- 22 Nisan 2016
- 550
- 374
- 103
- Konu Sahibi sonkafautucu
-
Bunu bi arkadaşlarımdan daha duymuştum. Teşekkür ederim. Nasıl bi etkisi oldu. Örnek verebilir misiniz yanlış anlamazsaniz. .Ben her gece vakia suresini okurum gercekten etkili bir dua
Aslında çok detaylı olmasa da yapıyoruz ama bilmiyorum. Bizden daha az maaş alanları görüyorum. Çok iyi geciniyolar birde para biriktiriyolar üstüne onlara özenir oldum..Kalem kalem giderlerinizi yazmanız lazım, alışverişe giderken liste yapın ve belli günlerde gidin mesela, hergün markete girip iki üç parça birşey alınca bile dünya kadar para tutuyor, eşim savuRgan değil diyorsun ama illa biryere gidiyordur o para? Hesap yapmıyor musunuz oturup?
Çok can sıkıcı bi durum gerçekten. Oldu bitti bereketsizim.Konuya maydonoz oluyorum ama benim de paramin bereketi yok bekarken de yoktu harcamam da yoktur
Sebebini bilmem
O zaman oturup detaylı bir hesap yapın önce, eve ne kadar giriyor faturalar nedir, market manav kasap yol ne tutuyor, kısabileceğiniz yerler var mı gb, önünüze kağıt kalem alın tek tek yazın ciddiyim her ay yapın bunu düzen oturtana kadar. Ev kendinizinse artı kira parasının cebinizde olması lazım en azından. Eşin ailesine ya da arkadaşlarına para yedirmiyorsa bir şekilde hallolurAslında çok detaylı olmasa da yapıyoruz ama bilmiyorum. Bizden daha az maaş alanları görüyorum. Çok iyi geciniyolar birde para biriktiriyolar üstüne onlara özenir oldum..
Aslında çok detaylı olmasa da yapıyoruz ama bilmiyorum. Bizden daha az maaş alanları görüyorum. Çok iyi geciniyolar birde para biriktiriyolar üstüne onlara özenir oldum..
Sadaka vermenizi öneririm.
Ben verdikçe çoğalır a inananlardanim.
Gunaydın, bence de çok güzel bir konu olmuş...
Ben de kendimce düşündüklerimi ve yaptıklarımı yazayım...
Bence namaz en öncelikli geliyor.Sadece para bereketi açısından değil, iç huzur, bereket, evin muhabbeti -huzuru açısından çok etkili olduğuna inanıyorum.
Sabah namazından sonra 7 inşirah süresini okuyun, 308 defa ya rezzak , 71 defa ya fettah, 100 defa subhanellilvebihamdihi tesbihlerini düzenli çekiyorum.
Her gün yasin okuyorum. , her ay bir cüz. Fetih ve vakia süreleri sıkça okumaya çalışıyorum.
Her ay dört çocuğa burs veriyoruz. Sadakayı bolca vermeye gayret ediyoruz.
Ve tabii ki çokca savurmuyoruz: ) Kredi kartı kullanmamaya gayret ediyoruz, büyük mobilya beyaz eşya alışverişi dışında kullanmayaya çalışıyoruz. Keşke banka ile tüm ilişkimizi bitirebilsek, faize bulaşmasak eminim daha da bereketlenir. Rabbim o günleri de göstersin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?