- 29 Aralık 2017
- 28
- 38
- 88
- Konu Sahibi Zey_nep3432
-
Hayır Annem de değil. Kızım düzenli olarak babasıyla görüşüyor. Bunlar olurken babasıyla birlikte. Annem bakmıyor kızıma çünkü çalışıyorKızınız nerde bunlar yaşanırken ? Annenizde.. Kusura bakmayın ama neyse yazdım sildim. Hayırlısı olsun hakkınızda.
Arkadaşım evlenmeden bir adamla evli gibi yaşayarak ztn onun gözünde degersizleşmişsndir ondandır bu cesaret hiç bir yasal hakkın olmuycak evli olmadığın için yapma arkadaşım gerekirse hayatına hiç kimse girmesin çocuğuna anne ol çalış geçimini sağla bir erkeğe ihtiyacın yok hele seni döven bir adama hiç yapma güzel arkadaşım sanada yazık erkek milleti sana bir kere vurdumu devamı gelir bunu biliyorum yapma ayrıl gitsin yoksa allah korusun seni öldüredebilirHerkese iyi günler;
Nereden başlasam bilemiyorum. Hayata tutunmaya çalışıyorum. Çok bitkinin,yalnızım,ne yapacağımı bilemez haldeyim. Göğsümün üstündeki ağırlıkla yaşamaya anne olmaya devam ediyorum fakat ruhum ölü.
31 yaşındayım ufak bir kızım var ailemle yaşıyorum eşimden ayrıldım mesele eski eşim değil. Eşimden sonra birlikte olduğum kişiyle ilgili.
Yaklaşık bir yıl önce tanıştık. İlk başlarda her şey güzeldi. Geziyorduk,gülüyorduk,eğleniyorduk,dertleşiyorduk.
Bir süre sonra her şey değişti. Mesnetsiz kıskançlıklar,kavgalar,küfürler,aşağılamalar ve en kötüsü fiziksel ve psikolojik şiddetti.
Kendi kafasında yarattığı kurgular yüzünden dayak yedim. Sorduğum bir soru yüzünden,bazen geçirdiğim bir rahatsızlık yüzünden dayak yedim ben.
Burnum oynadı yerinden defalarca yüzüm morardı makyajla kapadım. Öyle bir noktaya geldim beni öyle bir noktaya getirdi ki beni dövmesini kafamda normalleştirmeye başlamıştım.
Haklı ama diyordum çok sinirli diyordum bende öyle demeseydim diyordum.
Oysa beni hep yanlış anlıyordu hiçbir zaman kendisine hakaret etmedim küfür etmedim üzerime saldırmasına neden olacak bir şey yapmadım.
Onun canını yaktığımı bu yüzden onunda benim canımı yakması gerektiğini söyledi hep.
Beni defalarca evine kilitledi gitmeme izin vermedi.
Kaç kere ölüm korkusu yaşadım psikoljim yerle bir en dipteyim.
Kendine zarar verdi canımı yaktığını söylediğimde kendine de zarar verdi.
Çünkü beni çok seviyormuş kıyamıyormuş bu yüzden kendine zarar vermiş.
Benim kanımı akıttı kendi kanını akıttı. Ne için? Çünkü o gün suratım asıktı. Başka gün bir arkadaşı için "kim?" diye sordum. Başka bir gün çarşıya gitmek istedim. Başka bir gün kızımın babasıyla telefonda konuşmak zorunda kaldım. Bu ve bunun gibi bir sürü neden.
Bazen belki kızmakta haklıydı ama dövmekte sövmekte haklı mıydı? Kendimi çok değersiz hissediyorum.
Her seferinde perişan şekilde geldi bana yalvardı sözler verdi yeminler etti. Sana bir daha öyle dokunmayacağım dedi.
Bir süre gerçekten bana zarar vermedi.
Hamile olduğumu öğrendim erken dönemde. Zamanın uygun olmadığını söyledim. Aldırmak istedim izin vermedi. Gebeliği onun zoruyla devam ettirdim.
Ve ben hamileyken yüzüme göğsüme yumruk yedim. Eve kilitlendim geceden sabahın körüne kadar fiziksel olarak aşağılandım. Ağıza alınmayacak küfürlere aşağılanmalara maruz kaldım.
Ertesi gün yine geldi beni sevdiğini söyledi. Çocuğunu taşıdığımı evleneceğimizi söyledi.
Ama bu sefer inanmadım. Gebeliği sonlandırdım canım çok acıdı kalbim yandı. Ben bu kadarını hakedecek ne yaptım? Hala arıyor bende Sevmiştim belki hala seviyorum ama çok şükür aklım hala yerinde. Böyle yaşanmayacağını biliyorum.
Hiç dertleşecek içimi dökecek kimsem yok. Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Katılıyorum hatta bence koruma kararı falanda aldırınAllah yardımcınız olsun bu hastalıklı insandan uzak durun bence böyle sevgi batsın
Herkese iyi günler;
Nereden başlasam bilemiyorum. Hayata tutunmaya çalışıyorum. Çok bitkinin,yalnızım,ne yapacağımı bilemez haldeyim. Göğsümün üstündeki ağırlıkla yaşamaya anne olmaya devam ediyorum fakat ruhum ölü.
31 yaşındayım ufak bir kızım var ailemle yaşıyorum eşimden ayrıldım mesele eski eşim değil. Eşimden sonra birlikte olduğum kişiyle ilgili.
Yaklaşık bir yıl önce tanıştık. İlk başlarda her şey güzeldi. Geziyorduk,gülüyorduk,eğleniyorduk,dertleşiyorduk.
Bir süre sonra her şey değişti. Mesnetsiz kıskançlıklar,kavgalar,küfürler,aşağılamalar ve en kötüsü fiziksel ve psikolojik şiddetti.
Kendi kafasında yarattığı kurgular yüzünden dayak yedim. Sorduğum bir soru yüzünden,bazen geçirdiğim bir rahatsızlık yüzünden dayak yedim ben.
Burnum oynadı yerinden defalarca yüzüm morardı makyajla kapadım. Öyle bir noktaya geldim beni öyle bir noktaya getirdi ki beni dövmesini kafamda normalleştirmeye başlamıştım.
Haklı ama diyordum çok sinirli diyordum bende öyle demeseydim diyordum.
Oysa beni hep yanlış anlıyordu hiçbir zaman kendisine hakaret etmedim küfür etmedim üzerime saldırmasına neden olacak bir şey yapmadım.
Onun canını yaktığımı bu yüzden onunda benim canımı yakması gerektiğini söyledi hep.
Beni defalarca evine kilitledi gitmeme izin vermedi.
Kaç kere ölüm korkusu yaşadım psikoljim yerle bir en dipteyim.
Kendine zarar verdi canımı yaktığını söylediğimde kendine de zarar verdi.
Çünkü beni çok seviyormuş kıyamıyormuş bu yüzden kendine zarar vermiş.
Benim kanımı akıttı kendi kanını akıttı. Ne için? Çünkü o gün suratım asıktı. Başka gün bir arkadaşı için "kim?" diye sordum. Başka bir gün çarşıya gitmek istedim. Başka bir gün kızımın babasıyla telefonda konuşmak zorunda kaldım. Bu ve bunun gibi bir sürü neden.
Bazen belki kızmakta haklıydı ama dövmekte sövmekte haklı mıydı? Kendimi çok değersiz hissediyorum.
Her seferinde perişan şekilde geldi bana yalvardı sözler verdi yeminler etti. Sana bir daha öyle dokunmayacağım dedi.
Bir süre gerçekten bana zarar vermedi.
Hamile olduğumu öğrendim erken dönemde. Zamanın uygun olmadığını söyledim. Aldırmak istedim izin vermedi. Gebeliği onun zoruyla devam ettirdim.
Ve ben hamileyken yüzüme göğsüme yumruk yedim. Eve kilitlendim geceden sabahın körüne kadar fiziksel olarak aşağılandım. Ağıza alınmayacak küfürlere aşağılanmalara maruz kaldım.
Ertesi gün yine geldi beni sevdiğini söyledi. Çocuğunu taşıdığımı evleneceğimizi söyledi.
Ama bu sefer inanmadım. Gebeliği sonlandırdım canım çok acıdı kalbim yandı. Ben bu kadarını hakedecek ne yaptım? Hala arıyor bende Sevmiştim belki hala seviyorum ama çok şükür aklım hala yerinde. Böyle yaşanmayacağını biliyorum.
Hiç dertleşecek içimi dökecek kimsem yok. Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Hanımefendi bir kere ben erkek delisi falan değilim. Kızım babasıyla düzenli olarak görüşüyor ve ben bunları yaşarken kızım babasındaydı ve hiçbirine şahit olmadı. Haklısınız ben gittim bazen korkumdan bazen gerçekten düzeldiğine inandığımdan. Ben buraya siz veya başkaları bana acısın diye yazmadım bana acımadığınızı belirtmenize gerek yok sadece içimi döktüm. Evet fikrinizi paylaşabilirsiniz ama şuan sizin karşı durduğunuz hakaret eyleminin içine kendinizde düşüyorsunuz.Elin herifinden tekme tokat dayak yerken kızınız nerdeydi?
Hiç acımıyorum sizin gibi erkek delilerine ruh hastalarına yapışıyorsunuz sonra gitmeme izin vermedi (o ne demekse artık çantanı al çık git kardeşim), eve kilitledi(görüşme o zaman kardeşim gorüşmezsen evine gitmezsen adam seni nerden bulup eve kitlesin??)... Bile isteye adamla gorus bulus, sonra da buraya konu ac bana bunlari yapti. Gitmeseydin kardesim , gorusmeseydin. Kendi iradenle adamla bulusup sonra buraya bana da bunlari yapti diye konu acmanin kime ne faydasi var? Saskinim su anda.
Evladınıza yazık bu kadar yazıcam başka da yorumum yok.
Burda ki bir iki beğenmediğiniz yoruma hemen nasılda cevap veriyorsunuz ama .Hanımefendi bir kere ben erkek delisi falan değilim. Kızım babasıyla düzenli olarak görüşüyor ve ben bunları yaşarken kızım babasındaydı ve hiçbirine şahit olmadı. Haklısınız ben gittim bazen korkumdan bazen gerçekten düzeldiğine inandığımdan. Ben buraya siz veya başkaları bana acısın diye yazmadım bana acımadığınızı belirtmenize gerek yok sadece içimi döktüm. Evet fikrinizi paylaşabilirsiniz ama şuan sizin karşı durduğunuz hakaret eyleminin içine kendinizde düşüyorsunuz.
Hanımefendi suskun kaldığımı mı düşünüyorsunuz gerçekten? Ben konuştuğum için şiddet gördüm en çok. Neden bu kadar saldırgansınız. Burada bir sürü olumsuz eleştiri var fakat hakaret içeriyor farkında değil misiniz? Yaşadığım bir ilişki yüzünden yanlış veya doğru ki sadece eşimden ayrıldıktan sonra bu ilişkiyi yaşadığım için "erkek delisi" olarak yaftalanmak ne kadar adil söyler misiniz?Burda ki bir iki beğenmediğiniz yoruma hemen nasılda cevap veriyorsunuz ama .
Keşke o aşşalik adama da açabilseydiniz ağzınızı.
Gözüm görüyordu da anlayamıyorum gerçekten size de hak veriyorum. Bana zarar vermesine izin verdim neden yaptım bilmiyorum. Çok ayrılmak istedim daha öncede ama her seferinde bir şekilde geri döndüm. Beni kendisine bağımlı kıldı. Bir yılım ziyan oldu ölmeden kurtuldum canımı kurtardım inşallah kurtarmışımdır çünkü yapabileceklerinden korkuyorum. Uzaklaştırma kararım var davam var ama yinede korkuyorumkusura bakma ama gerçekten haketmişsin arkadasım bu ne kör gözlülük ,
nasıl kendıne bunları yaptırısın , neyseki bebekten kurtulmuşsun ,
birde o pisliğin çocugunu doguracaktın
Hanımefendi bir kere ben erkek delisi falan değilim. Kızım babasıyla düzenli olarak görüşüyor ve ben bunları yaşarken kızım babasındaydı ve hiçbirine şahit olmadı. Haklısınız ben gittim bazen korkumdan bazen gerçekten düzeldiğine inandığımdan. Ben buraya siz veya başkaları bana acısın diye yazmadım bana acımadığınızı belirtmenize gerek yok sadece içimi döktüm. Evet fikrinizi paylaşabilirsiniz ama şuan sizin karşı durduğunuz hakaret eyleminin içine kendinizde düşüyorsunuz.
Hanımefendi ben hata yapmadım demiyorum ki siz beni yanlış anlıyorsunuz ben sadece "erkek delisi" denmesine karşılık verdim. Evet eleştiriler haklı. Buna bir lafım yok ta hırsızın hiç mi suçu yokPffffffffffffff bırakın bunları Allah aşkına
Önceki mesajlarınızda sindirildim de sindirildim yazmışsınız da burda gayet işinize gelmeyen yorumlara diklenmişsiniz
Konu adam olunca vah vah pek sindirilmişsiniz, işinize gelmeyince gayet de ağzınızı açabiliyorsunuz ama bu erkek sevdası değil de nedir söyler misiniz?
Cidden ayrılmak isteyen insan uzak durur bu kadar. Burda pembe dizi yazmışsınız ama gerçek gayet açık net adamla olmak istediğiniz için dayak yemeye katlanmışsınız. Neyi tartışıyorsunuz hala?
Çok geç olmadan çocuğunuza sahip çıkın. O çocuğa yazık değil mi? Siz bu serserinin peşinden koşarken o çocuk yeterince annesiz kaldı zaten. Buraya yazan kimse size zerre empati yapmaz çünkü başınıza gelenleri bile isteye kabul etmişsiniz döven adamın yanına gidip tekrar dayak yemişsiniz. Ama yorum yazan herkes aynı fikirde evladınıza yazık. Ben ne düşünürsem düşüneyim, siz ne düşünürseniz düşünün önemi yok tek objektif gerçek var o da evladınıza yazık.
hala seviyorum yazabilmen bile bir sebep biliyor musun? Adam resmen işkenceci ruh hastasi psikopat. Sen de mazoşistsin herhalde haaaaalaaaaaa sevdigine gore ben sadece bu sonucu cikarabilirim.Ben bu kadarını hakedecek ne yaptım? Hala arıyor bende Sevmiştim belki hala seviyorum
Konunun fake olmasını diliyorum
Zira bir annenin kendini bu kadar alçaltabileceğine inanmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?