuzağı hazal denize uçtu dilarnın araba patlaı özkan vuruldu ozan gözaltna alında nasıl sezon finali

araba dilaranındı sanırım alperin tuzağı hazal denize uçtu dilarnın araba patlaı özkan vuruldu ozan gözaltna alında nasıl sezon finali
evet kötü bitirdiler ama hiçbirine birşey olacağını sanmıyorum bişekilde kurtulurlar bizide merak içinde bırakırlar hepsi aldı parayı tatil yapıyor şimdi

dün izleyemedim tekrarını izliyom bomba patladığında dilara orda değil miydi nasıl yara almadı

dün izleyemedim tekrarını izliyom bomba patladığında dilara orda değil miydi nasıl yara almadı
orası cok sacma olmus bomba patlıyo dilara bir kafede gösteriliyor kafeye giderken bile azıck uzaklaşsan bile bombanın sesini duyarsn sanki o evden yarm saat önce cıkmısta bomba sonra patlamş gbydi

orası cok sacma olmus bomba patlıyo dilara bir kafede gösteriliyor kafeye giderken bile azıck uzaklaşsan bile bombanın sesini duyarsn sanki o evden yarm saat önce cıkmısta bomba sonra patlamş gbydi

aynen solmazla ne ara barıştılar bide candan mı cananmı neyse onun evgilisi yanılmıyosam cihanın kardeşinin eşi galiba

Diziyi o kadar saçmalaştırmışlar ki hep aynı konu bıktırdı artık izlerken sıkılmaya başladım

aynen solmazla ne ara barıştılar bide candan mı cananmı neyse onun evgilisi yanılmıyosam cihanın kardeşinin eşi galiba
Cihann kardesnn adi deniz degl miydi adam hayal erguvan diye brinn mezarina gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…