Paramparçayım

hala seviyorum yazabilmen bile bir sebep biliyor musun? Adam resmen işkenceci ruh hastasi psikopat. Sen de mazoşistsin herhalde haaaaalaaaaaa sevdigine gore ben sadece bu sonucu cikarabilirim.

Allah by arkadaşımıza akıl fikir versin... Size katılıyorum

Icinizde cok kirik ve hasta bir taraf var ki,hala o adami sevebiliyorsunuz. Siz önce bir düsünün: Acaba kendinizi neden bu kadar sevmiyorsunuz ve bunlara layik gördünüz? Size büyük ihtimalle cinsel siddet de uygulamistir. Ayrica aileniz o sizi tüm gece evine kapatirken hic mi tepki göstrrmedi veya merak etmedi mi "Bu kiz nerde diye?" Yatip kalkip dua ein kiziniza bir zarar gelmemis

Anlamadığım yerler var konu sahibi küçük bir kızın var sen başka adamla sevgiliyken eski esin mi bakıyordu geceleri eve gelmediğinde peki nasıl oluyo ya valla aklım şaşırdı burda herkese bi laf söylemisiniz bir insan 1 yıl bunu yaşar mi ki küçük birde kiz evladın var h8c mi korkmadın anlamak zor hadi sen kendine yapılana razisin da ya kızına zarar verse eski esin bir tepki vermedi mi senle günlerce ortalıkta olmayinca tutarsiz seyler var yani ailen demedi mi kizim nerdesin bunlara cevabin var mı

Açıklayayım o halde
Kızım babasına çok düşkün düzenli olarak babasıyla kalıyor.Ailem kendisiyle birlikte kaldığımı olduğumu biliyordu. Şiddet bir yıldır yok. Sonradan ortaya çıktı ve dozu giderek arttı. Bazen tehdit edildim ölümle zarar verilmekle kendim ve çevrem için. Bazen yeminlere sözlere kandım. Karakola şikayet ettim darp raporlarım var. Mahkeme tarihimde geldi. Beni öyle bir psikolojinin içine soktu ki çukur gibi. Sağlıklı düşünemez oldum. Aileme Anlatamadım çünkü korktum. Artık dayanamadım her şeyi anlattım.

Zaten kötü bi evlilik yaşamışsınızki boşanmışsınız ne diye böyle bi adamla ilişkini sürdürdün neden ilk hatasında şiddetinde bitirmedin.dövülüp sövülüyosun evlere kitleniyorsun yüzün gözün morarıyor aileniz bişey demiyormuydu.çok şaşırdım okurken nasıl kızınızı bu kadar ihmal ettiniz bi psikopat için.hala seviyorum demenizide aklım almıyor inşallah barışmazsınız çünkü sizide hiç saglıklı bulmadım

Ben de bu tip şiddet hikayelerine zerre üzülemiyorum. Toplumda belli tarz bir kadın topluluğu var, böyle maço ruh hastası tiplere aşık oluyorlar, sevgili oluyorlar dayak yiyince de ağlanıyorlar.

E siz seçtiniz bu adamı?

Günümüzde kadınlar arasında mazoşizm o kadar yaygın ki. Beyefendi ve düzgün erkeklerin yüzüne bakmazlar, tutup ruh hastası maço kaba saba adamlara kul köle olurlar.

Herkes layığını bulur da ben evladınıza acıdım.

Bir kotu evlilikten, bir diger kotu beraberlige.. adam bildigin psikopat. Ama bu kadar iskenceye ve paikopatca hareketlere ragmen hala onunla beraber kaldiginiz icin siz de hic normal degilsiniz. Beraber yasamiyormussunuz bile. Ne diye elin psikopat adamina bu kadar oyuncak oldunuz? Kendinizi dusunmuyorsaniz, kizinizi dusunun. Bu manyak ona da zarar verir

Fiziksel siddet haricinde bende psikolojik duygusal siddet yasadim.
Ve seni cok iyi anliyorum.
Evet boyleleri kendi yaptiklarini normallestirir senin anormal oldugunu inandirmaya calisir. Ozguvenini ozsaygini alir sonra boyle istedigi gibi at kosturur.
Siddet uygulamasina bile hak veriyordum diye dusunmussun..seni baya bir manipule etmis anlasilan. Ama cok sukur evet akliniz yerinde bencede. Sonucta artik farkindalik icindesiniz.
Piskopatin eline dusmussunuz. Butun iletisimi kesin size ulasmasina dahi izin vermeyin bundan sonra.
Bazilari anlamaya bilir ama amerikada bir banka soygunu sirasinda bankanin icinde rehin alinan kisiler bile gelen polislere degil de soyguncuya inanmislar. Boyle vakalar var. Manipulasyon taktiklerini bilmeyenler boyle bu hallere dusebiliyor ne yazikki. Bende korunakli ve saf buyumustum. Insanlarin bu denli acimasiz olabileceklerine hic inanmazdim. Ama varmis. Allah kurtarmis sizi de. Umarim en kisa zamanda toparlanir, ruhunuzda ki yaralari tek tek sarir ve cok mutlu olursunuz.

Ben seni anliyorum konu sahibi.
Okumus doktorlar bile bu duruma dusebilir. Yasayamamis insan anlayamaz bunlari. Tabiki insanin icinde de hastalikli bir durum olabilir daha erken kopmadigi icin. Hepimizin psikolojisi dort dortluk degil sonucta. O piskopatlar da insani cok iyi analiz ediyor herneyse.
Ben kendim psikolojik siddet yasarken farkinda bile degildim. Yani cogu seyi sorgulardim hatta baya bir karsilik bile verirdim ama oyleydi boyleydi diye baya bi manipulasyona maruz kalmisim.
Anksiyete nedir bilmezdim panik atak nedir bilmezdim ve hepsini iliski surecinde yasadim. Suan da travma sureci icindeyim ..stres kaygi bozuklugu yasiyorum. Benide izole etti ailemden. Yani bilmeyen anlamaz. Hos ben fiziksel siddet gorseydim birakirdim. Ama yinede sizi anliyorum. Bu oyle normal hoduk kotu davranan turk erkeklerinden degil, piskopat bildigin. O yuzden bazilari anlayamaz. Aldirmayin. Simdi size en son gerekli sey suclamak olur. Zaten bu piskopat sizi suclamistir bir yil boyunca. O yuzden konunu kapattir istersen. Ilk once dengeni bulmalisin. Sonra senin direncini hangi konularda kirdi ve hangi yumusak taraflarinu torpulemen lazim onlari dusunursun. Simdilik iyilesmene bak ve bu piskopattan kurtulduguna sukret.

bu adam sizi eve kapatıyor, dövüyor, hamile bırakıyor ve aileniz neredesin demiyor mu?

küçük bebeğiniz nerede tüm bunlar olurken?

bu adamı hala sevmekten mi bahsediyorsunuz???

tedavi olun ve evladınıza ailenize sarılın, çalışmıyorsanız işe girin, hobiler edinin, kendinize değer verin..

böyle bir muameleyi hiç kimse hak etmez!!!!!

illa ki hayatınızda bir erkek olmak zorunda değil yani...

kimseye mecbur değilsiniz..

Bir süreliğine başka bir şehre gidiyorum. Evet benim aklımla oynadı. Bir taraftan neden devam ettiriyorum diye düşünürken bir tarafta sanki ona bağımlıymışım gibi onsuz yapamayacağıma inandım ya da o inandırdı. Herkesin ailemin bile benim kötülüğüm için çabaladığını bir tek iyi olanın o olduğuna inandırdı beni. Yemin ederim defalarca terketmek istedim ama olmadı. Birkaç kere yanında bitti dedim kalktım gittim öyleki kimseden korkusu yoktu beni sürükleye sürükleye geri götürdü. Sonrada boşuna böyle davrandığımı her şeyi benim yaptığıma her şeyin benim yüzünden böyle olduğuna inandırdı. Benim davranışlarım benim konuşmaların yüzünden bu kadar öfkelendiğini çileden çıktığını. Ben öyle yapmasam öyle demesem bunların yaşanmayacağını söylerdi. Kendimden hep şüpheye düştüm. Bende demeseydim yapmasaydım aslında iyi biri dedim. Arkadaşlara kızmıyorum. Ama gerçekten yaşayan biliyor. Elbette ilk şiddeti tekme yumruk değildi hafif itmelerle başladı ve çoğalıp bu noktaya geldi. Beni yavaş yavaş alıştırdı sanki. Çok kötü hissediyorum kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…