- 27 Ocak 2018
- 284
- 234
- 18
- Konu Sahibi Zey_nep3432
-
hala seviyorum yazabilmen bile bir sebep biliyor musun? Adam resmen işkenceci ruh hastasi psikopat. Sen de mazoşistsin herhalde haaaaalaaaaaa sevdigine gore ben sadece bu sonucu cikarabilirim.
Açıklayayım o haldeAnlamadığım yerler var konu sahibi küçük bir kızın var sen başka adamla sevgiliyken eski esin mi bakıyordu geceleri eve gelmediğinde peki nasıl oluyo ya valla aklım şaşırdı burda herkese bi laf söylemisiniz bir insan 1 yıl bunu yaşar mi ki küçük birde kiz evladın var h8c mi korkmadın anlamak zor hadi sen kendine yapılana razisin da ya kızına zarar verse eski esin bir tepki vermedi mi senle günlerce ortalıkta olmayinca tutarsiz seyler var yani ailen demedi mi kizim nerdesin bunlara cevabin var mı
Yazdıklarım gerçek. Bende başkasından duysam manyak mısın derdim. Kesinlikle beni eleştirmenize kızmıyorum. Çünkü sonuna kadar haklısınız. Beni öyle bir psikolojinin içine soktu ki ben kendimden şüphelenir oldum. Ben izin verdim bana bunları yapmasına artık izin vermeyeceğim. Benim ruhen hasta olduğumu söylerdi hep. Sanki bütün bunları ona ben yapmışım gibi. Beni yerle bir etti. Kendimi tanıyamaz oldum.
Bir süreliğine başka bir şehre gidiyorum. Evet benim aklımla oynadı. Bir taraftan neden devam ettiriyorum diye düşünürken bir tarafta sanki ona bağımlıymışım gibi onsuz yapamayacağıma inandım ya da o inandırdı. Herkesin ailemin bile benim kötülüğüm için çabaladığını bir tek iyi olanın o olduğuna inandırdı beni. Yemin ederim defalarca terketmek istedim ama olmadı. Birkaç kere yanında bitti dedim kalktım gittim öyleki kimseden korkusu yoktu beni sürükleye sürükleye geri götürdü. Sonrada boşuna böyle davrandığımı her şeyi benim yaptığıma her şeyin benim yüzünden böyle olduğuna inandırdı. Benim davranışlarım benim konuşmaların yüzünden bu kadar öfkelendiğini çileden çıktığını. Ben öyle yapmasam öyle demesem bunların yaşanmayacağını söylerdi. Kendimden hep şüpheye düştüm. Bende demeseydim yapmasaydım aslında iyi biri dedim. Arkadaşlara kızmıyorum. Ama gerçekten yaşayan biliyor. Elbette ilk şiddeti tekme yumruk değildi hafif itmelerle başladı ve çoğalıp bu noktaya geldi. Beni yavaş yavaş alıştırdı sanki. Çok kötü hissediyorum kendimi.Ben seni anliyorum konu sahibi.
Okumus doktorlar bile bu duruma dusebilir. Yasayamamis insan anlayamaz bunlari. Tabiki insanin icinde de hastalikli bir durum olabilir daha erken kopmadigi icin. Hepimizin psikolojisi dort dortluk degil sonucta. O piskopatlar da insani cok iyi analiz ediyor herneyse.
Ben kendim psikolojik siddet yasarken farkinda bile degildim. Yani cogu seyi sorgulardim hatta baya bir karsilik bile verirdim ama oyleydi boyleydi diye baya bi manipulasyona maruz kalmisim.
Anksiyete nedir bilmezdim panik atak nedir bilmezdim ve hepsini iliski surecinde yasadim. Suan da travma sureci icindeyim ..stres kaygi bozuklugu yasiyorum. Benide izole etti ailemden. Yani bilmeyen anlamaz. Hos ben fiziksel siddet gorseydim birakirdim. Ama yinede sizi anliyorum. Bu oyle normal hoduk kotu davranan turk erkeklerinden degil, piskopat bildigin. O yuzden bazilari anlayamaz. Aldirmayin. Simdi size en son gerekli sey suclamak olur. Zaten bu piskopat sizi suclamistir bir yil boyunca. O yuzden konunu kapattir istersen. Ilk once dengeni bulmalisin. Sonra senin direncini hangi konularda kirdi ve hangi yumusak taraflarinu torpulemen lazim onlari dusunursun. Simdilik iyilesmene bak ve bu piskopattan kurtulduguna sukret.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?