Paramparça .

bir cocugu anladimda ZENGIN de demeniz noktayi koydu bana göre..
Okadar sey duymus isitmissiniz baska kizlarlada yatip kalktigini,
sizede daha iliskiye baslamadan ayni sekilde yaklasmis daha ne diyebilirzki

Ortada her iki taraftanda ciddi bir düsünce görmüyorum kendi acimdan . :34:

3.5 hafta önce tanıştığım biriyle aynı okuldaymşız ama netten konuştuk sora buluştuk aramızda hızlı gelişti ve çıkmaya başladık kendısı tek çocuk ve zengin. 2 senelik ilişkisinde çok yıpranmış aynı zamanda sara hastası ve beyninde tümör var ve geçmişi karışık hovarda biriymiş çok kızla yatmış herşeyi anlattı ... herşey güzelken birden sanki elimdesin gibi davranmaya başladı ters sözler hakaret sus gibi laflar . tensel olarak yaklaşmak ve ciddi düşündüğnü söyledi bende güvenmediğimi hissettirdim o da kırıldı son günlerde.. sürekli tersliyor dün isimli ilişkimizi isimsize aldı ve zaman zaman al sana zaman dedi yaptığı herşeyi geri alıyormuş bugnü görüşcektik görüşemyelim dedi ben ne zaman istersem o zaman görüşücez köpeğin değilim gibi ağır şeyler söyledi yıktı beni ben ne yapcam ..

Ne yapcam derken?
İsteğiniz nedir?
Hakaret işitmeye devam mı yoksa ayrılıp sakin bir hayat mı?

ıııııııııııı kendinizi böyle birine mi layık görüyorsunuz?

zengin derken tanıtmak için kendını beğenmiş biraz karakterinden bahsetmek için .. bağlanmışım sanırım çok kötü hakaretler ve tavırları var ..her zaman mesaj atardım günaydın dememiş .bugün atmadım .. oda atmadı .. ayrılmak mı isitoyr napmak istiyor .

zengin derken tanıtmak için kendını beğenmiş biraz karakterinden bahsetmek için .. bağlanmışım sanırım çok kötü hakaretler ve tavırları var ..her zaman mesaj atardım günaydın dememiş .bugün atmadım .. oda atmadı .. ayrılmak mı isitoyr napmak istiyor .

Ister ayrilmak istesin ister istemesin, size tavsiyem ilerde pismanlik yasamak istemiyorsaniz simdiden yollarinizi erkenken ayirin.
Belkide eski esiylende bu yüzden ayrilmislardir ihtimalleri düsünün.

kafam karışık mantıklı düşünemiyorum . çok kırdı beni mesaj dahi atamıyorum köpeğin değilim dedi bana ne kadar ayıp .

çok az bi zaman geçirmişsiniz..
bence kendinizi degerli kılınki değerli olun..
öyle biri içinde yanında durmanıza degmez..kim için bu paramparçalık? saba kaba davranan 1 ay önce bile hayatında olmayan adam içinmi?

YİNE kandığım inandığım için... verdiğim değere değmediği için... bir mesaj bile atmadı .. ben o dediklerini hayatım boyunca kimseden duymadım ... çocuksun aptal gerizekalı ne demektir ya... pişman bile olmadı .. insan hiç düşünmez mi .. görüşücektik bugün görüşmiycez dedi tamam mı naparsan yap görüşmiycez dedi ben ne zaman istersem görüşücez konuşucaz senide beni de daha fazla üzemem . karar alıcam vs yazmış çıktı sora faceten ... üzgünüm içime kapandım o neler dedi ihçbirşey yapmadım demedim sustum .. şimdi yine susuyorum hiçbirşey yapmamak koyuyor bana.

hak etmiyormuşum hepsini geri alıyormuş yaptıklarının .. zamanla alıcakmış benim zamana bırakalım dediğimi al sana zaman diyor şimdi .

YİNE kandığım inandığım için... verdiğim değere değmediği için... bir mesaj bile atmadı .. ben o dediklerini hayatım boyunca kimseden duymadım ... çocuksun aptal gerizekalı ne demektir ya... pişman bile olmadı .. insan hiç düşünmez mi .. görüşücektik bugün görüşmiycez dedi tamam mı naparsan yap görüşmiycez dedi ben ne zaman istersem görüşücez konuşucaz senide beni de daha fazla üzemem . karar alıcam vs yazmış çıktı sora faceten ... üzgünüm içime kapandım o neler dedi ihçbirşey yapmadım demedim sustum .. şimdi yine susuyorum hiçbirşey yapmamak koyuyor bana.

Erkeklerin geneli böyledir özgürlüklerine sikildiklarinda kavusmak isterler ama bir süre gectikten sonra yanliz vede ilgisiz birakildikalrini fark edince yine ise koyulup eski sevgilinin pesine düserler,
Bence hic kendinizi yormayin size saygisi olmayan biri icin.. yakin zamanda unutursunuz, yaklasmaya baslayincada izin vermeyin pismanligi o yasasin siz degil.,

Daha sonra acı çekicegine şimdiden salla asıl sen onun köpegi degilsin köpek gibi davranmış çünki sana..yapma arkadaşım gençsin sana deger verebilicek insanlarla ol seni gerçekten isteyen seni istedigin..emn ol hiç msj atma bitir o köpek gini dolanır zatn peşnde

Daha sonra acı çekicegine şimdiden salla asıl sen onun köpegi degilsin köpek gibi davranmış çünki sana..yapma arkadaşım gençsin sana deger verebilicek insanlarla ol seni gerçekten isteyen seni istedigin..emn ol hiç msj atma bitir o köpek gini dolanır zatn peşnde

sara hastasıyken,beyninde tümör varken,nasıl tensel yaklaşmayı düşenebiliyo?
valla ben hastayken hiç bişi düşenemıyorum,
gayet saglıklı demek kı...

Back
X